Merhaba arkadaşlar yoğun mide ağrısı ve sırta vurmasıyla doktora gittim tomografi ultrason sonrası akut gastrit teşhisi koydu şimdİ benim yediklerim öyle ağzıma her zaman gelmez bende genellikle bi karın şişliği olur yatınca nefesim daralır bazı yemeklerden sonra yatmak istemem kabızlık olur bunları yaşardım sık sık ama en son böyle bi ağrı olunca gittim gastrit böyle bişi mi? Çünkü doktor geçmezse gel 15 gün sonra endoskopi kolonoskopi yapılacak dedi çok korktum yani mideme üst mideme dokundugumda ortasında bi acı var çürük gibi sanki içten üstüne yatınca da oluyor bu
yani gastrit yapar mı bunu?
Yaşayanlar bilir diye sormak istedim
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu biri ya bilen
Güncellemeler
+1 yıl
. hjj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hala bu sorunu yaşıyormusun sana soracaklarım vardı aynı sorunu yaşıyorum
Evet
Onun için tavsiyem kudret narı yağı, yemeklere kimyon kullan
Yani böyle midemin üstüne bastırınca bi acı bi ağrı var üstüne yatınca bile artıyo midemi de bulandırıyor
böyle yaşıyor musunuz sizde?
2-3 gün oldu eziyet doktora gittim sonunda :/
Geçmezse endoskopi diynce korktum tabi
Hiç boşuna zaman harcama yağlı dan salça dan özellikle karabiber sen uzak dur git bitane gaviskon şurup al Kudret narı yağı al aç karna günde iki defa tok yatma kafanı yüksek tut yemek yanında asla. asit içme su içme en sonunda su iç duzelirsin
Yemeklerle asla asitli içme tok. yatma.. acı yeme
Peki bir şey sorucm dediklerinizi yapacağım umarım geçer cidden çok kötü bir şeymiş bu
Peki karnıma bastırınca ortasında aşırı derece de bi acı oluyo karnımın üstüne yatınca resmen acıyo gastrit te oluyo mu bu?
Sanki içten çürümüş gibi bi acı sırtıma bile vuruyor Allahım yarabbim bu ne ya :(
Oluyor, yara iyileştirici dir Kudret narı yağı kendimde yapıyorum bu sene yapmadım tam bir sene boyunca acı yemedim çikolata patates gazlı şeyler asla yemedim fasulye nohut dikkat ederseniz toparlanır
Anlıyorum aynı şeyi yaşadım karnın şişer sırtın ağrır anlıyorum çok tuttumu ağrı her gün bir kaşık tahin ye
Aç karna tahin iyileştiricidr.
Karbonat li su
Bunların hepsini denedim yaptım ettim
Çok teşekkür ederim ya çok tatlı birisin
Ben korktum inan aklımdan mide. knseri her şeyi geçti
Zaten yoğun panik atak bir insanım stresim yüzünden olduğunu düşünüyorum tabi yemeklerde 1 numara 2 stres beni böyle yaptı
Karnım hep şiş bildim bileli yemek yerim yatarsam eğer nefes darlığı yaşarım o şişlikten
Karnım davul olur hemen kabız olurum
Afedersiniz eve geldiğim gibi üst iç çamaşırını fırlatır atarım öyle bi darlar beni o kalbime kadar sıkar
Yemekler ağızıma arada gelir acı su nadir olur
Ama ilk defa böyle bi ağrı sırta böbreğe bele yayılan elleyince parmağım değince bile sızlıyor Şu an yani
Aklım almadı yok bu gastrit değil bu başka bir şey diye koştuk doktora
Tabi
Teşekkür ederim. İşte düzeltmek senin elinde gazlı yeme içmeden uzak dur en az 21 gün o dediğim şeyi de 21 ya da 40 gün devam et annemi öyle iyileştirdi
Gaz böbreği ağrıtır. Bende şu an bütün yağlar nerdeyse var hepsinin faydası baska
Stres mideye vurur
Teşekkür ederim çok sağol
İnslalah geçer Allah düşmanıma vermesin
Çok sağol 🙏🏻
Rica ederim umarım geçer hemen