+1 yılKuzum sadece kendin için zayıfla, karakterli birisi olsa alay etmezdi, başkasına kötülük yapan aslında o kötülüğü kendine yapar, eşin bu durumda ne yapıyor, annesine bir şey demiyor mu, anne ben sevmişim demiyor mu, bir kız 100 kiloydu, evlendikten sonra daha çok kilo aldı, kızın annesi kızına dikkat et dedi, öz annesi diyor, düşündüğü için diyor, eşi de "hiç de kilo almadı, ben böyle seviyorum"diyip korumuştu, kızın öz annesine karşı düşün, eşin de seni savunmalı
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın gercekten lakin. Kayinvalidem diyabet hastası. hemen hastalaniyor. Sanirim bende terslemeye kıyamıyorum. Esim bisey dese cok üzülür gibi geliyor. Herseyi cok dipte yasayan bir insan ☺️ en iyisi zayiflayip 2-3 ay sonra görünmek.
- +1 yıl
İnsanların alay edenlerin kendileriyle sorunu olduğunu düşünürüm. Allah bir yerlerden çıkarıyor işte, başkalarıyla uğraşa uğraşa, alay ede ede kendini hasta etmiş. Sen mutluysan sorun yok o vakit☺ Acaba troll mü bu soru, çünkü öyle hayat dolusun ki, barışıksın da kendinle🌸Soru sanki troll gibi. Bu arada en güzel eylem icraattir kimi zaman, zayıflama yolculuğunda bol eksiler ve sıhhatler diliyorum sana ❤
Soran+1 yılTsk ederim. Trol degil. Dun aylar sonra kayinvalidemi ziyarete gittik ve bu olayi yasadim. Zaten diyet uzun zamandir aklimdaydi, hazır canim da sıkılınca sizlerle istişare etmek istedim. İlk defa soru soruyorum bu arada ☺️ yorumlarınız çok iyi geldi. İnsallah bugun iki ogun aralıklı oruca basladim 🙏🌹
En İyi Cevaplar
Bana balık etli kadınlar daha çekici geliyor, göze hitap ediyor veya daha kadınsı geliyor ne yalan söyleyeyim, zayıf kadınlar böyle tahta gibi dümdüz, estetik gelmiyor yani öyle söyleyeyim tabi el ve avuç meselesi de var, fazla dürüstüm :D Fakat şöyle bir şey var, her şeyin fazlası zarar. Biraz balık etinden kimseye zarar gelmez ama sağlığı tehdit edecek ve aşırı göze batıp obezite seviyesine gelecek kadar da kilo hiç iyi değil. Bende 1.81 boy ve 94 kiloyum, bu aralar 8-10 kilo vermeye çalışıyorum oradan biliyorum, insanın özgüveni dağılıveriyor. Küçük bir tavsiye, en azından 75-77 bandına inmeye çalışın gerisi çok mühim değil, azıcık bir şeyin bile ne kadar fark yarattığını görünce kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz emin olun. Benden tavsiye almayı önemsemezsiniz muhtemelen ama yine de birkaç bir şey yazayım. Aralıklı oruç denen bir olay var belki bilirsiniz, günün 16 saati bir şey yemeden geçmeli felsefesi üzerine. Mesela sabah 11 de kahvaltı, 19:00 gibi akşam yemeği yedikten sonra tekrar sabah 11 olana kadar yemek yok, bu 8 saat aralığında yiyorsunuz epey etkisi oluyor. Uyanınca limonlu su veya bol su, beyaz ekmek yerine kepekli ekmek, yemekten önce 2 bardak su, tatlı krizlerinde atıştırmalık yok, sadece kuru kayısı, kuru üzüm ve kuru incir, günde 30-40 dakika yürüme, koşma veya yüzme gibi hafif bir fiziksel aktivite ile orta yolu bulabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılYani yaptığın şeyin hoş olduğunu söyleyemem ama kadının da biraz kilosuna dikkat etmesi gerekir bunun doğum yapması var sağlık durumları var şahsen doğum yaptıktan sonra evliliğin ilerleyen yıllarına daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz en azından kendisi olduğunuzu düşünmelisiniz
17 Yorumla
Soran+1 yılAslinda bir cocugum var. Ve vücudum sıkı. Cokta bakimliyim. Öyle sarkık gorunen bi bolgem yok. Lakin herkes zayif olmak zorunda gibi imalari biraz can sıkıyor.
- +1 yıl
Herkesin vücut tipi, yaşam tarzı ve sağlık durumu farklıdır ve bu nedenle herkesin sağlıklı ve fit olma tanımı da farklı olabilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve sağlıklı olduğunuz bir vücut tipine sahip olmak en önemli şeydir. Toplumun belirli bir vücut tipine veya görünüşe sahip olma baskısı altında hissetmeniz gerekmez. Kendi sağlığınızı ve mutluluğunuzu önceliklendirmeniz önemlidir.
Unutmayın, güzellik subjektif bir kavramdır ve herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Kendinizi başkalarının standartlarına göre değil, kendi standartlarınıza göre değerlendirmeniz önemlidir. Kendinize olan güveniniz ve pozitif enerjiniz, sizin en çekici özelliklerinizdir. Kendinizi sevin ve başkalarının ne düşündüğünü önemsemeyin.
Soran+1 yılCok tsk ederim 😊 mesaji okuduktan sonra kocaman bir aptal gulumsemeyle, işte bu! dedim 🙈
- +1 yıl
Çok memnun oldum! Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey var mı? 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılBen tsk ederim 🙏✋ guzel naif yorumunuz icin.
- +1 yıl
Benim icin bir zevk, yardimci olabildigim icin mutluyum. Herhangi bir sorunuz veya yardima ihtiyaciniz varsa, lutfen soyleyin. 😊
+1 yılİyi görünmek ve sağlıklı olmak sana kimin ne dediğinden daha önemli.
Dış görünüş özgüvenini de arttıracaktır. Bu yüzden pozitif eleştiri olarak kabul edebilirsin şeker.
Bence fazla kilolarından kurtul. Hem daha sağlıklı ol hem daha iyi görün.
12 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkür ederim, çok mutlu oldum sabah sabah. 💞
Soran+1 yılGuzel yorumun icin ben tsk ederim 🙏🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen takılma o kadar boş ver, kilonu ver.
10 Yorumla - Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSizinle dalga geçemez bence konuşun onunla..
32 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin ama valla her firsatta kilo imasi yapıyorlar. 6 aydir ilk kez görüştük. ilk mevzu bu oldu. Surekli hamile misin diyorlar 😬🤦🏼♀️ baydilar artik
- +1 yıl
Boş ver ya takılma hiç dediklerine :D 🙏
Kayınvaliden ya da bir başkası için değil kendin için kilo vermen iyi olacaktır. Sağlık problemleri 40 yaşından sonra iyice göstermeye başlar kendini. Tansiyon, kalp önünü alamazsın. Daha kaliteli bir hayat yaşamak için kilo vermek çok iyi ve kolay bir yol. İnan bana. Sonra çok daha mutlu ve özgüvenli olacaksın. 🙏🏻
10 YorumlaYe gitsin kasaba et borcun mu var? Sadece daha az yağlı ye daha vitaminli yok tutan sağlıklı şeyler ye meyve sebze ye. Aç kalma düşük kalorili yiyecekler de tok turar insanı. Hem yaş aldıkça kilo vermen zorlaşır metabolizma iyice yavaşlar o zaman çok zorlanırsın tavsiyem ileride daha iyi hissetmek için şimdi yemeni azaltman
10 Yorumla
+1 yılBence senin büyüğün de olsa kimse senin dış görünüşünle kilonla vs alay edemez buna hakkı yok git konuş ya da eşine söyle bunları duymak zorunda değilsin çünkü
24 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim 😊 oglun böyle seviyor dicem dksks ustteki yorumlardan aldigim taktikle. Umarim ayip olmaz 🥺
- +1 yıl
İlk önce eşine söyle annesiyle konuşsun , eğer bişey yapmazsa söylersin
Soran+1 yılTsk ederim ☺️ soyleyecegim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKayınvalidenin ne düşündüğünün bir önemi yok. Önemli olan eşin ve sen kendini bu şekilde beğeniyor musun? Kilo verme konusuna gelince de her şeyden önce sağlığın için versen iyi olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim. Eşim kilomu hic dert etmedi. Bu konuda kirmadigi gibi de yeterince de durumdan razı. Lakin bende sanirim biraz mutsuzum bu konuda. Yoksa kayinvalidemin lafi beni pek uzmez. Mizaci boyle hersey hakkinda yorum yapar. Kendim icin, İpin ucu kacmadan diyet yapacagim 🙏
