Kilo vermek kimisine çok zor.. öyle ki ameliyatı tek çözüm olarak görüyor.. bana görede yeni bir dil öğrenmek çok zor geliyor ya.. yabancı dil konuşan insanlara ayrı bi sempatim var.🦋

#incidiyetvesağlık🌼
Kilo vermek kimisine çok zor.. öyle ki ameliyatı tek çözüm olarak görüyor.. bana görede yeni bir dil öğrenmek çok zor geliyor ya.. yabancı dil konuşan insanlara ayrı bi sempatim var.🦋

#incidiyetvesağlık🌼
Benim için tabi ki de yeni bir dil öğrenmek daha zor.. çünkü bu konuda maalesef hiç yeteneğim yok benim.. ama kilo vermek ise o kadar da zor değil.. çünkü doğru diyet planı ve beslenme ile zaten kilo alıyorum ayda kilo veriyorum sorun olmuyor bunun dışında da spor yapmayı çok sevdiğim için başarabiliyorum ama yabancı dil konusu sıkıntılı ingilizce ve rusça bilmek isterdim mesela
hatta şu an diyetteyim sdfsdf
Bende diyetteyim Barış 😃 bakalım kaç gün sürecek
Kolay gelsin abla ikimize :D umarım başarabiliriz
Dilci ve dil alanında üniversite de olduğum için dil öğrenmek bana kolay geliyor benim şu an problem yaşadığım konu kilo ama beynimi kontrolü daha da yüklersem eminim her şey daha kolay olacaktır dil öğrenmek ile kilo arasında dağ kadar fark var. Zaten insan dil öğrenirken kilo verecek noktaya da geliyor sgahjajajajw beyninizi neye alıştırırsaniz dopamin dediğimiz hormonu da ona göre şekillenir
Zorluk olarak ordan bağlantı kurdum😃araba kullanmayi öğretmek de zor geliyor bana.. ama neden yabancı dil ogremenk daha zor..😃
Umarim sende istediğin fiziğe ve görünüme kavuşursun.. 🌸
Yabancı dil öğrenmek kolay aslında sadece nereden başlayacağinizi bilmiyorsunuz 🤣🤞 beynine kolay mesajı gönder ne kadar zor olursa olsun cidden kolaylaşır ayy inşallah çok teşekkür ediyorum 🌸😍
Spor yapıyorum kas odaklı yaptığım için kilo vermek gibi bir amacım yok ama kilo vermek isteyen biri için kilo vermek daha zordur eminim. Bana göre dil öğrenmek zor.
Ferah Zeydanı tanir misin.. harika bir sesi var.. iki kere tüp mide ameliyatı oldu yinede başaramadı kilo vermeyi.. demekki cidden zor geliyor insanlara
Aynen öyle cidden.
Kilon kaç
64
Iyiymiş almışsın daha kilo alcan mı
Dil öğrenmek benim için zor olur.
Cevap
14Cevap
Dil öğrenmek zevkli ve keyifli aslında, kilo vermenin de keyifli eğlenceli yanları var. Kendimi polyyanna gibi gördüm dur gözlük mü var gözümde kontrol etmem lazım 🤦♀️😂
İnsanlarla tanışmak diyebilirim. Önceden burada 2-3 kişiyle rahat konuşabiliyordum, şimdi kafa olarak çok başka yerdeyim. Birkaç saat konuşuyoruz, sonrası yok. Garip hissetmiyor değilim.
Pis boğaz birisi olsam da lezzetli yemekler aşırı mutlu etse de yabancı dil öğrenmek zor geliyor. I go we go you go bu kadar.
Kilo vermek çok kolay ama bunun için kendine inanmalısın, dil öğrenmek biraz ezber işi gibi ve zor bence
Kilo vermek kolay ya yeni bir şey öğrenmek hele ki yeni bir dil öğrenmek çok zor bir şey.
İkisi de kolay ve disiplin gerektiren şeyler.
Kilo vermek dil öğrenmek çalışınca bir şekilde oluyor
Kilo istesemde almıyorum , yeni bir dip öğrenmek daha zor ama imkansız değil.
Dil öğrenmek. Yemek yemem ot yerim akşama kadar ama dil öğrenmek baya zor.
İstikrar varsa ikisi de kolay.
Kiloyu veririz de dil öğrenmek sıkıntı
Kilo derdim yok ama yeni dil daha zor herhalde
Beni kilo almak daha çok zorluyor 🙄
Yeni dil her zaman zordur...
Sıfırdan biriyle tanışmak
Bak oda zor gerçekten 😒konuş, anlaş, ne sever, ne sevmez, inişlerini çıkışlarını öğren, nazını, tribini çek.. of neyse tm
He ya hep aynı mevzular. Yıllardır aynı senaryo. O kadar çok kişiyle tanismisim ki perişan oluyorum jsjsuis
Kilo verirken dil öğrenmek.
Yeni dil öğrenmek
Kilo vermek
Dil öğrenmek
Yeni dil öğrenmek.
Kilo vermek
Yeni bir dil öğrenmekk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?