Sağlık Dudağımda böyle bir şey çıktı ve hafif acıyor, nasıl geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Karışık kızartma yedim ondan sonra çıktı patlıcan biber patates falan ondan olmuş olaabilir mi ya nasıl geçer bu 😔 Güncellemeler+1 yıl Ya yanmamış arkadaşlar şişti sivilce gibi içinde Moli var Dudağımda böyle bir şey çıktı ve hafif acıyor, nasıl geçer? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Yara olabilir krem sürün 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dudak ucuklamasina benziyor gecer bi kac gune bisey yapmana gerek yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yaktın mı yoksa duduşu alerji olsa öyle olmaz heralde 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam da benim burdan gördüğüm o kadar :D geçmiş olsun dikkat incitme o güzel duduşunu :P Yorumla
bilemedimnedirsence Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 1çok sıcak yesiysen yanmış olabilir ama daha çok hsv ye benziyor bişey yapmana gerek yok teremsin sür bir kaç güne geçer zaten 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 822 cevap paylaştı. Kabarmış oyanama çok krem sür 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Dudak değil fırıncı küreği 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka lan yakından çektim diye büyük gözüktü normal aslında Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Emin misin Yorumla Soran +1 yıl Evet ya büyük değiller öyle göründüğü gibi Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 477 cevap paylaştı. Sıcak yemişsin yanmış sanırım 0 0 Yorumla
ilbigerta Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl kendi haline bırak acı bir şeydendir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acı yemedim kızartma yedim ondan mı acaba Yorumla ilbigerta +1 yıl Olabilir ama dokunma hiç Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayırlı olsun ucuğun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçer bu Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 895 cevap paylaştı. teramisin 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. teramisin sür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Otoyol mübarek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok kalın demek Yorumla Soran +1 yıl Yok be yakın çekim diye öyle gozukmus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm Yorumla
buzlubalık Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ucuk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gecer mi bu ne yapmam gerek aciyor Yorumla buzlubalık +1 yıl Ucuk ilacı var eczanede diken gibi batar elleyince öyle mi? Yorumla Soran +1 yıl Çok az Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yara olabilir krem sürün
Dudak ucuklamasina benziyor gecer bi kac gune bisey yapmana gerek yok
yaktın mı yoksa duduşu alerji olsa öyle olmaz heralde
tamam da benim burdan gördüğüm o kadar :D geçmiş olsun dikkat incitme o güzel duduşunu :P
1çok sıcak yesiysen yanmış olabilir ama daha çok hsv ye benziyor bişey yapmana gerek yok teremsin sür bir kaç güne geçer zaten
Kabarmış oyanama çok krem sür
Dudak değil fırıncı küreği
Ne alaka lan yakından çektim diye büyük gözüktü normal aslında
Emin misin
Evet ya büyük değiller öyle göründüğü gibi
Bildiğimiz uçuk değil mi bu
Sıcak yemişsin yanmış sanırım
Nazar değmiş
ucuk çıkmış. ruj sür iyi gelir
Yanmış gibi sıcaktan
kendi haline bırak acı bir şeydendir
Acı yemedim kızartma yedim ondan mı acaba
Olabilir ama dokunma hiç
hayırlı olsun ucuğun
Nasıl geçer bu
Aft olabilir
teramisin
iltihap var galiba
teramisin sür
Biri operse iyi gelir
Otoyol mübarek
O ne demek
Çok kalın demek
Yok be yakın çekim diye öyle gozukmus
Himm
Ucuk
Gecer mi bu ne yapmam gerek aciyor
Ucuk ilacı var eczanede diken gibi batar elleyince öyle mi?
Çok az