Dogustan gelen uyku uyuyama. Sorunu. nasil. Cozulur. Uyuyamiyorum?

Bende bu sorun. dogustan. Markette satilan. hercesit uyku ilacini denedim ama hic biri ise yaramadi. yillar boyunca. Bir veya iki. saat. Uykuyla. duruyorum. Melatonin. denedim. oda ise yaramadi... her gece ancak bir veya iki saat uyumama ragmen cok saglikliyim.. yaklasik 20 yildir vucut gelistirme yapiyorum... Cok sportif adaleli bir vucudum var icki sigara hic icmedim... fizik olarak yasitlarimdan. Cok iyi olmama ragmen tanidigimin. Tip ogrencisi oglu " Abi su. an mukemmel. duruyorsun ama uykusuzluk yuzunden. aniden. agir bir hastaliga yakalanabilirsin. kurtulamazsin dedi.. yillardir bir iki saat uyumama ragmen. sadece iyi beslenme. bilgilerimle saglikli duruyorum gunluk Protein. Vitaminleri duzenli olarak aliyorum. Sorun Su. Yillardir bir iki saat uyumayla. ne Kadar surensaglikli kalabilirim ve derin uyumak icin ne yspmaliyim? Yaptiklarim 1- Aksamlari az yemek. 2- kahve cay ve kafein yok. 3- Az yiyorum. mideyi doldurmuyorum. 4- Etrafi karanlik tutuyorum 5- Melatonin. Aliyorum. 6- Agir spot yapiyorum.. Tum bu yaptiklarims ragmen uyuyamiyorum

Dogustan gelen uyku uyuyama. Sorunu. nasil. Cozulur. Uyuyamiyorum?