Ben erkeklere zayıflık hiç yakıştıramıyorum. Erkek dediğin o kadar fazla kilolu değilde 1.78 boyundaysa 78 kg olsun istiyorum mesela. Bir de benim zayıf insanlara takıntım var. Zayıf gördüğüm zaman git yemek ye birşeyler ye diyorum :/ Sizce?
Cevabın nedir?
Kilo al demesi kolayda bünye almıyorsa yapacak birşeyimiz yok.. Millet su içsem yarıyor diyor ama bir oturuşta 1 ekmek banamısın demiyor bana yaramıyor. İnsanlar bu göbek bira göbeği diyor, bira kilo aldırıyor diyor bir oturuşta minimum 7 bira gidiyor ama bira göbeği bile oluşmuyor bende. Bu işin varsa püf noktası paylaşında bir kaç kilo alayım artık bende =)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kanka yemekle hic alakasi yok bak ben sabah kahvalti yapiyorum saat 10 da kete buskivi vs. 12.30 öğle yemegi 15.00 da cay molasinda gene atistirmalar kek felan aksam 20.00 da gene yemek ve gece hayatta yemek yemeden yatmam buna rağmen gene kilom 58 olmuyo yemekle bir alakasi yok ki :-)
04 Yorumla- +1 yıl
Demkki çok hiperaktifsin :-)
- +1 yıl
Anladım Kankaa
+1 yılYa zayıf erkekler sevilmiyor diye birşey yok tabi şahsen bende beğenmiyorum ama sevgilim 57 kilo çok büyük konusmıcakmısız kızlar :DD Hiç değilse söyle bir 60 kilo olsunlar bencede bizden ince beli bacakları olan erkekleri istemiyoruz KISKANIYORUZ :P
01 Yorumla- +1 yıl
:D aynen :))
O kişiye göre değişirde dur öpcem seni çünkü çok güldüm😘 :D
41 Yorumla- +1 yıl
:D :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
103Cevap
İnsan kendisini nasıl görmesi gerektiğini biliyordur şahsen senin yaptığını benim gibi birine yapsan o an fena bir laf söylerim altından kalkamazsin zayif insan kilo alması gerektiğini bilir zaten ya durumu iyi değildir fazla yemek bulamiyordur ya da bünyesi çok hızlıdır yine alamiyordur sen o kilodaki bir erkek bul ve başkalarına karışma cidden hiç hos degil
21 Yorumlakadının bilinç altında korunma içgüdüsü var. iri erkek kendisini daha iyi korur bakış açısına sahip. halbuki akıllı erkek daha makbuldur. yük taşıma söz konusu ise elbette iri ve güçlü erkek arayışısınız olabilir... ama 78 kilo değil de 70 kilo olsa ne olacak... neden dert ediyosunuz bunu...
10 Yorumla
+1 yılBen 1.78'im kilomda dediğin civarlarda ;-) Senin boy ve kilonu merak ettim kesin sende balık etlisindir.
Bende ideal kilosuna sahip ve zayıf kızlardan hoşlanırım mesela ;-)04 Yorumla- +1 yıl
Ben 1.73 boyundayım 48 kiloyum zayıf :/
- +1 yıl
Çok da kötü değil güzel ;-) Eski sevgilimde 1.72 boy 58 kilo civarındaydı ;-) 1.75'im derdi ama bence 1.70-1.72 arasıydı topuklu giyince aynı boyda oluyorduk o zaman saçlarımın şeklinden dolayı 3-4 cm boyum farkediyordu ;-) 7 cm topuk giyiyorum derdi ;-)
Bence kötü değildir ya iyi boyunda kilonda iyi. Yakınlarımda olsan karakter ve tip olarak da hoşlansam kaçırmazdım ;-) - +1 yıl
Tamm sağol :))
- +1 yıl
Rica ederim ;-)
+1 yılYiyip yiyip kilo alamayanlara selam söylüyorum burdan.. 👋
24 Yorumla- +1 yıl
..👋
- +1 yıl
Sende onlardan mısın @Türkkahvesiiii? ;)
- +1 yıl
Kendimi bildim bileli 48 kiloda saydırıyorum :D
@Lazzkiizii53 - +1 yıl
Ben de sana saydırıyorum şu an..:D :D
Şaka yaptım alınma sakın..
Mutlu zayıflıklar.. :'(((
Zayif gordugun her insana böyle soylemen onlara kilo aldirmaz. kalbini kirmaktan başka bisey yapmassin
00 YorumlaBoyum 184 70 kiloyum bende şikayetçiyim iskelet gibi duruyorum ama kilo almak kilo vermekden daha zor. Ben denedim olmuyo kolay kolay.
