Sağlık Boynum neden böyle oluyor? bebeginizzzzzzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Arkadaşlar boynum sürekli böyle oluyor ve çok sinir bozucu bi acıyor neden sizce Boynum neden böyle oluyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Bence bir yere vurmuşsundur 0 0 Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Boynun bu halde saçlarını boyatmaya üşenmedin. Doktora gitmeye üşeniyorsun. Yeme beni Kalender 0 3 Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Boynum yeni oldu saç rengim doğal rengiyle bi fark yok hem olsa da saç rengime ne takıldın şahane Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Sanane Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Dedin gibi bana ne. Yeterince çirkin zaten. Yorumla
Atsız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çamaşırları yıkarken yumuş kullanma deterjanı çok az koy duş jeli kullanma aleovera sür 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı. Drakula boynundan kan mı emiyor bu ne böyle hiç böyle bir şey görmedim 0 0 Yorumla
HYDR4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hard yapmanın zararları 0 1 Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Ne alaka Yorumla
scorpio_woman Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yavrum buraya soracağına bi doktora gitsene 0 4 Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Üşeniyorum bayağı Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Cildiye de randevu bulamıyorum ki Yorumla scorpio_woman +1 yıl Yavrum özele git maddi açıdan zorlar da sağlığından önemli değil Yorumla scorpio_woman +1 yıl Üşeniyorum ne be sende he Yorumla
WWestlake Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bu ne doktora görünfğn mü 😱 0 3 Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Çok kötü olmuş dimi Yorumla WWestlake +1 yıl Evettt Yorumla WWestlake +1 yıl Çok fazla doktor tanıdığım var tıpla aram iyi ama ilk kez böylesini görd0m Yorumla
fox_098 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl boyunda tiroid bezi var onda sorun olabilir 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 939 cevap paylaştı. Sıkma falan mı var 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı. Bir doktor görsün bu işi bir terslik var 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Bu ne ya böyle biri boğazını mı sıkıyor 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 326 cevap paylaştı. Değişik. bir morarma 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. olm bdsm filanmı yapıyon bu ne böyle 0 2 Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Bdsm ne Yorumla zirkonn +1 yıl sorana kadar googleden baksana 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Estetik mi oldunuz doktora gidin hemen 0 3 Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Hayır olmasın Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Olmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Durduk yere olmaz bu enfeksyon kapmış gibi ciddo duruyor doktora acilen gitmeniz tavsiye ederim Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok ciddi bir sıkıntı cildiyeye görünün 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. çürüyorsun kız doktora git 0 0 Yorumla
DaemoniacalTensai Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Tost makinası arasına mi soktun o ne mk 0 1 Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl 🤣 Yorumla
sexy_erkek94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Opusmeden olmus gibi duruyor 0 1 Yorumla bebeginizzzzzzzz +1 yıl Alakası yok Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal görünmüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence bir yere vurmuşsundur
Boynun bu halde saçlarını boyatmaya üşenmedin. Doktora gitmeye üşeniyorsun. Yeme beni Kalender
Boynum yeni oldu saç rengim doğal rengiyle bi fark yok hem olsa da saç rengime ne takıldın şahane
Sanane
Dedin gibi bana ne. Yeterince çirkin zaten.
Çamaşırları yıkarken yumuş kullanma deterjanı çok az koy duş jeli kullanma aleovera sür
Drakula boynundan kan mı emiyor bu ne böyle hiç böyle bir şey görmedim
mantar olmuş olabilir bir tremisin sür oraya bakalım
kızım gitsene doktora
hard yapmanın zararları
Ne alaka
Yavrum buraya soracağına bi doktora gitsene
Üşeniyorum bayağı
Cildiye de randevu bulamıyorum ki
Yavrum özele git maddi açıdan zorlar da sağlığından önemli değil
Üşeniyorum ne be sende he
Bu ne doktora görünfğn mü 😱
Çok kötü olmuş dimi
Evettt
Çok fazla doktor tanıdığım var tıpla aram iyi ama ilk kez böylesini görd0m
öldün mü kızım çürüyorsun
boyunda tiroid bezi var onda sorun olabilir
Sıkma falan mı var
Bir doktor görsün bu işi bir terslik var
😶 ne zaman zombiye dönüşcen acaba
Bu ne ya böyle biri boğazını mı sıkıyor
Değişik. bir morarma
olm bdsm filanmı yapıyon bu ne böyle
Bdsm ne
sorana kadar googleden baksana 😂😂
Estetik mi oldunuz doktora gidin hemen
Hayır olmasın
Olmadım
Durduk yere olmaz bu enfeksyon kapmış gibi ciddo duruyor doktora acilen gitmeniz tavsiye ederim
Çok ciddi bir sıkıntı cildiyeye görünün
Neden boynun öyle oldu
çürüyorsun kız doktora git
Tost makinası arasına mi soktun o ne mk
🤣
Opusmeden olmus gibi duruyor
Alakası yok
Çok kötü olmuş. Doktora gitmelisin.
? Derken?
doktora görünsenmi acaba
Vahşice
Normal görünmüyor