+1 yılBence erkek olsun/kadın olsun herkesin kendi kilosuna dikkat etmesi lazım geliyor. Kimse için değil, kişi kendi sağlığı için formuna dikkat etmeli, tamam kimse sıfır beden olmak mecburiyetinde değil lakin daha zinde bir hayat için dikkat edilmesi gerekiyor. Ben kendi adıma söyleyim erkekte kiloya dikkat ediyorum, erkek dediğin göbeksiz olacak, bence olmalı. Bilhassa erkeğe yakışmıyor göbek. Kilo hususunda takıntılıyım, bazen kardeşlerime de takılırım bu husus hakkında, sıpalar kilo alıp duruyorlar, aslında ikaz mahiyetinde benim takılışlarım, yakışmış da kilo almak, daha dişi görünüyorlar lakin fazla da almasınlar, dikkat etsinler, ben böyle takılarak çileden çıkarıyorum onları, hoşuma da gidiyor uğraşmak. Onlar benimle uğraşamıyor, keyifli oluyor sıpalarla uğraşmak. Erkekler dikkat ediyor mu acaba lakin hafif etli butlu olan hatunları daha dişi buluyorlar, zayıf hatunları da zarif buluyorlar lakin kimse keyfiyeten kilo almamalı. İnsan kendi için dikkat etmeli ya, sırf üşendiğim için akşam yemek yemeden uyuduğum zamanlarım olmuştur :D Ben genel olarak erkeklerin kadınlar kadar dış görünüşe dikkat ettiklerini düşünmüyorum, onlar nerdeyse hemen hemen herkese hallenebilecek tabiattalar😂 Erkek dünyası çok farklı, kadınlar kadar takık olmadıkları aşikâr :))
62 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel yazmışsın yine💗😘
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım ☺♥️
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 363 cevap paylaştı. Kimisi kilo önemli değil yüzü güzel olsun diyen var kimisi fiziğine bakan var herkesin seçimleri tercihidir. Benim için önemli olan iç güzelliği olması ve sevgi saygı güven duyguların kişiliğe sahip olmaktır.
00 Yorumla
+1 yılEvet, eski sevgilim 53 kilo olmama rağmen az göbeğim var diye hep dalga geçiyordu 🤦🏻♀️
23 Yorumla- +1 yıl
Ayva göbek çok tatli bence
- +1 yıl
Ahahah teşekkürler 😅🙈
- +1 yıl
53 kilo zayıf sayılır hakkını yemiş
+1 yılErkekler de önce kendilerine dikkat etsinler. Bence kilo değil nasıl gördüğün önemli.
810 Yorumla- +1 yıl
Guzel söyledin Ertuğrul... şu soruya şöyle cevap vermek zor olmamalı..
- +1 yıl
Beyefendi olmak böyle bir şey işte
- +1 yıl
@Ellevoguerx merci
- +1 yıl
@inciitanesiii @1İnciTanesi ben ikinizi karıştırıyordum şu an da görene kadar. Diyorum bir yönetici oluyor bu inci tanesi bir üye oluyor. şu an çok güldüm kendime 😂
- +1 yıl
Normaldir ben bile kendisiyle kendimi karıştırdım 😂
- +1 yıl
@1İnciTanesi canım benim ❤ biri geçen bana senin iki hesabın mı vae diye sormuştu.. aslında biz üç taneyiz ama ikimiz aktifiz daha çok 😀bazen eig ikimize veriyorlar çok hoşuma gidiyor 😀
- +1 yıl
Diğer klonunuz kim 😂
- +1 yıl
@inciitanesiii Evet İnci'm bazen eic'ler bize gidiyor, ben de görüyorum 🥰
- +1 yıl
Oda inci tanesi 😀😀 ne güzel ya her yer inci tanesi mis gibiyiz 😀
- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim bütün incitanelerine ✌️🌹😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. Kilosuna dikkat etmezse neyine dikkat edecek? Etmem diyen delikanlı varsa buyursun bununla evlensin o zaman 🤨

4/4’lük kız 😅
32 Yorumla- +1 yıl
Pelin çok güzel oldu sonradan😀yüzü zaten güzeldi zayıfladı aşırı iyi oldu
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSağlığı tehdit eder boyuta gelmişse ederim
20 Yorumla - Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kiloya dikkat etmem. sevdiğim kadının bana olan sevgisine aşkına bakarım sadece.. aynısı arkadaşlarım için de geçerli yani hiç bir insanı dış görünüşü ile değerlendirmem ve seçmem.. aynı davranışı onlardan da beklerim. beni dışım için değil de karakterim için ya da iyi bir insan olduğum için sevmelerini değer vermeleri ve yanımda olmalarını beklerim sadece
70 Yorumla
+1 yılYani aslında her insan kendine dikkat etmesi lazım. Bir başkası, birisinin kilosuyla ilgileniyorsa o ilgisi onu düşündüğünden sevdiğindendir. Normali bu. Anormal olan da kilonun ilişkiler tercih maddesi olarak kullanılması. Bir erkek olarak kiloya bakmam, fakat o kilodan kurtulmak istiyorsa ki olağan dışı düzeydeyse grip olunca iyilesme aciliyeti gibi bir aciliyetle, kilo denen fazla yağdan kurtulmasına sonuna kadar destek olurum. Benim değerlendirmem budur. Gönül o tarz kriter koymaz, o kriteri nefs koyar. Gönül işinde nefse göre karar vermemek lazım.
