Bende bu sorun. dogustan. Markette satilan. hercesit uyku ilacini denedim ama hic biri ise yaramadi. yillar boyunca. Bir veya iki. saat. Uykuyla. duruyorum. Melatonin. denedim. oda ise yaramadi... her gece ancak bir veya iki saat uyumama ragmen cok saglikliyim.. yaklasik 20 yildir vucut gelistirme yapiyorum... Cok sportif adaleli bir vucudum var icki sigara hic icmedim... fizik olarak yasitlarimdan. Cok iyi olmama ragmen tanidigimin. Tip ogrencisi oglu " Abi su. an mukemmel. duruyorsun ama uykusuzluk yuzunden. aniden. agir bir hastaliga yakalanabilirsin. kurtulamazsin dedi.. yillardir bir iki saat uyumama ragmen. sadece iyi beslenme. bilgilerimle saglikli duruyorum gunluk Protein. Vitaminleri duzenli olarak aliyorum. Sorun Su. Yillardir bir iki saat uyumayla. ne Kadar surensaglikli kalabilirim ve derin uyumak icin ne yspmaliyim? Yaptiklarim 1- Aksamlari az yemek. 2- kahve cay ve kafein yok. 3- Az yiyorum. mideyi doldurmuyorum. 4- Etrafi karanlik tutuyorum 5- Melatonin. Aliyorum. 6- Agir spot yapiyorum.. Tum bu yaptiklarims ragmen uyuyamiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kliniğe yatıp tedavi olmalısın yanlış anlama sakın dediklerimi ama cidden tedavi olman lazım günde 1 2 saat uyku seni şizofren bile yapabilir zamanla
Kahve de yok. Bebeklikten beri mi böyle?
Ozellikle 3pm, den sonra kahve icmiyorum.. Event dogustan var burada uykusuzluk ( Annem ayaklarinin ustune koyup uyumama icin beni sallardi o uyurdu Ben uyuyamazdim)
Ne guzel.
Yani hatirladigim tam uyku aldigim gun yok tanidiklarim sagligin. bozulacak diye uyariyorlar ama yapacak bir seyim yok belki benimle. ayni. durumda olup care bulan olmussa paylasirsa sevinirim
Bu sorun değil.
Garip olan dogustan. olan bu uykusuzluga ragmen. gunluk fiziksel aktiviteleri rahatlikla yapiyorum. Yuruyus spor agirlik. kaldirma dahil hepsini yapiyorum.. beslenme ve vitamin konularinda vucut gelistirme calistigim icin bayagi bilgiliyim.. bir iki saat. uyku ile. Ama. tum tanidiklarim aniden hasta olabilecegimi soyluyor.. internette ve gazetelerde yazan doktorlarda ayni seyi soyluyor uyku gereklidir diyorlar baska sey demiyorlar.. su an. gecenin 3, u Ben ayaktayim televizyonu. actim sesini kistim. Esimi uyandirmamak icin.. bari o uyusun oturdum bu sorunumu siz degerli arkadaslarla paylasiyorum. Durum bu.. cocukluktan beri. iki veya uc saat uyu ve ayakta ol. geceler uzun. geliyor.. Aksam olunca stres. basliyor az yiyim. kafein. almayayim bugun markette aldigim su yeni uyku ilacini deneyeyim (Cunku bazi uyku ilaclari gunduz uyaninca sersemlestiriyor. yan etki yapiyor). Bende o marka uyku ilacini bir daha almiyorum hemen cope atiyorum.. v. s. dusunceler icine giriyorum.. Yani Aksam olunca gece uyumama ile streslerim basliyor.. Aslinda. takmamaliyim bir kac saat sonra Sabah olarak kahvalti ve yeni bir gun.. Aslinda. bu Kadar uykusuzluga ragmen. Boyle bir fizik gucunu nasil buluyorum? arastirilmasi gereken bir konu. tibbi acidan..
Süper. Keşke ben böyle olsam. Ne kadar çok vaktin var baksana. Biz uyuduk uyuyamadık yok uyku sersemliği. Kahve iç anca ayaktayız. Kan grubun ne? Covid aşın var mı?
Kan grubu B-+. Tum COVID asilarini hatta ikinci. extra olani, da yaptirdim. yillik flu shut, I. zaten heryil yaptiriyorum..
Bu grupta var bu.
Cok ilginc degil mi. bir iki saat uyuyorsun. ve ayaktasin. oturma odasi senin. geceleri oturma. odasiyla arkadas oldum.. Normalde. Saglikk konularinda bilgiliyim. yiyecek ve spor konularinda bilgiliyim. bir kas nasil gelistirilir. Protein agirlikli beslenme vitaminler. her gece benimle bilgiliyim dolduruyorum. ve gunduz uyguluyorum. su an tamamen kasli adaleli bir vucudum sahibim. ( Ee bu Kadar uyumayinca ve sigara icki olmayinca oku ve uygula durumu var sadece uyku haric Diger bugun saglikla ilgili bilgilere sahibim. Uyku ile ilgili herseyi yaptim buldugum sonuc. Dogustansa sorun. Uyumak imkansiz.. bulundugum. ulkede buna "terrible" diyorlar tek kelime benimle uykusuzlugum icin.
Ben sağlık sorunu olarak görmüyorum sen de rahatsan takma.
Serequal iç uyutur
Serequal recete ile mi satiliyor. Yoksa recetesiz. Alabilir miyim? Bulursam deneyecegim inshallah ise yarar.
Doktoruna söyle yazar reçeteye fena uyutuyo
Yani recete ile.. su an amazon ve marketlerin online sitelerinden. bakiyorum. Sabah olunca siparis verecegim bulursam.. su anda bulundugum ulkede (USA). Hala gece 7 saat gerideyiz turkiyeden. Burada heryer karanlik. orada oyle vakti olmali simdi.. Neyse bulursam alacagim o ilacini sagol tavsiyen icin
Rica ederim nedemek