Merhabalar, bu kilo konusunu kendilerine dert edinen, dikkat eden genelde, erkekler mi, kadınlar mı?

#inci🌸
Merhabalar, bu kilo konusunu kendilerine dert edinen, dikkat eden genelde, erkekler mi, kadınlar mı?

#inci🌸
Bu durum kişiden kişiye değişir. Mesela ben düzenli ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum ama bunu kilo vermek için yapmıyorum ileride sorun yaşamamak için beslenme düzenim böyle hiç bir zaman da kilom ile bir sorunum olmadı önemli olan benim sağlığım
Kadınlar daha dikkatli bu konuda erkekler çok fazla salıyor kendini ne bakım yapıyorlar ne spor, bir insan kendi bedenine değer vermezse hayatına da değer vermez
Ama ne yazık ki kızlar da öyleleri seviyor bakımsız kendi bedenine ilgi duymayan birini, benim gibileri değil engelli olan birilerini 🙁♿
Bence kadınlar daha çok dikkat ediyor. çünkü erkekler pek sallamaz. ama kadınlar diyet yapmaya ya da kilo vermeye daha çok özen gösterirler. ama yine de tabi kişiye göre değişir. bir insan için güzel ya da fit görünmek önemliyse her türlü dikkat eder diye düşünüyorum kilosuna...
Teşekkür ederim günaydın 🌹
Günaydın 🌼
At gibi olmaktan memnunum.
Keşke üstüne binip kırbaç vursamm 🤪
Cevap
36Cevap
Kadınlar kilo ile kafayı yiyor. Geçen hafta tanıştığım biri vardı arkadaşlarla buluştuk kız 45 kilo olmuş halen zayıflamam lazım diyor. Annesinin karnına geri gidecek heralde dedim. İçimden dedim
İçinden de😂
Bir de siz birbirinize çok yalan söylüyorsunuz 😃😃
Ne konuda😂konusunu söyle bi jsjs
Kilo konusunda 😂
Karışma sen jsjsjs bazımızın kas orani fazla yersen jsjs
Baskül aldım Nautica beni fazla tartıyor herhalde bu tartı Tefal daha iyi tartıyor benden söylemesi Nautica baskül pişmanlıktır.
Yorumu silebilir misin
Neden noldu
Konuyla alakasız diye silin dedim
Neyse moralim bozuluyor baskül yüzünden fazla tartıyor herhalde
Değil aslında silerim istersen tabi
Ben evde kilosundsn emin olduğum şeyleri tartiorum seker ve un paketlerini mesela gr oynuyor sadece sizde oyle deneyin
Kadınlar dikkat eder erkeklere çok yedirir erkeklerde Bu sayede kilo alır çirkinleşir daha sonra Kadınlar kendilerini erkeklerine yakıştıramadıkları için minimal yaş grubuna takılır Böylece aldatmalar aldanmalar başlar
Yok artık bakış acısına bak.
Hadi ama şeffaf olalım kadınlar için durum böyle erkekler için de farksız mı Erkekler de kadınları kilo alıp görüntüsü değişti diye başkaca kadınların iki ayak arasında alıyor nefesi
Kadınlar kendileri icin degil erkekler ve toplum tarafindan begenilmek ve kabul edilmek icin zayif kalmak ister aldatmaya yer aramak icin değil.
Elbette senin yorumunda yaklaşımında güzel ama herkes de senin gibi düşünceye sahip olamıyor Ve tecrübe sabittir çoğunu da yaşadım emin ol herkes özgüveninin yanında Bazı şeylerin de tamamlanması için ihtiyacını bu şekilde gidermesi gerekebiliyor epimiz Beğenilmek İsteriz Ya da birilerinin dilinden beğenildiğimizi duymak hoşunuza gider
Benim görüşlerim degil gerçekler bunlar.
Doğrudur Ne diyelim gün gelir karşı karşıya geldiğimizde bunları bir kez daha konuşuruz birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum
Bizim ki hafif göbekli bir şey ama ben seviyorum onun o halini. Spora yazıldı bir hırçımla ama gitmekte zorlanıyor benim kedim ya 😍
Sağlıklı beslenelim diyorum illa et olacak yemeklerde diyo. Dün turp alalım eve dedim neden dedi ya 😂 sağlıklı olduğunu mevsim sebzesi olduğunu söyledim tamam alalım yersin deyip geçti
Kadınlar daha çok dikkat eder, erkeklerde nasıl bir bünye varsa üç insan kadar yiyorlar kilo almıyorlar zaten djdk
sağlığıma da kiloma da kendime saygımdan dikkat ederim. Yani kendne saygısı olan ediyordur
cinsiyeti mi olur bunun
Kadınlar 500 gram alsa fark edebilir erkekler anca 5 kilo alırsa galiba biraz kilo aldım der :D
Beğenilme arzusu kadınlarda çok daha fazla.
Bu sebeple kadınlar bu konuda daha dikkatli.
İki cins te dikkat eder kendini seven dikkat eder nasıl göründüğüne
Evlenene kadar her ikisi de, evlendikten sonra da kadınlad dikkat eder...
Günümüzde en çok kadınlar dikkat ediyor özellikle Z kuşağı kızları
Bence kadınlar daha çok dikkat eder, beğenilme arzumuz erkeklere nazaran daha fazla.
Hepsinden özürdiliyorum kilolu kadın inan çok itici geliyor ve çıkmak istemiyorum
Bir erkeğe kilosunu sorsanız "sorma baba ya gōtü göbeği saldık der"
Bir kadına kilosunu sorarsanız direkt uçan tekme yersiniz.
Benim fikrim kadinlarin daha cok dikkat ediyor olmasi.
Tabiki kadınlar oldugunuda siz gayet iyi biliyorsunuzdur.
Kadınlar tabiki de erkekte yağ oranı az olduğu için kilo almazlar çok
O kadar yemek yiyip kilo alamayan ben 😂 bu soruya güldüm kadınlar takık biraz.
İkisininde takıntılı ve mükemmelliyetçi kişileri mevcut
Kadınlar tabii ki sorulması bile sacma.
Neden saçma olsun? Sacma ise cevaplamayin sizde
Erkeklerin zayif kalma gibi bir amaci yok ondan. Kadinlar iskeletora donusene kadar zayiflama derdinde.
Ama çoğunluk hep kilolu olan bizleriz
Yok kilo genel bir problem ama kadinlarin uzerindeki baski cok daha buyuk.
Kadınlar> Bekar erkekler
Böyledir bu iş. 😅
Herhalde kızlar bu konu da daha hassaslar.
kadınlar sürekli diyette
Kadınlar daha çok dikkat ediyor.
Çevre baskısına en çok uğrayanlar diyelim.
Kadınlar dikkat eder.
kadınlar daha çok dikkat ediyor
Kilolarına kadınlar
Valla brn o kunuda takıntılıyım
Kadınlar dikkat etsin.
kadınlardan daha çok dıkkat eden bır erkek yoktur kanımca
Kadınlar daha çok dikkat eder bence
kadınlar tabi, erkekler yer ne bulsa :D
Kadınlar
Kadınlar.
Kadınlar
Kadınlar 😌