Yani özetle kiloya dikkat ederim ama sadece o kişinin iyiliği icin, yoksa ilişki manasında değil. Çünkü sağlık sözkonusu.30 Yorumla
+1 yılBazı erkekler kiloya önem verebilirken, diğerleri için bu öncelikli bir faktör olmayabilir. İnsanların çekici buldukları özellikler kişisel tercihlere, kültürel etkilere, medya tarafından yönlendirilmiş güzellik standartlarına ve bir dizi diğer faktöre bağlı olarak değişebilir. Bir ilişkide sağlıklı iletişim ve saygı da ilişkinin temelini oluşturur. İdeal partner, kişinin fiziksel görünüşüne odaklanmak yerine, birbirlerini anlamak, desteklemek ve birlikte büyümek üzerine kurulu bir ilişkiyi tercih edebilir.
30 Yorumla- Sağlık konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bakımlı, atletik ve fit bir erkekse evet güzel fizikli bir kadın isteme lüksüne sahiptir benim gözümde dikkat edebilir. Ama artık şeyi kilodan içeri kaçmış, göbekli, bakımsız bir erkekte bir zahmet manken gibi kadın arayışına girmesin ya. Davul bile dengi dengine.
40 Yorumla Sunum hazırlarken bildirimin gelmesi ne alaka eyyy KS. Evet özellikle balık etli olması veya bir tık üstünde olması önemli hee zayıf ise itinayla kilo aldırılır 😏
14 Yorumla- +1 yıl
Ya 😀 bi baktin inci bu jsjs teşekkür ederim geldiğin için
- +1 yıl
Hayır bir baktım benim kırmızı çizgim olan bir konu buna cevap yazmalıyım dedim bir de baktım senin sorun dedim neyse olsun bu seferlik bir şey olmaz dedim şaka tabi 😂 burdan tekrardan belirteyim her zaman balık etli hanımefendileri destekliyorum yemekten keyif alan kadın hayattan keyif alıyordur neşe doludur insanın hayatina renk katar diyerek sözlerimi burada bitiriyorum 😅😇
- +1 yıl
Şu balık etlilere bir kesin sayı soylensin jsjsj her kilolu balık etliyim diyor
Ben dikkat etmem. Bence karşımdaki kişide dikkat etmemeli. Sevgi kiloya boya, fiziğe ve yüze bakacaksa o zaman beni sevmesin. Beni her halimde kabul edecek biriyse anlayışlı ve merhametliyse kilolu olsun farketmez
40 Yorumla- Sağlık konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkeklerin aklı fikri kadınların giydiklerinde fiziğinde boyunda posunda olacağına dönüpte bir kendilerine bakmaları gerektiğini düşünüyorum Bir kadının kilosunu eleştiren kişinin de sanki fit bir vücuda sahip biri sanırsın
30 Yorumla - Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılİlk dikkat ettiğim unsur diyebilirim bunu yaparken de kendi kilomu hiç göz önünde bulundurmamam işin ilginç yanı tabiki
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın da dikkat eder.. Kadın dal gibi.. birlikte olduğu adam fit olsun ister
- +1 yıl
En doğal hakları tabiki hangi kız göbekli erkek ister ki
- Sağlık konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılBen ederim, gelecekteki karım beni kucağına al gezdir derse 100 kilo olursa pek mümkün olmaz, sakatlar beni o yüzden daima fitt olsun :D
17 Yorumla- +1 yıl
Ya senin kaldirabilecegin maks 45 kilo.. 45 kilo kadin ne ya 😒
- +1 yıl
45 kilo çerez bu arada, 65 e kadar yolu var daha fazlasını bilemeyeceğim :D
- +1 yıl
Ya profil foto😀😀😀
- +1 yıl
hahahaahaha :D
- +1 yıl
Kalsaydi ya😀
- +1 yıl
tamamdır biraz dursun :D
- +1 yıl
Fotoya bakınca amin diyorsun 😀
Tabi ki dikkat edenler de var etmeyenlerde var. Neden dikkat ettiğini sorsanız sanki daha isabetli olurdu.
15 Yorumla- +1 yıl
Alacağım cevaplar için hazır değilim.. dikkat eden onuda yazar.. kucağına alabilmek icin az olsun kilosu yazmis yazmak isteyen yaziyor
- +1 yıl
Bir kadın bence 55 kg 170. boyda. olmali
- +1 yıl
Ya işte dayatmayin 😀o zaman lütfen erkeklerde 190 ve fit kaslı olmalı
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Aynen senin gibi olsun yeter yani
+1 yılMaalesef ki ediyoruz ama mecnunun dediği gibi sen bide benim gözümden gör leylayi yani insan Bi sevse Bi sevdalara aşık olsa ne kilo kalır ne başka bisey yani bunlar GOCAMAN bir tiri viri
40 YorumlaSağlık konusunda 493 cevap paylaştı. Sayılarla ilgilenmezler ama dolgunluk oranına bakarlar
27 Yorumla- +1 yıl
Guzel yorumlar yapin çünkü silemiyorum günaydın
- +1 yıl
😀güzel güzel yorumlaş
- +1 yıl
günaydın @cαssíєєє @inciitanesii niHhahahahahaha
Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. pek dikkat etmem sağdan soldan birşeyler taşmıyorsa
22 Yorumla- +1 yıl
Kendinde fit ol o zaman jdjs
Tabiki kilosuna dikkat ederim... zayıfları seviyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Sizde formunuza dikkat eder misiniz?
+1 yılNormalde herkes birisiyle ilk tanistiginda yüzüne ve fizigine bakarak karar verir. Amaa bir insan gercek asiksa karsindakinin eksisini fazlasini hatasini görmüyor. Bu yüzden ben bana asik bir erkekle evlenmek isterim. Sonucta kilo almak ve vermek hayatin bir parcasi. Beni her halimle sevebilmeli.
20 Yorumla
+1 yılKiloya değil kıvrımlara önem veriyorlarmış 🤷♀️
12 Yorumla- +1 yıl
Beyin kıvrımlarına dimi jsjs
- +1 yıl
Kesinlikle 😁
+1 yılkilo var kilo var
3-5 kg dert değil de hiç bir erkek yanında balina istemez, e kadın da istemez tabii ki öyle bir erkek30 YorumlaKadın kendinde dikkat etmiyor mu? Görsel olarak tabi ki önemli herşeyden önce sağlığı için dikkat etmesi lazım bu kadın için de erkek içinde aynı durum.
10 YorumlaSağlık konusunda 435 cevap paylaştı. Selam
Sınırların üzerinde olmasına dikkat ederim
Cunki fazla kilo çeşitli hastalıklarıda yanında getirir
Fazla kilo erkekler içinde tehlike demektir
10 YorumlaGüzellik bir bütündür. Yüz güzelliği ve fizik görsellik açısından çok önemlidir. Ben dikkat ederim. Kızlarda da erkeklerde de bu yalın gerçek değişmez.
10 Yorumla
+1 yılTabiki de dikkat ederim. Hoşlandığım kız biraz kilolu. Ama sorun değil ben onu her haliyle seviyorum onun ruhunu daha çok seviyorum. Ama tabi kilo verirse tekrar tekrar aşık olurum ona 😅😁😄
19 Yorumla- +1 yıl
Neden üzsün yaw, halihazırda çok seviyorum ama biraz kilo verirse daha hoş olacak benim için. Bunun için üzülür mü ki?
- +1 yıl
50 _ 70 aralığı ideal bence onu geçmişse sikinti
- +1 yıl
#pandcaol Tekrar aşık olmam kilo vermesine mi bağlı? Öyle bir şey yok, tekrar aşık olmam için onun her yaptığı olumlu hareketler tekrar tekrar aşık olmam için yeterli bunu sadece kiloyla bagdastirmiyorum, mesela atıyorum bana güzel sürprizler yapması da ona tekrar tekrar aşık olmam için bir faktör. Yani yapacağı her olumlu şey onu daha da çok sevmemi sağlar
- +1 yıl
Eğer kiloya takilmayacaksam bunun bedelini benim için ve kendisi için farklı güzellikler yapması gerekiyor 😅😄
- +1 yıl
Bunun bedelini farklı güzellikler yaparak ödemeli 😉😄
+1 yılErkekler önce kendi kilolarına dikkat etsin de
40 Yorumla- Sağlık konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılevet ediyorum ben sahsen kilolu kadin cok dikkatimi cekmiyor benim zayif kadinlar daha cok dikkatimi cekiyor ozellikle bir sey giydiklerinde ustlerine tam oturan kiyafet secen kadinla sirf kilolu diye ve gorunmesin diye huyuk seçenler var onuda gorunmesin gobek diye yapıyorlar ama uzaninca ya da oturunca o cok belli oluyor ve itici gosteriyor
00 Yorumla Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Ben dikkat ederim, sevdiğim kadının kendine değer vermesi gerekir ben kendime nasıl bakıyor isem o da bakmalı
20 Yorumla
+1 yılKendi kilolarıyla fazla alakadar olamadıklarķ için başkasının kilosuna bakıyorlar kendilerine bu kadar baksalar daha faydası olur.
10 Yorumla
+1 yılEvet, kadın dediğin ele gelecek... Çöp gibi olmayacak... Şaplağı attın mı ses gelecek...
Öteki türlü olsa kırarım belini :))
10 Yorumla
+1 yılBen ediyorum şahsen.
Yani estetik bir görüntü beklerim ama hani öyle illa da dehşet fit olacak diye bir şey yok.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞahsen benim gözümde kilo olması ya da olmaması hiç önemli değil hatta ben şahsen balık etli hatunlardan daha çok hoşlanıyorum ince zayıf kızlar dikkatimi ve ilgimi çekmiyor pek ama benim için asıl önemli olan şey karakterdir birde iç güzelliktir.
10 YorumlaTabiiki de eder. Ben ediyorsam o da eder. Dişlerimiz bile tartar diyor. Erkekler nasıl dikkat etmez?🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ediyorum, 70-75 kilo bir kızla diyete girmeden asla evlenmem, ki 65 bile sıkıntı.
14 Yorumla- +1 yıl
Boyu uzunsa napsin... kac kilo olmalı
Cevap sahibi+1 yılMesela 1.70 falansa 65-70-75 olur uygundur ama boyu 1.60-1.57-9 ise görüntü itibariyle yani en azından benim için şahsi görüşümü söyleyeyim olmaz. Çünkü 1.60 olanın kilosu 70 olursa yani tuhaf durur yanında.
Cevap sahibi+1 yılSenin boyun uzun mu yoksa niye sordun böyle şimdi 😅
- +1 yıl
Uzun tabi ben sorarim😄
Evet cunki balik etli hatunlarda inanilmaz gozum kaliyo bea
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ama onlar dikkat etmiyor ve beni seven böyle sevsin diyor
10 Yorumla- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılederim elbette ben fit gezerken herhalde yanımda bakımsız kilolu kadın istemem
10 Yorumla
+1 yılBen bir kadın olarak erkeğin kilosuna dikkat ediyorsam o da eder tabi.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama adam gibi seven her haliyle sevmesi lazım
10 Yorumla - Sağlık konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kilolu veya çok zayıfsa ediyorlar yoksa 60 mış 65 miş o farkı anlayacak beyinleri yok
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir kimi erkek kilolu kadın sever kimisi zayıf
