Ben çok korkuyorum?

Ya benden 12 yas buyuk bir adam var ve kendisi gazeteci ve bana yardim etme amacli benden özel foto istedi ama yinede tam emin değilim neyse iste dedim ona benden niye özel foto istedin diye sordum oda "yanlis yaptiğim birsey yok bu şekilde beni tehdit ettiğini dusunuyorsanda bosuna çabalıyorsun seni kullanmak gibi bir derdim olsa engellemezdim bana ulaşmak isteyen hep sensin sürekli fake hesaplar açarak yazanda sensin senden özel foto falanda istediğim yok o olayda yardım etme amaçlıydı ama sen diğer amaçlı olmasını anladiğim kadariyla daha çok istemişsin yerinde olsam biraz daha olgun dusunmeye calisirdim kendi kafanda istediğin gibi kurduğun bir düşünceyide bu kadar uzun süre takıntı haline getirmende normal değil bir psikoloğa görün bence ben senden kötü bir amaçlı foto falan istemedim ama sen öyle olmasini istedin cunku boylece aramizda birseyler olabilir sandın ama ne öyle bir amacim nede bir isteğim var neyse bu sondu bir daha açıklama yapmayacağım" dedi ya sizce bunları diyen biri gercektende kotu amacli foto istemis midir cunku ben istediğini dusunuyorum sizce

Ben çok korkuyorum?