Trendyol’dan fiyatlara bakıyorum. Setleri 700-1000 arası. O kadar para vermek istemiyorum.
En önemli malzemeleri neler? Kesin al dediğiniz ne var? Pilates bandını kesin alacağım fakat başka kesin al dediğiniz bir şey var mı?
Trendyol’dan fiyatlara bakıyorum. Setleri 700-1000 arası. O kadar para vermek istemiyorum.
En önemli malzemeleri neler? Kesin al dediğiniz ne var? Pilates bandını kesin alacağım fakat başka kesin al dediğiniz bir şey var mı?
Pilates matı, hareketleri rahatça yapabilmenizi sağlar¹. İdeal kalınlık ve yumuşaklıktaki iyi bir mat, yerde yapacağınız tüm hareketler için size konforlu zemini yaratacaktır. Pilates çemberi, birçok hareketi yapmayı sağlayan çok yönlü bir malzemedir¹. İç ve dış bacaklar, kalça, kol, göğüs gibi yerler, çember yardımıyla elde ettiğiniz direnç sayesinde aktif hale geliyor. Pilates topu, pilates egzersizlerini yapmanızı sağlayan temel ihtiyaçlardan biridir¹. Denge ve stabilite çalışmaları yapmanıza yardımcı olur. Direnç bandı, genelde egzersizlere direnç kazandırmak için kullanılır. Hafif, orta ve sıkı olarak üç farklı formu bulunur. Vücudun esnekliği ile uyumlu, hareket kabiliyetini kısıtlamayan, vücuda nefes aldıran rahat tayt, tişört ve spor sütyenleri hem motivasyon kazanmak hem de iyi bir egzersiz süreci yaşamak için son derece öneml
Bu malzemeler, pilatese başlarken sana yardımcı olabilir. Ancak her zaman olduğu gibi, yeni bir egzersiz programına başlamadan önce bir sağlık profesyoneli ile konuşman önemlidir. Çünkü yanlış bir hareket yaparsan kendine zarar verebilirsin.
En gerekli malzemeler:
Pilates Matı: Pilates matı, hareketleri rahatça yapabilmenizi sağlar.
Pilates Çemberi: Pilates çemberi, birçok hareketi yapmayı sağlayan çok yönlü bir malzemedir
Pilates Topları: Pilates topu, pilates egzersizlerini yapmanızı sağlayan temel ihtiyaçlardan biridir.
Pilates Lastikleri/Direnç Bantları: Direnç bantları, farklı seviyelerde direnç sağlayan bantları kullanarak vücudunuzun farklı bölgelerinde direnç çalışmaları yapabilirsiniz.
Spor Kıyafetleri: Vücudun esnekliği ile uyumlu, hareket kabiliyetini kısıtlamayan, vücuda nefes aldıran rahat tayt, tişört ve spor sütyenleri hem motivasyon kazanmak hem de iyi bir egzersiz süreci yaşamak için son derece önemli.
Cevap
1Cevap
Mat, lastik, çember çok önemli. Birde en hafiflerinden dambıl aldığın zaman tamamdır
Bir tane mat alabilirsin. Onun dışında lastik benzeri bir ekipman var ondan da alabilirsiniz.
tayt ve pilates çorabı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?