Meme kanserini teşhis edebilen elektronik sütyen geliştiren Türk bilim insanı Canan Dağdeviren, BBC'nin "2023 yılının dünyanın en ilham veren ve etkili 100 kadını" listesinde yer aldı.

Meme kanserini teşhis edebilen elektronik sütyen geliştiren Türk bilim insanı Canan Dağdeviren, BBC'nin "2023 yılının dünyanın en ilham veren ve etkili 100 kadını" listesinde yer aldı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben düşünmem.. ama faydalı bir ürün
Zamanında ellemek için ben anlarım kistten diyip limon sıkmışlığımız olmuştur, Allah affetsin.
Gerçek bu ama. Elleyerek kolayca da anlaşılıyor. Kadınlar kendi kendilerini elleyerek sık sık kontrol edebilir, etmeli. Ayrıca eşler sevgililer de.
Olur
Realist bir kadınsın. Bravo. 😉
Çok iyi gerçekten 👏🏼👏🏼
Acaba bu kişisel bir şey mi ve sürekli mi kullanılmadı gerekir, yoksa takıp kontrol edip bırakacak mıyız?
Evet
Normal iç çamaşırı mağazalarında yok. Bugün baktık, bulamadık. Nereden bulabiliriz sence?
Bilemiyorum
harika olur.
Hakikaten asrın icadı bu. Giyilebilir test cihazı sanki. Ayrıntılı bilgi bulamadım. Piyasada da sanırım henüz yaygın değil, bulamadık. Bu çip takılmış bir sütten bence. Memelere temas ederek analiz tapıyor. Daha fazla daha ayrıntılı bilgi bulmak kazım.