Hangi doktor çekiyor bide kaca çekerler sizde?
Ayrica cektirenlere sorum ağrısı sizisi varmı?
Ayrica cektirenlere sorum ağrısı sizisi varmı?
alt çenemdeki 2 tanesini ameliyatla aldırdım bu hafta üst çeneden 1 tane aldırcam yine ameliyat. alınırken bişey hissetmiyosun ama bitince hemen soğuk kompres yapman lazım oraya yoksa şişer kanar ağrı apse hepsini yapar. doktor sana buz jeli vercektr zaten. bir kaç gün aç kalcaksn hepsi o kdr. özelde 150çektirmiştim. devlette bedava
Gömülü diş ameliyatı mı yoksa çıkmış 20lik diş çekiminden mi bahsediyosun? Görünüyo mu beyazlık? Ben bu yaz ameliyatını oldum da ona göre bilgi vereyim
Gömülü cok az ucu çıkık
Bak şimdi ben sana anlatayım korkutanlara aldanma beni de çok korkuttular ama nefes alıp verene kadar bitti daha bu yaz yaptırdım bu dişler farklı farklı oluyo kimi kolay kimi biraz zor benimki 10dkda bitti mesela yapılırken hiç hissetmedim doktorum çok iyiydi sonrasında da pek ağrım olmadı sadece yüzüm şişti bikaç gün o da buz koymadığımdan sanırım bunu ağız ve diş sağlığı merkezlerinde yaptıramıyosun çünkü ordaki doktorlar cerrah değil genelde şehrin diş hekimliği fakültelerinde oluyo ben aydınlıyım adnan menderes diş hekimliği fakültesinde yaptırdım mesela ve tek kuruş ödemiyosun sağlık güvencen varsa başka sorun varsa seve seve cevaplarım ama lütfen korkutanlara aldanma stres en büyük olumsuzluk sağlık konularında kendini sıkarsan hep daha kötü olur
Teşekkürler cevap icin :) sanırım benimki zor olucak yanmı çıkıyormus neymiş.
yok yok sen onu dert etme doktor iyiyse sorun olmaz sen o koltuğa otur ve bitmesini bekle emin ol dolgudan daha kolay çünkü öyle bir uyuştucu yapıyolar ki gram bişey hissetmiyosun :) benim ucu bile gözükmüodu tamamen gömülüydü doktor tuttu çenemden çekti valla bide kadındı ufak tefek hayret ettm
:D öyle diyosunda benim disleri kerpetenle bile cekemezler gibime geliyor :D
Oda iyiymiş.
50tl ye çekıyorlar. ama varya anan agllıyacak dua ette duz olsun. benım yırmılık kanca şeklındeydı dunyam karar varya tam 1,40 dakka falan surdu çıkması. en son doktor ne dedı bılıyor musun sen ıyı dayanıklı öıktın nıye dedım ıpne gulerek baskası olsaydı kalkıp gıderdı dıyor :::))) p i ç
Ameliyatla alıyorlar sorun yokta uyuşukluk geçince beynini kemiriyorlar gibi
Cevap
2Cevap
Izmirdeysen yardimci olabilirim:)
Dislerim cene yapısına geçmeliymis ve çene yapımda küçükmus o yüzden iki 20 lik disimde ameliyatla alındı. Biri daha cikmadan müdahale edildi o daha kolay oldu. Bir hafta sonra dikişler alındı agri cok olmadi ama dikisli bir hafta kalınca yemek yemek biraz problem oluyr. Ama dr iyi ise korkma arastir film cektirmeden asla dis çekimine izin verme. Geçmiş olsun
Alt çenede ise sorun olabilir.
Alt çene
20 lik diş kuvvet gerektirir çektirirken. Öyle olunca kimi durumlarda çenede çıkma olabilir. Imkanin varsa özel hastaneye ve iyk bir doktora git. Çekilirken ağrı olmuyor ama eğer ete gömülü ise eti kesip çekim yapılıyor. Ilk 3 gün çekim sonrası ağrı kanama olması normal.
daha cektırmedım cektırdıgımde yazarım
Evet cektirdim sigortada bedavaya.
Dişi sence hangi doktor çeker?
Okadar zekisiniz ki hadi gulelim. gulmeniz bittiyse mala anlatir gibi anlatiyim her dis doktoru 20 lik disi cekemez.
Sen aldın cevabı git şimdi kumda oyna.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar