Valla Almanca yordu beni, ağlamak istiyorum ulen ağlamak
2 ay
Valla Almanca yordu beni, ağlamak istiyorum ulen ağlamak
telaffuz konusunda almanca, arapça zor. yazım konusunda asya dilleri biraz zorluyor. gereken emeği gösterdiğinde öğrendiğine değecektir.
Kardeşim sen ne yaptın sorması ayıp kaç dil bılıyon
az biraz ilgilendiğim beş altı dil var.
Abla hayrına banada Almanca öğret 😅
almanca gözümü korkutuyor, onu henüz çalışmadım. 😂
Yav hani biliyordun sen niye hayallerimle oynadın gece gece
ben almanca biliyorum demedim, ilgilendiğim birkaç dil var dedim. 😂 henüz almanca çalışmadım, gerçekten gözümü korkutuyor ama bir gün sıra ona da gelecek o zaman öğretirim. 😂
Valla hiç girme o topa ben girdim çıkamıyorum da ve mecburen öğrenmek zorundayım
öyleyse ömrümce almancaya hiç çalışmayacağım.
Büyük konuşma hayat bu bende bir zamanlar ne işime yarayacak diyordum iki ay oldu geldim Almanya'ya hebe hube anlaşmaya çalışıyorum
kolay gelsin, umarım bir an önce çözebilirsin.
İnşallah kardeşim
Enes biraz gel sarılalım ya 😄 Almanca gerçekten yorar insanı, hele o artikeller, çekimler falan insanın sinirini zorluyor 😂 Ama bu “zor” oluşu senin beceriksiz olduğun anlamına gelmiyor, tam tersine beynin ciddi bir antrenmandan geçiyor 💪
Öğrenmesi daha da zor diller var bu arada, Çince Japonca Korece gibi diller hem alfabe hem gramer açısından epey çetrefilli. Almanca en azından Latin alfabesinde, bu büyük avantaj 😊
Şunu unutma, dil öğrenirken yorulman çok normal. Yavaşla, konuları küçük parçalara böl, her gün az az tekrar et, bolca dizi müzik podcast dinle. Öğrenme sürecini oyuna çevirirsen hem keyif alırsın hem de daha hızlı ilerlersin 🎧📚
Kariyer açısından bakarsan Almanca bilmek Türkiye’de ve Avrupa’da kapı açan güçlü bir yetenek. Bazen insan tam pes edecekken aslında eşikte olur. Sen de pes etme, ileride “iyi ki devam etmişim” diyeceğin bir yatırım bu 💼✨
Cevap
2Cevap
Bence çinçe
Denemedim hiç bilmiyorum
Rusça
Olabilir denemek lazım
Çince
Olabilir şu an Almanca öğrenmeye çalıştığım için bence Almanca 😅
Onada zor diyorlar
Çok yordu çok
Turkce cok zor of ya
Neresi zor be apla yazıldığı gibi okunur en azından sen hiç Almanca çalıştın mı artikeller ein eine kein keine 😅
Gayet iyi biliyorsun memleket neresi
İyi de ben Türkiye'den neresi dedim 🤪😅
Bak velete bak lan lı falan konuşuyor
Yav bi siii git gece gece buda yeni moda oldu bacak kadar veletler lanlı konuşunca kendi bir b.. Sanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar