Sadece okb olan arkadaşlara söylüyorum gereksiz boş yorum yapmayın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben ilaç kullanmadım terapi aldım
titizlik
simetri
gibi problemlerim vardı
kişisel temizlik ve bakım konusunda hassasım
ayrıca simetri takıntım vardı. duvarda masada odada eşyalar düzenli olmalıydı
ayrıca kaldırım taşlarında çizgiye basmama gibi takıntım vardı.
bir çoğunu terapi ile aştım
Nasıl aştın ne söyledi mesela ben ilaç kullanıyorum ama sokak taşlarına benim de takıntım var onu nasıl aştın yardımcı olur musun
işin aslı şu oldu
en büyük takıntım titizlikti
herkesin elinden her şey yiyemezdim. günlük 5-6 kez duş alırdım. her duşta çamaşır değiştirirdim
hiç bir kadınla temizliğine güvenmediğim için ilişki kuramazdım
bir gün kuzey ıraktan savaş zamanı iş teklifi geldi. bu arada kendimi tanıtayım. ben hem mimar im inşaat mühendisi hem teknikerim
ıraka gittim. tam savaş dönemleriydi. şehirde bir lokanta var. gittim. bizim kültür dışında yemekler var. tek benzeyen kurufasulye. ne hikmettir amerikada bile var.
tam sipariş vereceğim baktım aşçının bir eli kepçede diğer eli burnunda burnuu karıştırıyor
hemen çıktım lokantadan
3 ay sade kuru ekmek yedim. sonra hastalandım. türkiyeye izne geldim doktorlar gıdasız kaldığımı söylediler.
tekrar döndüm. hayatta kalabilmek iin bazı şeylere katlanmam gerekiyordu
öyle böyle derken alıştım
bakın ben patatesi bulaşık teli ile temizleyen yumurtayı sabunlayarak dooaba koyan adamdım
ama zehirlendim.
sonunda bırakmak zorunda kaldım
simetri hastalığım eskisi gibi değil azaldı
kaldırım taşlarına gelince. ulan üzerine bassam ne olacak dedim. bu kez inadına çizgilere bastım.
böylece yendim
Çok iyi bi işin var takıntıları aşman çok güzel inşallah kadınlarda ilişki yaşıyabiliyosundur çok kötü bişey okb gerçekten benimki çok olmadı 3 ay falan oldu işe girmek istiyodum hastaneye girecektim hataya gidip ailemden ayrılamıyorum bunu fark etmemiştim daha önce ama şizofrenden bahsettiler yanımda şizofren olma korkusuyla panik atak geçirdim ağır depresyonumu tetikledi şöyle bi araştırim dedim okb ben okbysem yeni takıntılar çıkartırım dedim milletin okbsini okudum onlarıda aldım kuruntu yaptım biraz sonra ilaçları kullanmaya devam ettim işte 2 ay olucak hala depresyondayım önceki halime göre çok çok iyiyim kaldırım taşlarıyla takıntım yoktu normalde gerizaklının biri onları sayıyo korkutum bende sayar mıyım diye bu düşünce gelip duruyo umursamıyorum ama başta çok kötüydüm ama reis hastane fobim başladı psikiyatriye gittiğimden beri çok iyi hemşirelik yapıyodum sonra dedim hiç gitmim burada girerim bi belediyeye çalışırım
Kullanıyorum yeni başladım
Ne kullanıyosun etkisi geldi mi
1 hafta olmadı başlayalı misol 50lik
Yan etkisini yaşıyosundur şimdi
Yan etkisi ne onun
Anksiyeten çoğalır belinde bi ağrı olur halisülasyon falanda görebilirsin sürekli rüya görebilirsin canlıymış gibi rüya görebilirsin
Çok varmıydı takıntın düşünce takıntısı mı
Baya fazla vardı hep kaygı vardı bel omuz ağrısı çekiyorum evet çok rüya görmeye başladım
Bilgili gibisin konuşalım mı seninle
Burdan yazabilirsin halisülasyon gördü bana benim ilk takıntım şizofren olma korkusuyla başladı halisülasyon görünce dedimki ben şizofrenim şizofrensem adam mı öldürücem derken 20 mglık ilacı 40a pat diye çıkaran ben bir ay sonra bir hafta boyunca halisülasyon gördüm tamam dedim ya şizofren oldum ya da yine ilaçtan dedim dur yakışıklı birini hayal edim şizofrensem görürüm dedim ilaçtansa amaaan dedim hayatımda kaç defa halisülasyon görücem bol bol izledim yani millet çığırıyomuş halisülasyon gördüğü için antidepresan içip bendeki rahatlık😂😂
Hahaha bende ki göğüs ağrısı iki göğsümün ortasına sanki öküz oturmuş gibi sonra kalp krizi geçiriyorum tripleri
Panik atak veya anksiyete yapmıştır
Hep kötü şeyler olacak diye kaygılar vardı onlar azaldı ama
Cinsel isteksizlik olur dedi benim libido tavan oldu ama 👍
Olabilir geç boşalma da yapıyo diye biliyorum
Evet zaten geç boşalan biriydim şimdi hiç boşalmıyorum😅
boş ver o işlere hiç girme o zaman
Yaşamın bi parçası zorunluluk hali 😅
Senin yerinde olsam ammann süre uzadıkça uzuyo hiç girmim bu işe derdim ama erkek olmakta zor işte😂😂
İlla buradan mo konuşacağız ya 😅😅
Evett😂😂
Ayıp yaptığın,😅
Benim hesabım gizli benim için sıkıntı yok ben sağlıkçıyım bide😂😂
Bende hukukçuyum ne olacak 😅😅
Benim için normal bu konular Allah affetsin hastanede staj görürken bıktıydım mahrem yerleri görmekten😂😂 ama üniversiteye gitmedim iyi ki gitmemişim hastane fobim başladı devlete girmeye çalışıyorum belediyeye var mı tanıdığın😂😂
Gel konuşalım biz☺️
Avukat mı olucan çen kabul etmiyorum istekleri
Avukatım ben 😅
Ne güzel mesleğin var burcun da boğa mı şurdan sana yüriyim bi😂😂
Bilemedin kova 😂 sen akrepsin ama 😅
Teraziyim ben sende bilemedin
Eklim mi seni
Kovalara pek güvenmem ama
Kaybedecek neyin var engelletsin en kötü 😂😂
Dimi😂😂
2 xper takip etti o sen misin 😅
Benim evett