Kuzenim beş ay önce vefat etti. Çok yakındık severdim kendisini ne olduysa ondan sonra ben herkesten sıkılmaya başladım insanlar yazıyor tanışmak istiyorlar iki konuşunca sıkılıyorum soru sorarlar sıkılırım neden böyle oldu bilemiyorum. Biriyle konuşmak aşk yaşamak sıkıcı geliyor.
Cünkü sen kimseyle konuşmak istemiyorsun. Rahat birakilmak istiyorsun. Depresyondasin cünkü. Buda onun yan etkileri oluyor. Sek demekki kuzenin ölümünden cok etkilendim. Cok ağlamişsin. Hic Psikoloğa gitmeye düşündünmü. Bu sana cünkü iyi gelicek. Hayatan tekrardan keyif almaya başlicaksin. Pek hayatdan keyif almiyormuşsun gibi geldi bana
Tahmin etmişdinde ama sen 5 ay oldu diyince bende belki kabullenmişsinidir dedim. Ama hala kabullenmemişsin Kuzen öldüğünü. Kuzenin ölümünü önce kabul etmek lazimki hayata devam bakmak icin. Böyle durumlar hepimizi bulucak. Bizim yapabilecemiz tek şey kabullenip devam hayatimiza bakdir tabiki arasira bazi anilar ölen insanlari hatirlatacak üzülcez ağalicaz. Ama bu birsey değiştirmiyor hep ayni düşüncede kalmak. Kabul etmen gerekir ve bu hayat alişman lazim. Zor olsada alişman lazim cünkü yoksa hayatindaki başka İnsanlarin ve kendi hayatinin degerini anlamicaksin. Kuzeninde öyle düşünmeni isterdi. Kendi hayatina bakip mutlu mesut yaşmani. Üzülmeni istemezdi o senin. Tabiki üzülme demiyorum üzül ağala ama hayatina devam bak. Daha ne güzel anlar bekliyor seni. Daha ne güzel şeyler bekliyor seni.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet biraz Psikolojin bozuk. Yani aslinda sende bir Korku oluşmuş. Şimdi biriyle Arkadaşlik yaparsam onuda kaybederim diye.
Konuşasım gelmiyor kimseyle
Yaa işte sen şu an Depresyondasin. Yani kendini cok kötü hissediyorsun. O yüzdende konuşamiyorsun kimseyle
İnsanların bana sordukları sorular bile saçma geliyor
Ne sorular soruyorlarda sana sacma geliyor mesala
En ufak mesela günün nasıl geçti
Sanane diyesim geliyor
Ondan önce böyle değildim
Cünkü sen kimseyle konuşmak istemiyorsun. Rahat birakilmak istiyorsun. Depresyondasin cünkü. Buda onun yan etkileri oluyor. Sek demekki kuzenin ölümünden cok etkilendim. Cok ağlamişsin. Hic Psikoloğa gitmeye düşündünmü. Bu sana cünkü iyi gelicek. Hayatan tekrardan keyif almaya başlicaksin. Pek hayatdan keyif almiyormuşsun gibi geldi bana
Gitmedim hep onu hatırlamak istiyorum öldüğüne inanmıyorum
Tahmin etmişdinde ama sen 5 ay oldu diyince bende belki kabullenmişsinidir dedim. Ama hala kabullenmemişsin Kuzen öldüğünü. Kuzenin ölümünü önce kabul etmek lazimki hayata devam bakmak icin. Böyle durumlar hepimizi bulucak. Bizim yapabilecemiz tek şey kabullenip devam hayatimiza bakdir tabiki arasira bazi anilar ölen insanlari hatirlatacak üzülcez ağalicaz. Ama bu birsey değiştirmiyor hep ayni düşüncede kalmak. Kabul etmen gerekir ve bu hayat alişman lazim. Zor olsada alişman lazim cünkü yoksa hayatindaki başka İnsanlarin ve kendi hayatinin degerini anlamicaksin. Kuzeninde öyle düşünmeni isterdi. Kendi hayatina bakip mutlu mesut yaşmani. Üzülmeni istemezdi o senin. Tabiki üzülme demiyorum üzül ağala ama hayatina devam bak. Daha ne güzel anlar bekliyor seni. Daha ne güzel şeyler bekliyor seni.
Ondan sonra olmamıştır bir kopuş yaşamışsın sevdiğin insanınkaybedince ben kardeşim kaybettim
Allah rahmet eylesin
Amin seninde başın sağolsun
psikolojin bozuk degil cok yakin oldugun birini kaybettiginde bir sure boyle olmasi normal. surec yakinliginiza, yasiniza gore degisir
Çok yakındık hep konuşurduk derdimizi hep birbirimize anlatırdık ben 26 yaşındayım o da 30 yaşındaydı
basin sag olsun
Dostlar sağolsun
Boşluk duygusu gayet normal