10 YorumlaKatiliyoruum hatta soyle 90-100 kilonun altinda erkek olmasin bence :D
03 Yorumla- +1 yıl
90 idael :D
- +1 yıl
:DD
+1 yılBoy 1.75. İki hafta önce 79 dum. Şu an 76 kiloyum. Gittikçe istemediğin hale doğru gidiyorum. :)
01 Yorumla- +1 yıl
o zman oluruna bırak :)
+1 yılzayif erkekleri erkek gozuyle gormem zaten :D erkek adam fit olur kasli olur hatta biraz fazlasi bile olabilir ama zayif olmamasi lazim
01 Yorumla- +1 yıl
Çok çok haklısın :)
+1 yılBen zayıfım uzun boyluyum ama istesemde alamıyorum suç bende değil çok yerim şekerli yağlı yiyecekler ama alamıyorum suç bende degıl yoksa bende ısterdım sıska olmamayı :(((
01 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum :((
+1 yılSanane ya, kendi kilonla ilgilen. Zayıflık gayet de hoş duruyor erkeklerde.
42 Yorumla- +1 yıl
bizi savunanlarda var sagolun ya :D
- +1 yıl
Bizi savunan cikmiyacak sandim bir an eyvallah ;)
Çelimsiz erkekler kötü görünüyor, neyse ki kıymetimiz bilinsin
00 YorumlaSağlık konusunda 696 cevap paylaştı. olabilir, böyle düşünebilirsin. ama herkesin kendi seçimi zayıf veya kilolu olmak.
00 Yorumla187 boyundayım 78 kiloyum, bundan fazlası çok olur ya. Herkes sağlıklı olduğu kiloda olsun bence.
00 Yorumla:) Ne gerek var şişman olmaya ince olmak güzel boy 1.73 kilo 70 ile 75 kilo arası değişiyor :)
00 YorumlaAntidepresan yüzünden kilo aldım 30 kilo kadar ve 20 kilosunu verebildim ve canım cikti
00 Yorumla
+1 yılsen kaç kılosun acaba :=) bır resmını koy bakalım :=) profılde gogusden baska bır sey yok :=
10 YorumlaEvet bnde yakştrmyrum kızlara hadi nyse zayıf minyon tip yaksyorda erkek dediğin kalplı olmali kzn yanında yaaa:)
00 Yorumla:))) ahahaha birde direkt olcu vermeseydin yaa simdi biz napcazzz :)))
016 Yorumla- +1 yıl
:DDDD
- +1 yıl
Sen ne gülüyon :D
- +1 yıl
:DD Çok yaşa çok güldürdün beni :DDD
- +1 yıl
Ben gülen bir insan gördüm mü sebebsiz gülerim. :D
- +1 yıl
Evett :DD
- +1 yıl
katılıyorum Zekice :DD
- +1 yıl
tabi ki :DD
- +1 yıl
heyy yoksun sanıyodum :( :DDD
1,76'ya 62 kiloyum uyarılarını dikkate alacağım ama ne kadar yesemde kilo alamıyorum kolay mı sanıyon kilo almak?
02 Yorumla- +1 yıl
kolay değil. ama ne bileyim bazıları varda zayıf olduğu halde rejim yapmaya çalışıyor. Örneğin abim. Soruyu sorma niyetim kötü bir anlamda değildi. Terlemenize de gerek yok.
Kilolu olmak yerine zayıf olmak daha avantajlı bence.
Ben zayıftım şu an fitim 6 yıllık spor ile bu durumdayım ama bunu söyleyen kızın bozuk fiziğine bakınca gülmeden edemiyorum.:D00 Yorumla
+1 yıl178 boyundayım 72-73 kilodayım şimdi 78 mi olmam gerek? Bence iyi böyle ya :D
10 Yorumlaboy 1,57- kilo 50 nasıl, bana da yemek yemeyi tavsiye eder misin?
00 Yorumla
+1 yılhayır da niye benimsiyorsun sen zayıf erkekleri? anası mısın baba mısın
12 Yorumla- +1 yıl
Offfffffffff. :P
- +1 yıl
bizi bizimle bırak
atletik bir insanım bomba gibiyim sorun yok yani :)
02 Yorumla- +1 yıl
Süperr :))
Banada çok diyorlar bende o insanlara kıl oluyorum, size ne arkadaş ben böyle iyiyim :)
00 Yorumlayapta yıyelım daaa aaaa ulan sizin kahrınızdan kilomu alabılıyoruz puhaha :)
00 Yorumla
+1 yılevet ya er dediin çok kaslıda değil ama vucudu olsun yani :D :):)
10 YorumlaAh bebem benim ya kıyamam nede düşünceli bir kızçe :D
10 Yorumla
+1 yılçok yanlış bence bu düşünce. her insana yapılı olmak yakışmaz. herkes kendine yakışanı bulmalı.