10 Yorumla
+1 yılEvet ediyor bence, önce gözlerine hitap eden bayanlara yöneliyorlar
10 Yorumla
+1 yılevet ederiz tabiki ne çok şişman ne de çok zayıf
balık etli idealdir : D10 Yorumla
+1 yılEdiyor tabi. Erkekler için de tek değil fizik önemli bişi bence
10 YorumlaDikkat edebilir. Zira, kadınlarda erkeklerin boyuna dikkat ediyor.
10 Yorumla
+1 yılBence herkes eder yalan yok
10 YorumlaSelam, eder tabi öncelikli kriterlerden biridir sonra dişler felan gidiyor ;)
10 Yorumla
+1 yılBen ederim şahsen ne kuru çalı ne lömbür lömbür mümkünse vücut kitle indeksine uygun olsun 😅
10 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pek fazla dikkat etmem, aşırı kilolu olmasa iyi olurdu.
10 Yorumla
+1 yılEtmem diyen yaan söylüyordur her erkek düzgün fizikli bir kadın ister diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılNeden herkes kilosuna dikkat etmeyi belli kilonun üzerindeki kadınları dislamak olarak algılıyor. Ben sisman seviyorum ve kadınların kilosuna bu sekilde dikkat edip zayıf kızları pek iplemiyorum mesela 🤣
20 YorumlaSağlık konusunda 689 cevap paylaştı. E yani :D Duba gibi bir hatun ise şimdi neden dert açayım başıma :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ediyorlar erkekler için önemli olan şey fizik güzelliği zaten 60 ın üstündekini eliyorlar kendilerine bakmadan
11 Yorumla- +1 yıl
Oha o kadar da değil (yani günümüzde kalmadığını düşünüyorum.)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence baya eder %100 olmasa da %90 kısmı ediyor %10 da her anlamda adam olan kısımdır gerçekten iyi erkeklerdir onlar etmez.
10 Yorumla
+1 yılSeven erkek dikkat etmez ya da şöyle diyeyim kilosunu beğenmiyorsa bile güzel ve incitmeden demeli yani. Çünkü bunu söylerken kırıcı olan çok erkek var 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılTürk kadını kocayı bulunca 20kg alır, 3 kg çocuk doğurur 30kg alır.
Ceylan gibi aldığın kadın, 3 yıla fil gibi olur.
Kilolunun ne hale geleceğini sen düşün.
12 Yorumla- +1 yıl
Valla ben şu an bir bilgim yok ama. Bence zayıflar evlendikten sonra kilo alır kilolular ise aynı kalır baya daha zayıf olurlar
+1 yıleder bence kimi erkek zayıf sever eşinin veya sevgilisinin kilo almasını istemez kimi erkek kilolu sever eşi zayıflasın istemez
00 YorumlaMesela ben balıketli seviyorum. Öyle herkesin görüp dibi düştüğü model gibi kadınlar bana hiç çekici gelmiyor. Ama kilo çok fazlaysa yine ilgimi çekmiyor. Tam ortası olmalı
00 Yorumla
+1 yılBence kadinlarinda dikkat etmesi gerekiyor hastalik haricinde fazla kilolu kadinlar nevsine hakim olamiyor gibime geliyor
20 Yorumla
+1 yılYani kilolu biri kendisine saygısı olmayan insandır kim isterki öyle dolaşmayı normal olsun yeter bana ama aşırı kilo olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Obezite denilen bir hastalık var onlarda mı kendisine saygı duymuyor bu nasıl bir düşünce yapısı Allah aşkına
- +1 yıl
@Benimolsadecebenim Obezite neden olur hayvan gibi kola cips yiyen camizlar kendi saglina dikkat etmediği için olur
Etmem diyen cindir 🥲
12 Yorumla- +1 yıl
Kiz ne yalanci bunlar 😀tutturmuşlar balık etli diye jsjs
+1 yılBurdakiler ne kadar balık etli severiz dediysede realde ayı falan diyorlar bazıları zayıf kadınlara da diyor
10 Yorumla- Devamını Gör (166)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat