İlaç kullanmaya başlayalı 1.5 ay olmadı şizofren olma korkusuyla başladı az önce bi konu başlığı gördüm kadınlar kulübünde başta okb belirtisi göstermiş temizlik takıntısıyla sonra şizofrene dönmüş direk bende yeni okb olduğum için korkuma korku eklendi belirtilerini bile takıntı yaptım şizofrenin halisülasyon görür müyüm ses duyar mıyım şüphe oluşur mu takip ediliyor gibi hisseder miyim ilacın etkisi tam gelmedi ne zaman gelir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende okb hastasıyım ama şizofren olcam. diye korkmuyom çünkü sevmiyom bu hayatı brom bu hayata bağlanma
İlaçta mı kullanmıyosun
Kullaniyom
İyi geliyo mu
Bı ara iyi geldi bıraktım gene hastalığım belirleşti sonra içtim hiçbir şeye yaramadi ama ilaç al yoksa daha kötü olursun
Evet bi 10 yıl kullanmayı düşünüyorum
Hayır öyle şeyler düşünme ilaç etki etmiştir zaten takıntı yapılacak hiçbir şey yok
İlaç etki etti ama takıntılar devam ediyor
Seni çok iyi anlıyorum uğraşacağın bir hobi falan bulmaya çalış
Bende bi tek şizofren olma korkusu vardı başka takıntım yoktu yardım alayım diye gruba girdim milletin takıntılarını aldım mdmdmdmd başka yoktu kuruntu yaptım sanırım
Olabilir bu süreçte çok araştırma yapma sosyal medyaya girme gitsen bile bunla alkalı şeylere bakma hem sende bir şey yokmuş
Kuruntular kolay gider mi acaba ya bende yapıcam diye korkuyorum bakmicam bi daha sende var mı okb
Bende var her dönem bir takıntıdan kurtulup diğerine başlıyorum
İlaç kullanıyo musun
Hyr kullanmıyorum bi ara kullanıcaktım ama çok sağlıklı olmadığını söyledi doktor
Düşünce takıntısı gibi mi yaptığın bişey mi nasıl bişey seninki
Ben bir hata yaptığımda o hatayı unutamıyorum ellerim titriyor ayaklarım asla durduramıyorum nefesim daralıyor
Sürekli düşünüyosan sende kullan düşünmek hiç iyi değilmiş ilaç kullanmayın diyenleri anlamıyorum ya panik atak sabahları kusma vardı normalde bende anksiyete bozukluğu yani ondan döndü okbye
Evet ama çevremdeki kimse beni anlamıyor abarttığımı söylüyorlar
En kötüsü zaten düşünce takıntısı Allah aşkına ilerlemeden git doktora maddi durumun varsa özele git onlar dinliyor ne vereceğini iyi biliyor
Onu geçtim ilerlemeye başladı yavaş yavaş geceleri yatağım sallanarak uyanıyorum ama normalde yatağım sallanmıyor ve geceleri yaratıklar görüyorum
Yaratık mı nasıl bişey tarif etsene
Bi gün küçük hızla geçen bir ışık gördüm geçende diz üstü duran dişlerini sıkan bir şey gördüm o an panikle ne yapacağımı bilemedim sonra yok oldu
Ses duyuyo musun
Bazen ama konuşma yok tıkırtılar oluyor
Senin acil gitmen lazım ilerlerse çok kötü olur geçmişte yaşadığın bi tramva mı var
Kaç yaşındasın
Bilmiyorum ama travmam olabilir küçüklüğümde gördüğüm bir şeyden etkilenmiş olabilirim
Gördüğün şeyin suratı korkunç muydu dişlerini sıkan
Evet korkunçtu
Sende bu kaç yıldır var
Yeni benimkide senin durumun çok ciddi be kuzum
İlaç etki ediyomu sende
Bebeğim seninki okb değil doktora anlat bunları
Hemen git ama
Geç kalma
tamam yarın gideceğim
Teşekkür ederim 💗
randevu al
Alıyom şimdi
Seni eklim Hemen hesabını açta ne dicek doktor merak ediyorum yaşın kaç
Doktor ne dicek bende merak ediyorum ben mesaj gönderemiyorum yanlız
Randevu aldın mı
2 hafta olmadan ortalama etki etmeye başlar
Başladı da takıntım hala gitmedi korkuyorum ben şizofren olmaktan geçmiyo
Şizofren sen korksanda kormasanda olması zor bise yani sen çabalasan da olamazsın diye biliyorum boşa üzüyorsun kendini
Doktoruma ilk gittiğimde bana da böyle dedi istesende olamazsın zaten dedi kddkkdd lafta soktu bi daha hastalık araştırma dedi ama okb ile başlayan şizofrende varmış awww
Biliyorum söylüyorum çünkü yapabileceğin bir şey değil bu ama sen irdelemeye devam edersen sıkıntı yani hayatta da böyle irdeleme
Takılma ol tedavini takıl
Bide şizofren olma korkusuyla panik atak geçirip depresyona giren ben yoğun anksiyete yaşıyorum bakmam bakmam bi daha depresyondayken bakıyodum daha da artıyodu ankaiyetem sürekli panik atak kendine yabancılaşma hepsi var 😂😂
İşte irdeleme git duş al bir yeşil çay iç vur kafayı yat :)
Siyah çay içiyorum şu an tranko buskasım da bitiyo napcam ben ya özele gidiyorum param da yok😂😂
Tranko buskas max 1 hafta kullan sonra bırak mutlaka bağımlılık yapar o hap
Ya ark yok mu sohbet et, manit yok mu ilgi göstersin falan işte
Yazan oluyor bise biliyor diye gizlenim :D
İş varsa çalış ya da meşgale bul yorul yani yürüyüş yap, düzenli olarak tatmin ol akşam da yat düşünme yani
1.5 aydır kullanıyorum o çok fayda ediyo gençler onu alıp 8-9 tane içip uyuşturucu diye kullanıyomuş onu alamadım eczaneden ama paxeranın dozunu arttırdım
şu an az az azaltıyorum 10mg hapı 3 günde içiyorum
Sakın dr bunu belirtmesi lazım iyi geldiğinin farkındayım ama çok tehlikeli bağımlı olursun yapma
Yok ya bölüyorum bi hapı işte ama en çok onun etkisi oluyo kdkdkdkdd ayakta duramıyorum sarhoş gibi gülüyorum sürekli sende var mı okb
Bende her cacık var da tranko buskas kes direk
Ne var anlatsana
Yaw ben tavsiye veriyorum onu dinle hastalıktan zevk mi alıyorsun 😂😂😂
Yoo ama söyle baktım zaten hepsine😂😂
Ya osuruktan bir tanı koyuyorlar bir iki baktıydım işte anksiyete bilmem ne her gidişte farklı yani ama kapı aynı takmıyorum
Sadece anksiyete mi bu mu bu bende doğuştan var😂😂
Okuman zayıf mi sjsjsjsj bir tane gördüğüm oydu bir sürü tanı var diyom şans dert mi yaristiriyosun ne içiyon sen sjsjsjs
Her türlü şeyi içiyorum başka ne teşhisi koydular yav
Dişimi depresyon anksiyete... Gerisine bakmadım
Distimi*
Distimi ney onu bilmiyorum bakarım kdkddkdkkd
Okee :)
Depresyon yav
Uzun süren depresyon ben hergün öyleyim jdkdkdkdkd
İşte kendi elinde biraz ilaç düzeltmez kimseyi
Ben halimden memnunum doğuştan bu da var dnsmdms
O zaman konu bitmiştir vesselam :)
Sende kullan reis
Neyi
İlaç
Olur reis
Bunlar hep kafaya takmaktan ama takmican ilaçı içiyorum bazen hiç takmıyorum ömür boyu içerim
maalesef öyle
Ömür boyu kullanılıyo mu antidepresan
Bide antidepresanlar bipolar yapıyo diyolar doğru mu bu bilgin var mı
Kullanılabilir, antidepresan lar aniden kesmedigin sürece çok bise yapmaz mutluluk tarafı hareketlendirip stres seviyesini düşürür yan etkisi var kimi iştah açılması kimisi kapanması kimisi yorgunluk kimisi uyku kimisi hantallik oluyor genelde cinsel bozuklukluk uyku ve kilo görülüyor
Ömür boyu kullanırım ama beyne bişey yapmasın yapar mı
Yapmaz
İnşallah yapmaz
:)))
Ben kullanırım yasal uyuşturucu zaten djkddkkd
Gibi gibi :)
Sakın ol öncelikle
Sakinim şu an
Ne diceğimi unuttum
Hiç güleceğim yoktu😂😂
Haahshhs
Okbn var mı kdkdkdkdkd