+1 yılSen de onun kilosu ile alay et :D kaynanalar böyledir kilo almasanda bir şey bulacaktır hahaha
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤭😁
+1 yılneden dalga geçeyim o hırs senin içinden gelmeli ama illa teşvik edilmek isteniyorsan fazla kilonun sağlığın için sorun olabileceğini bilmen gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha once bekarken 3 ayda 27 kg vermistim. Vucudum sıkı oldugu için sarkma vs da yasamamistim, şu an neden bilmiyorum, kocayi bulduk tası tarağı astık gibi mi oldu acep 🤭😁 neyse velhasil. Sayenizde diyete niyet ettim tekrar
+1 yılZayıflayacaksan bunu lütfen kendin için yap. İnsan önce kendini sevmeli bence 👍🏻
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle arkadasim. 🥰🤗 Tsk ederim
- Sağlık konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılKilolu iyidir severim candır gerisi heyecandır
22 Yorumla
Soran+1 yılKocam da oyle tavladi hep ama. Yamulduk bugun )))
- +1 yıl
Niye yamuldun kıymetini bilsin
Bence dikkat et kilo alındımı verilmiyor sonra oturur cips yerken ağlarsın 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤭😁 cips cikolata vs sevmem pek. Ekmek kilosu diyebiliriz djsjsj
+1 yılSenin sağlın için yap bende 158 boya 70 kiloydum inanki zayfladıkça kendimi daha iyi hissettim dizlerim çok ağırırdı fazla kilodan kilo verdikçe ağırı filan kalmadı şu an 56 kiloyum
17 Yorumla- +1 yıl
Nasıl zayıfladın ben ne yaparsam yapıyım kilo veremiyorum 1.69 boy 75 kilodayım
- +1 yıl
Ramazan da herşeyden yedim ama az yedim yavaş yavaş verdim bir ayda spor yapmama rağmen beş kilo verdim
Sonra Ramazan’dan bir ay sonra 64 gibi oldum sonra nişan da bilemem ne yine herşeyde yedim az yedim bir kaç ayda 60 indim
Öyle oldu sonra geri Ramazan geldi oradan da beş kilo verdim sonra bir kilo daha çıktım 56 oldum spor yapmadım yapsaydım kolay inerdim hızlı olurdu bir yıl sürmezdi belki
Ama temel olarak her şey ye az ye birde ben sekizden sonra yemek yemezdim meyve dahil sabah bir öğün akşam bir öğün yerdim tatlı da olsa baklavada olsa yedim ama bir parça ikinciye el atmadım oda sekizden önce ara öğün de yapmadım atıştırmalık filan
Cipste yedim çikolata da yedim ama azar yedim bunları yedim zaman iki üç tane sulu meyvelerden yedim biraz da sade suda yardımcı oldu onu da zaten ağrı bir şey yedim zaman ya da abur cubur yedim zaman içerdim birde yeşil çay tüketim bir yıl boyunca - +1 yıl
kilo verirsin ara öğünler daha çok acıktırır bunu da bir doktor tavsiyesi de dr Yavuz Yörükoğlu ve ilk defa bende de işe yaradı bu
Aslında hayatımız boyunca böyle yürümemiz lazım bu rutin üzerinde ama kaçıyor bazen 😂☺️🤗👋 - +1 yıl
Tatlı aşağı biri olunca bir kaç tatlı yemek çok zor ya
- +1 yıl
1 hafta da 4 gündur muhallebi yapıyorum yiyoruz ailecek
- +1 yıl
Kilo vermen o yüzden zor oluyor bende tatlıyı çok severim tatlıyı ye az ye haftada dört gün ise ikiye düşür ama aynı sistem üzerinde yürü yine fayda görürsün
Doktorun hesabı bu daha detayları dinleyebilirsin
instagram.com/dryavuzyorukoglu - +1 yıl
Dediklerini dikkate alacağım bir an önce kilo vermem lazım yoksa daha fazla alacağım
+1 yılDalga geçmesi iyideğil kotü kalpli biri de boyuna göre biraz fazla geçbirisin kilona dikat et biraz kilo versen iyi olur salık çısından da.
10 YorumlaBunu sana söylediğinde kayınvalideni kesinlikle terslemeliydin. Kimsenin lafıyla kilo vermek zorunda değilsin. Onu ne ilgilendirir?
10 Yorumla
+1 yılOna inat zayıfla. Sen inceldiğinde. Kadına laf sokarsın. Buğünde çok kilo almışsın dersin. 😁😂 Bence hırs yapmaya başla.
10 YorumlaOğlun böyle seviyor. Bayılıyor bana diyemedin mi?
10 YorumlaAlay degil takılmıştır sadece, kadınlar kendi hemcinsleri ile kilo üzerinden laf sokmazlar.
10 Yorumla
+1 yılArtik yemekten vazgec yuvarlanan panda olmussun, gelin misin? Besilik dana mi?
10 Yorumla
+1 yılKeyfin bilir kimae karışamaz kilo vereceksen kendin için verirsin
10 Yorumla
+1 yılArtik yemekten vazgec yuvarlanan panda olmussun, gelin misin? Besilik dana mi?
10 YorumlaSağlık konusunda 600 cevap paylaştı. Bunu kendine dert edinmek için kayinvalidenin laf sokmasına gerek yok ki.
10 Yorumla
+1 yılDalga geçmesi kötü tabi ama kilonda rahatsız olmuyorsan sıkıntı yok.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBu kayınvalidelere ne oluyor acebaa herkesin kendi tercihi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırıcı konuşmam ama senelerce kilo problemi yaşamış biriyim zayıfladıktan sonra herşeyin daha güzel olduğunu fark ettim, bu yükü boşuna taşıma derim sadece
10 YorumlaEşinle ilgili bi sorun yoksa takılma kendi mankenmiymiş kadına bak ya🙄
10 Yorumla
+1 yılkayınvalidene oğlun böyle seviyor ben napim de 😂
10 YorumlaYe gitsin seçmeme nedenim sadece sağlıklı bir yaşam için :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim ☺️✋
Kilon ona mı kalmış? Alay etmek yerine tatlı bi şekilde yaklaşabilirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim ☺️ maalesef mukemmeliyetci bir karakter. Ve dili elestirel 🤗
Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sana bu lafı demem ama ekmeği kessen kiloyu verirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Abur cubur vs yemem pek. Sadece duzensiz vakitsiz yemek ve. Ekmek ☺️✋ tsk ederim
+1 yılYiye yiye duba gibi olmuşsun, deniz de sana gelip sana tutunacağım şişko
07 Yorumla
Soran+1 yıl☺️ maalesef denizde beni bulman cok zor djdjdjsk şişkolugum yetmez gibi. Bide deniz tutuyor beni 😂
Soran+1 yılLükse bak demi ))))
- +1 yıl
Şişkosun valla senin aynı asansöre bile girilmez, kilondan düşer
Soran+1 yıl🥺 kalbim dahi yağ bağlamış. Kırılamıyor. 🐍
- +1 yıl
Hahah haha haha şişkosun ama tatlı şişkosun
Soran+1 yıl🤭🤭
- +1 yıl
Gül tabi şişko kız ☺️💐
Gizli Üye(25-29)+1 yılkilolu sevmiyorsanız siz zayıf kadınla evlenin kayınvalideciğim diyebilirsin çıldırsın dursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl112 kiloydum 3 ayda 72 kiloya düştüm azimle kararla
15 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu
Soran+1 yılMasallah tebrik ederim arkadaşım. Ozellikle cok faydasini gördüm dedigin yontem var mi
Cevap sahibi+1 yılSabah aç karnına 2 bardak su içmek sonrasında Türk kahvesi ya da filtre kahve sonra kahvaltı gün içerisinde haraket akşam yatmadan önce bir kase yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber
Soran+1 yılCok tsk ederim 🙏🤗 sifan daim olsun seninde
Sen kendinle mutlu musun önemli olan o, bu konuda en fazla eşin bir şey diyebilir gerisi boş. Kayınvalidenin laf söylemeye hakkı yok.
10 Yorumlaboş ver kuzum 💗
16 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🌹
- +1 yıl
@eleyworld olur 😄
- +1 yıl
@eleyworld gelmedi
oglu begeniyorsa sıkntı yok
18 Yorumla
Soran+1 yılOglu ne zaman diyete girsem. O gun eve baklavayla geliyor 🤣ben seni boyle beğeniyorum deyip, ket vuruyor
Soran+1 yıl😬 ayip olmaz demi. Djdjjd bide adım edepsiz geline çıkmasın durduk yere
Soran+1 yılHayir 5 yillik evliyim ✋
+1 yılÖyle bi ailede olmaz ayrıl yalnız yasa
11 Yorumla
Soran+1 yılKiz adamın ne sucu var 😁 adam ölüyor benim için. Hayir bide kurbandan beri ilk defa gitmisim djsjsk ilk sözü kg oldu. Ben mors. O kadar da suslenmistim 🤣
Bence bir 10 kilo versen yeter hem vücudun kendine gelir fakat karar senin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ver de ona cevap olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılSayenizde ☺️ diyete basladim hanimlar. Tskler ✋
Cevap sahibi+1 yılHarikasın eminim hedefine ulaşırsın istikrarlı olursan tabi 😃
Soran+1 yılKafaya koyduktan sonra aslinda kolay pes etmem. Bekarken 3 aysa 27 kg vermistim. Şu an yine o kilolara ciktim 😬 inşallah iyi olur
Cevap sahibi+1 yılOo maşallah yine verirsin o hâlde 😃
Soran+1 yıl🐥🙏 insallah tsk ederim
+1 yılMutlaka zayıfla ama kendin için.
31 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim 🤗 zayiflayacagim
+1 yılSen her halinle guzelsindir
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYe gitsin, kasaba et borcun mu var?
%55.10 Yorumla Sağlık konusunda 314 cevap paylaştı. Bence sadece kendin için zayıflamalısın..
10 YorumlaSağlık konusunda 419 cevap paylaştı. Bence kendi iyiliğin sağlığın için zayıfla
10 Yorumla
+1 yılUmursama boş ver
10 Yorumla
+1 yılDiyete başla acilen
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤭🤭
+1 yılVarki yiyorum sanane ulannnn de 😂
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂 he. canımı sıkma seni de yirim diyim mi djsjsj
- +1 yıl
Ahhahahaha kesinlikle de
Bu ağır olmuş
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Kilomla yarışır. 😁 Ağırlığı
Soran+1 yılEstagf. 😊 Ben kendimle egleniyorum
Zayıfla kız göster kendini
11 Yorumla
Soran+1 yıl😁 gaz yükleniyor 🙈
vay ayı vay
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 kaba herif sende
+1 yılEccuk kilo ver dicem ama ye gitsin beaaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yıl😁 ne de olsa tek yuvalaniyorum dimi
- +1 yıl
Aynen öyle bacıcan, yuvarlanırken özellikle kaynanana doğru ilerle🤗 eyle lafla olmaz ağırlı hissetmesi lazım🫠
+1 yılKaynana inat ye
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂🤭 ya yememe de bisey demiyor aslinda. Tursuyu cok begendim diye. Kavanoza doldurdu. Gönderdi sagolsun. Kotu biri asla degil ama. 6 aydir ilk defa görmüş. Onda da boyle demesi canımı sıkti. Kadinlar olarak malum, kiyafetimiz rahat şık olmazsa dahi o gun modumuz düşer. Oyle bi andı 🤦🏼♀️ bozuldum
- +1 yıl
Anladım zayıflamak istersen fazla ekmek yeme
Soran+1 yılTskler ekmegi tamamen kesecegim. Ekmek bagimlisiyim resmen. Başka türlü veremem gibi
- +1 yıl
Rica ederim asıl kilo yapan yemek degil ekmektir ekmeksiz olmaz dersende kepek ekmeği var
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbooow.. hobaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhem ye, hem zayıfla diyetle yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan kocanın ne dediği
13 Yorumla
Soran+1 yılorada sorunum yok ☺️✋
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi balık etli seviyor 😁
Cevap sahibi+1 yılBalık etli mi seviyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılzayıfla o zaman sende 85 kilo ne be
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 onluk. 5 birlikten oluşuyor
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. bak keyfine sen
11 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁🙏
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılonu sallama
10 Yorumla Diyete başla.
10 YorumlaSağlık konusunda 418 cevap paylaştı. Aga kilo ver
10 Yorumla- Sağlık konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılDerse desin salla
10 Yorumla - Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne