Sabah öğününde bir dilim ekmek yanında sıradan kahvaltılık ürünler
Öğle bulgur pilavı üstü nohut , bir iki tane küçük biber turşusu
Akşam da aynı şey bulgur pilavı nohut
Gece sadece bir elma
Bunları yersem kilo alırmıyım almamak için diyet yapanlar gibi aç mı kalmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır hic öyle bir dilim iki dilim ekmekle ugrasma sadece her ogunun agir olmasin bazilari hafif ve sebze agirlikli olsun. Sen sabah da aksam da hamurisi yersen kilo alırsın tabii. Biri agirsa digeri biraz daha normal, ağır olmayan yemek olsun ki dengelesin. Oyle bir tabak makarna yesem mi yemesemmilerle olmaz o isler.
Yukardakileri yedim diye bile korkuyorum hayattan bıktım ekmek yemesem aç kalıyorum. bu yüzden 3 oğun yiyorum bu sefer kilom normal sadece kilo almak istemiyorum. yukardakilerle kilo alırmıyım?
Buradakiler meyve kilo aldırır az yemelisin diyorlar benim yedilerimde normal seviyede insanın moralini bozuyorlar
Kalori onemli miktar belirtmemissin. Kilo veriliyor ama bu kafayla degil. Sen ac kaliyorsun oyle olmaz. Tabii ki karnin doyacak ömür boyu ac yasayamazsin yasaman da gerekmiyor.
Mevyeyi, sebzeyi, sütü, ayrani, yoğurdu, salatayı gönlünce ye. Bunlardan kısma.
Benim bu yediklerime çok diyorlar
Pilav nohut yuksek kalorili cok yemeye gelmez. Sabah kahvaltını iyi yap aksam da bir tabak pilav üstü nohut yersin aksam porsiyonlarini kucuk tut.
Bulgur pilavı yiyorum pirinci bıraktım ama nohutu da çok koymuyorum
Sadece sabah kahvaltısını iyi yicem akşam küçük porsiyonda yicem öğle ne yicem peki böyle aç kalınır ki
Acikirsan ogle de ye.
Ben bir şey anlamadım sen hep bana az yiyorsun diyorsun ama hem de beni daha az yemeğe teşvik ediyorsun anlamadım.
Aç kalıyorum diyen sensin ben ona gore hesap edip soyluyorum bu soylediklerinden az yiyip yemedigini anlayamayiz ölçüt senin ac kalıyorum demen. Eger boyle hissediyorsan yetersiz besleniyorsundur. Yapman gereken bir ogunde doyup digerinde hafif gecistirmen. Senin yaptığın her ogunde az yemek ve sürekli ac hissetmek.
Tam tersi uyandıktan sonra 30dk boyunca metabolizma hızlı olur, yemelisin.
ot ye zayıflarsın
Kilom normal sadece meyve yeme, pilav yeme, et yeme kilo aldırıyor sadece sebze ye deniliyor bana sadece sebze yiyerek yaşanır mı hiç?
sende haklısın ama ben onca yemek yedim kilo alamadım. 😂
Yukarıda yediklerim çok mu
yani evet 🙂😂
Neresi çok ki gayet normal hiç mi açıkmıyorsunuz sizin gibi aç mı kalayım
sonra kilo alıyorsunuz 😂😂😂😂