Gözdeki çapaklanma nasıl geçer? Gözdeki çapaklar nasıl geçerr :/ :/ :/ :/ ?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
merhba gözdeki u yku sırasında gözyaşları kanalıyla nemlenen gözler, sabah bu yaşların kurumasından dolayı çapaklanmıştır. ve gün içinde sümsüksü bir hal aldıysa bunun nedeni enfeksiyon kapmış demektir, göz nezlesi olabilir, göz iltihaplanması olabilir, en güzeli bir çocuk şampunaı varsa evde bununla yıkayın neden çocuk şampuanı dersen. çünki içersinde parapen. sles. sls ve alkol içermez ve hiç bir zararı yoktur bu enfeksiyonu alır
01 Yorumla- +1 yıl
tşkler umarım geçmiştir
En İyi Cevaplar
Sağlık & Diyet konusunda 2b cevap paylaştı. cok basıt göz merhemı var kırpıklerıne suruyorsun bır ıkı seferden sonra tamamen ıyılesırsın doktora ozelllıkle belırt merhem yazzsın ben ısmını bılıyorum ama doktorun vermesı daha dogru olr bence gecmış olsun
00 Yorumla
Benimde vardi gozumde surekli olurdu elimle devamli silerdim Allaha dua et bu gecmesi icin bu gercekten iyi geliyor ben ole oldum. ama doktora da istersen git
00 Yorumla
Kirpik diplerinde çok fazlaysa doktora git birisi söylemiş merhem yazar. Yok herkeste olan çapak kadar ise git bir yüzünü yıka
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
Eğer enfeksiyon gibi bir durum varsa doktora gitmelisin bende de oluyodu doktor bana damla bir de göz mendili verdi
00 Yorumla sıcak Çay banyosu sabah akşam birer kere 15er dakika yap diğer sabaha bir şeyin kalmaz
00 Yorumla- +1 yıl
doktora gitmelisin. antibiyotikli damla veriyorlar. mikrop kapmış olabilir.00 Yorumla - +1 yıl
Beyaz ya da sıvıysa enfeksiyon olabilir göz doktoruna git
00 Yorumla - +1 yıl
Göz nezlesi veya enfeksiyon olabilir. Temiz tut gözünü çok ilerlediyse doktora gidebilirsin damla krem vs verir geçer
00 Yorumla - +1 yıl
demlenmis çayın posasini bir beze koy ılık halde gözlerine kompres yap.
00 Yorumla - +1 yıl
Soğuk çay veva ılık suya havluyu ıslatıp gözüne masaj yapabilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
sürekli yüzünü yıka vede biraz uyu uyumaya ihtiyacın var
00 Yorumla - +1 yıl
göz doktoruna git gözde kurumalar yüzünden nedeni çok pc, tv, tablet veya telefon kullanımı yüzünden
00 Yorumla - +1 yıl
yüzünü yıkarsan geçer
00 Yorumla - +1 yıl
parmaklarınzla alın geçer,
00 Yorumla - +1 yıl
Kendi gözüne ufelyebilirsen geçer :)
00 Yorumla - +1 yıl
Dr. a git iltihap olabilir
00 Yorumla - +1 yıl
çayla sil günde 3-4 kere, mikrobunu kırar.
00 Yorumla ÇAY BUHARI İYİ GELR
00 Yorumla- +1 yıl
yıka kanky
00 Yorumla çay pansumanı yap
00 Yorumlaanne sütü koy
00 Yorumla- +1 yıl
Ilık çayla sil
00 Yorumla yıkayarak
00 Yorumla- +1 yıl
Peçete ile geçer 😅
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Geçtimi