Kitap okumak beynimi yorar mı?

Arkadaşlar gülmeyin Bu çok ciddi bir soru gerçekten Ne yapacağım bilmiyorum durum şu Şimdi ben çok fazla okuyan bir insandım ve çok fazla çalışan bir insandım Beynimin devreleri yandı arkadaşlar Vertigo falan yaşıyorum işte geceleri kabuslar görüyorum artık konuşurken bile zorlanmaya başladım beynime çok yüklendim çünkü neyse işte okul vesaire yüklendim bayağı kafa gitti anlayacağız yani İngilizce öğreniyordum çeşitli bir yazılımlar öğreniyordum işte Okulda zaten çok başarılıydım vesaire şimdi beynim normal günlük aktivitelerde zorlanıyor uyumakta Zorluk çekiyor yani uykuyudan sonrası kabuslar zaten ya Sen yediklerimin tadını alamamaya başladım artık o seviyelere geldi Bir haftadır falan kafamı dinlendiriyorum Yani hiçbir şeyle uğraşmıyorum Ne kitap okuyorum Ne dil öğreniyorum ne meslekle ilgili bir şeyler yapıyorum hiç hiçbir şey yapmıyorum Sadece boş boş oturuyorum uyuyorum yürüyüşe çıkıyorum falan yani kafayı dinlendirmeye çalıştım ama çok sıkıntım gerçekten Kitap falan okumak istiyorum Acaba kitap okumak şu an bana iyi mi gelir kötü mü gelir onu çok şey yapamadığım için size soruyorum Şu an ne sorduğumu bile bilmiyorum mesela ve bunu bu cümlelerle mi anlatmam gerekirdi ondan da emin değilim

Kitap okumak beynimi yorar mı?