00 YorumlaBoyum 180 kilom 70. Ben de bir 5 kilo alıp 75 olsam iyi olur diyorum ama iskelet gibi de durmuyorum şimdi
00 Yorumla
+1 yıl82-83 olurmu. Tam 78 kiloyu nasıl tutturcan :) range ver bari :)
00 Yorumla
+1 yılOnlarda sizin için zayıflamaya çabalar. Ne kadar zalım bir dünya ^_^
00 Yorumla
+1 yılbir kız için gidipte 13 kilo alamam kusura bakmayında.
00 YorumlaÇok yiyorum ama bu stresle Kilo alacağımı sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yıladam katır gibi yediği halde alamıyorsa ne yapsın. :)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVay be ilk defa kilom için laf etmeyen bir bayan ^^ helal sana ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol
+1 yıl1.83 73 yeterlı banada zayıf dıyenler cıkıyor kafa atasım gelıyor :) :)
00 Yorumla
+1 yılZayıf değiliz. Sen kaslı erkek seviyorsun galiba. Kas oldu mu kilolu sanıyorsun?
00 Yorumla
+1 yıl:D bende 1,73 boyunda 72 kiloyum, kilo vermeyi düşünüyordum versem mi acaba :D
00 Yorumlatabı yaa can bogazdan gelır geberene kadar yemek lazım
00 Yorumlaalmıcam almıcam beden benim değil mi almıcam kuruyup gıtsede almıcam ımmm ımmm almıcamm
00 Yorumla
+1 yılLa ne kilosu bn kilo aldımmı yanaklarım tombul oluyor zayıfta deilim ama bole iyiyim :D
00 Yorumla
+1 yılBence iri yari olmali güven vermeli :)
25 Yorumla- +1 yıl
Yavv hee heee (((;
- +1 yıl
Birde eksi vermis :/
- +1 yıl
bir bildiği vardır heralde diyip bende eksi verdim :/
- +1 yıl
Canın sagolsun
- +1 yıl
seninde. sevimli şey:D sende eksilersin ödeşiriz.
tip iyi değil ama zayıfken yüzde özellikle kemikler çok belli oluyor kaşık kadar yüz hiç iyi olmuyordu, kilo aldım 10-12 civarı çok fark etti
00 Yorumla
+1 yılalamıyoruz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alabilsek alacağız zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
00 YorumlaHaklısın erkek dedigin söyle tuttumu hatunu kucagına kaldırabilcek:):)
03 Yorumla- +1 yıl
Sende haklısın :D
- +1 yıl
:D:DDD
+1 yılDogru diyon da sizlerde biraz zayiflayin bazilariniz bidon gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben zaten zayıfım 1.73 boyundayım 48 kiloyum
- +1 yıl
Sana gore demedim zaten bazilarina dedim
- +1 yıl
Tamam o zaman :)
1.82 boy 55 kg nasıl göründüğümü tahmin edersin az biraz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.85 , 43 kilo efsaneyim lodos eserse yere yatarım affetmem
01 Yorumla- +1 yıl
Ne lodosu knka ben üflesem yine uçarsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl175,65kg kas var ama balon olanlardan değilim benimkiler sıkı ve sertler:) bir kız yemek yapıp gönderdi de yemedik mi :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmıcam almıcam beden benim değil mi almıcam asdjksada. D
02 Yorumla- +1 yıl
Kuruu sen kuruu :D
Cevap sahibi+1 yılBöylesi daha iyi ^^
+1 yılsana bir tane erkek yetmiyor mu da bütün erkekler kilo alsın diyorsun ne yapacaksın bütün erkekleri
00 Yorumla:)) hamal mı yım ben :))
07 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka :)))))
- +1 yıl
Ben Baylara söylemiştim ama :)))
- +1 yıl
Çokkk özür dilerim profile bakmamıştım :///
tamam tamam alıcaz valla alıcaz :s
02 Yorumla- +1 yıl
Aferim çocugum sana :DD
+1 yılKilolu erkekler ne yapsın :))
00 YorumlaSağlık konusunda 403 cevap paylaştı. O zaman anlaşamicaz :D
00 Yorumla1.91 e 90 kiloyum iyi mi
01 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi bence :)
Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. Benim boyum 175 kilom 55 nasıl :)
00 Yorumla1,78 boya 78 kilo çok
04 Yorumla- +1 yıl
Aman çok bilmiş sendee :)
- +1 yıl
kass yapsın ozamn :D
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi