İlaç duzenlemesıde yapıldı ama fayda etmıyor bildiğiniz öneri sı olan var mı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaç yaşındasın
Kaç yaşında çıktı
Hangi ilaçları kaç doz alıyosun
17 yasındayım
15 yasında çıktı
500 ml alıyordum sımdı 1000 sabah akşam
Hangi ilaç?
Benim 17 yaşında çıktı şimdi 25 yaşındayım, ilk 9 sene önce kriz olmuştu 7 buçuk yıldır ilaç kullanıyorum
Sımdı oluyormu epıx kullanıyorum
1 sene olmamıştı, 1 sene daha olmasaydı azaltmaya geçecektik ama oldu ve aynı dozda devam ettik. Sonra yine 1 sene olmadı, 3 ay sonra oldu yine. Aynı doz da devam ediyorum bayadır. Uykusuzluk çok tetikliyor ve yorgunluk...
Ben epixx + lamictal kullanıyorum
Benimde asırı derecede uykusuzluk ya allah sıfa versın hepımıze
benim bi ara 1 ayda 3 kere olduğu olmuştu. Tabi doz değişti falan düzeldi biraz daha. Hissediyor musun sen nöbet olacağını?
Bak hiç ümitsizliğe kapılma. Genç kızlarda erkeklerde ergenlik döneminde çıkabiliyor, yaş geçtikçe azalıyor ve geçiyor. Kadınların dezavantajı şu: hormonal bozukluk yaşamamak için her ilacı kullanamıyoruz, erkek olsak anında kullanırız ama cinsiyet...
Nerede yaşıyorsun
İzmir sen
Ben de. Hangi hastaneye gidiyosun
Konaktaki özel e gidiyorum hasan hocaya
Ben dokuz eylüle gidiyordum özel prof'a ama sürekli aynı gidiyorduk ve nöbetler devam ediyordu. Şimdi manisa'da medigüneş'e gidiyorum, Allah'a şükür çok güzel doktorum. (Deü'deki doktorum da iyiydi ama medigüneş'i daha çok sevdim)
Yaa peki evlenmeye sakıncamı bu hastalaık
Yani bence değil, eş adayın cahil avel değilse. Hiç doktora sormadım ama regl düzensizliğim yok yani yumurtalıklarım da düzgün çalışıyor demek ki ve çocuğum da olabilir sanırım. Eğer regl düzensizliğim olsaydı yumurtalıklarda sorun var demektir herhalde. Memur olmaya falan da engel değil. Ya bizim bedensel de zihinsel de engelimiz yok sadece toplum cahil ve çok absürt bi hastalık olarak görüyorlar, saklıyorlar. Ben yeni tanıştığım birine hemen söylemiyorum çünkü niye söyleyeyim gerek mi var? Samimiyet artınca "gerekirse" söylüyorum ama
Ben en yakınıma bıle diyemiyorum çünkü Öyle bı gözle bakıyorlar kı acıyorlar gibi aynı şekilde benımde yok ama ya ılerıde eşim hasta kız aldık derse aılesı fılan onu gectım polıs te olmak istiyordum olamıyorum ama
Hayatım o cümleyi kurabilecek adamla zaten evlenme hatta şükret. Kimin başına ne geleceği nerden belli? Hissediyor musun nöbet olacağını, ben son 3 seferdir "geliyo gibi sanki bişey olacak gibi" diyorum ve hatırlıyorum da o dediğim anı. Önceden bilinç komple gidiyordu hissetmiyordum
Benımde ilk krızlerde hıssetmedım ama şu an da krız geçircegım an böyle beynım uyuşuyor anlamıom hiçbir şeyi sen nasıl hıssedıyorsun suanda
Uyuşukluk gibi dalma gibi bişey tam tarif edemiyorum ki... Hiç üzülme bak, bu hastalık hiçbir şeye engel değilll. Evet kabullenmesi de kolay değil ama geçecek zamanla büyüdükçe 🙏🏻 bak sen yine 2. senede hissetmeye başlamışsın, ben 7. 8. senede falan farkettim. İnşallah tez zamanda geçer 💗
İnşallah ya 🤍 hepimizin...
Sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin her zaman
Cok guzel epilepsi ben 1 kere oldum harikaydi
Geçti mı pekı
maalesef geçti yaa
Tekrar nasıl olabikirim bilgin var mı
Şaka mı xmsldödmd Ben gecsın dıye ugrasıyorum
Şaka sevmem ben profilime baksana
Adrenalin tutkunuyum kriz geçirmeyi çok seviyorum
Ben asırı üzülünce bıde sabahlayınca hep krız geçiriyorum dene
Offffff mmmmm 😭😭😭😍😍😍
Sağullll sağulll 🫡🫡🫡🫡🫡🫡