Sırf bunun yüzünden bütün hayallerim yeniden yok oldu..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben kaymayı bir kusur olarak görmüyorum. Hatta Mustafa Kemal Atatürk geliyor aklıma onunda savaştan dolayı gözünde kayma vardı. Bu bakış açısıyla bakıldığında bence gurur verici bir şey tabii Gazinin fikirlerini benimsemek daha önemli ama moral vermesi bakımından böyle düşünülebilir. Bende de vardı, ameliyata gerek kalmadan doktorun yazdığı özel gözlükleri kullanınca gitgide iyileşme sürecine girdi. Bakınca hala hafiften minnacık kayma olduğu görülebilir ama belli olmuyor. Tavsiyem reçeteli gözlük kullanmak. İlk başlarda baş dönmesi falan yapar ancak zafere giden yolda çekilen çile kutsalmış 🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Merhabalar
Var gibi ama şöyle yap sol gözünle odaklan foto çek sağ gözünle odaklan foto çek ona göre yorumlayım bende 3 kere şaşılıktan ameliyat oldum00 Yorumla
- 1 yıl
Kayma olup olmadığını ancak doktor muayenesi söyleyebilir bu resimden teşhis konulamaz. Ancak şunu unutma ki hiç kimsenin yüzü ve vücudu yüzde yüz simetrik değildir. Benim çok hayranı olduğum ve Hollywood'un en güzel kadınlarından olan Sharon Stone'un gözleri bile simetrik değil. Özellikle gülümserken sağ gözü iyice kısılıyor. Onun bile iki gözü eşit değil ve bu bir kusur değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- 1 yıl
neden yok olcakmıs sanki biz saglıklıyız diyenler hicmi bi sıkıntı yasamıycak ya da herkes cokmu iyi fazla takılma böyle seylere bence kjendi hayatını kendine zindan edersin
01 Yorumla- 1 yıl
Konuyu bilsen 😞
Sağlık & Diyet konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçmalama öyle şeyleri üzülme bir özel bir gözlük takılıyor ve o düzeliyor büyük bir problemin yok sakın üzme kendini
00 Yorumla- 1 yıl
Bu kareden bir teşhis koymak zor. Sadece cansız baktığını söyleyebilirim.
00 Yorumla - 1 yıl
Ola bilirde kafana niye takıyorsun ki.
böyle baya bakmak lazım ki anlaşılsın.00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ameliyatla veya gözlükle düzelen bi sorun bu
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onu düzeltiyorlar sorun olmaz
00 Yorumla- 1 yıl
Bir şeyler var ama tam çözemedim
00 Yorumla - u1 yıl
kayma yok
00 Yorumla Hafif
00 Yorumla- 1 yıl
evet ama hafif
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Göz yorgunluğu var
00 Yorumla - 1 yıl
Yooo
00 Yorumla - 1 yıl