NE YAPIIICAMmmmm?

6yıldır sporu biraktigim icin hizlica kilo aldim kendime hep veririm diyerek yatistirdim 6 yilda toplam 38 kilo aldim su an 108kg ve176 boyum var annem diyoki senin beğenmedigin çocuk var ya sana bakmaz bile diyor dedigi çocukta bana orta birden lise sona kadar asikti sonra zaten ben üniversiteye gittim. Gecen hafta memlekete döndüm bi akrabanin düğününe gittik (akrabalarim ben okumaya gittiğim sehirden dönmeyip oraya tasinmadigim icin beni 8yildir görmeder en son 18yasinda 69 kilo iken ) hepsi çok komik tepkiler verdiler hatta bazilari hamile oldugumu dusundu. Bi tanesi ben 18 yasina gelene kadar hep benim yanimda anneme ben senin kizi benim oğlana isticem derdi benden hoslanana cocugun anasi (oğlu ergenlik yüzünden baya tipsizdi ve baya kiloluydu hic yüz vermezdim hata alay ederdim ) iste d7ğunde annemin yanina geldi "senin kiz ankaradan dönmüş nerde bizim oğlan bi görsün özlem gidersinler dedi"sonra annem eliyle beni gösterdi (kendi pastami v3 annemin pastasini bittirdikten sonra 3olarak ablaminkini yiyordum) kadinin beni görduğunde bi bayilmadigi kaldi yüzümü avuclayarak bana s3n kizim kendine ne yaptin dedi ne güzl kizdin dedi. ben büyük şoku oğlu g3ldiginde yasadim o tibsiz sisko çocuk gitmis yerine kasli uzun boylu yakisikli bi delikanli gelmis çocuk annesinin bana davranislarini görünce her halde bana acidi gel disari çıkalim dedi çıktık tab8 ben bünyemden dolayı merdivende biraz nefeslendim çocuk gülüp daha hızlı çıkmaya başladii disari çıktığımızda birlikte sigara içtik sonra eliyle karnima 2kez hafifçe vurdu"şişko olmusun kiz" dedi ben bisey diyemedim sonra dediki "yılarca beni hor gördün benden tiksindin benden simdi keske bende senin bana yaptıklarını sana yapabilsem ama maalesef bende o vicdan yok sana kin beslemiyorum hata seni kardesim gibi seviyorum ha bu arada haftaya nişanim var kek börek pasta falan var yeni haline bakilirsa yemeye icmeye duskunun gelirsin herhalde hadi eyvalla"sonra aşağı indi ben arkasından gidemedim SİZCE NE YAPİYİM
NE YAPIIICAMmmmm?