Daha once kullandiniz mi. Bazi olaylarda cok heyecanlaniyorum konusamayacak kadar, heyecanlanmayi onler mi.
Surekli kullanmayacagim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha once kullandiniz mi. Bazi olaylarda cok heyecanlaniyorum konusamayacak kadar, heyecanlanmayi onler mi.
Surekli kullanmayacagim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana başka bir rahatsızlığından dolayı sakinleştirici olarak vermişti doktorum. Günde yarım alıyordum ama ona rağmen tansiyonumu düşürüyordu. Yani bence heyecanını yenmenin sağlıklı bir yolunu bulmalısın.
Saglikli bir yol olsa gercekten tercih ederim ama zaten bana ayda yilda lazim oluyor ve hizli sonuc almam gerekli. Mesela sunum yaparken cok heycanlaniyorum, mesela hozlandigim kizla konhsamiyorum iyi niyetliyim ama kizi gorunce agzimi dahi oynatamiyorum okz gibi bon bon baka kaliyorum.
?
Anlıyorum yani işe yarıyor ben ellerimdeki titremeyi önlemesi için kullanıyordum. Sakinleştirici, ağrı kesici gibi kullanım alanları da varmış. Ama yine de psikoloğa falan danışsan daha sağlıklı olur gibi
Aile hekimi yaziyormus bi ona danisitim tabi, zarari olursada kullanmam
Etkisi nasil oluyor nasil hissediyorsun anlatsana biraz
Yani dedim ya benim çok az kullanmama rağmen tansiyonumu çok etkiliyordu sürekli halsiz ve uykuluydum.
Önler evet hatta okçulukta doping diye bile geçiyormuş titremeyi önlediği için
Sen kullandin mi
kullandim
Ne icin kullanmistin
Koca amfide tek basima sunum yapmam gerekti heyecan meyecan olmayacagina emin olayim diye bi tane attim
Dostum ayni durum benimkide. Diger yoruma yazmitim ama burayada yaziyim. Normalde zamnda normal biriyim ama sunum falan var bilirsin simdi vize zamani deli gibi heycanlaniyorum. Okulda gordugum kiz var uzaktan goruyum kalbim agzimdan cikiyor daha hic konusamadim bile kiza okz gibi bakiyorum anca iyi gelir diyorsun yani
Yani normal saglikta biriysen fiziksel olarak heyecanlanmani cok buyuk oranda keser etkilerini de onler ama psikolojik olarak hala kafanin icinde bu kiza karsi dikkatli davranmaliyim hata yapmayayim diye beynini kemirebilirsin o dusunceler gecmeyecektir. Ama ne kadar dusunursen dusun, ne olursa olsun o heyecanini hissetmeyeceksin. 50-90 dk onceden 1 dideral yeter diye dusunuyorum
Sag ol knk bilgilendirdin beni
Bu arada kekelemeyi keser demi
Zannetmiyorum. Sadece fiziksel olarak hissettiğin heyecanı ve etkilerini (Kızarmak, titremek, hızlı hızlı nefes alma ve verme, kalp çarpıntısı terleme vsvsvs.) keser dedim.