Arkadaşlar şimdi şöyle ki hiçbir şey yokken ağzımda küçücük bir aft çıktı neyse sorun yok iki gün sonra geçti ve ertesi gün yeniden çıktı buraya kadar Okey başka hiçbir belirti yok sonra birgün dışarda yürürken ufak esintilerin bile kulağımı acıttıgını sanki kulak zarım deliniyor gibi hissettirdiğini fark ettim ama rüzgar rahatsız etti sanıp şapka taktım ve güvene aldım. Birkaç gün sonra kulağım düzenli ağrımaya başladı ve en son dayanamayıp acile gittim çünkü 4-5 saatte bir dayanılmaz boyuta geliyordu atak gibi 15-20 dakikalık ağrı çekiyordum. Antibiyotik kullanmaya başladım ve ilacımı bitirdim ama hiçbir iyileşme belirtim yoktu ve devlete anca bir hafta sonrası için randevu alabiliyordum. Bu sırada ağrım daha çok arttı ve çeneme diş etlerime vurmaya diş etlerim çekilmeye başladı. Aynı anda kulak agrimda vardı. Dayanamayıp özele gittim ve kulağımda hiç bir şey olmadığını ama lenf bezlerimin sis olduğunu öğrendim (1cmlik) doktor 5 gün sabah akşam antibiyotik iğne verdi bu iğneler iyi gelsene antibiyotik vuruldukca çektiğim acı arttı ve ağrı kesici iğnesiz dayanamamaya başladım. Tüm bunlar olurken dişlerimi de kontrol ettirdim ama bir şey yoktu dolgularım sağlamdı. İki gün sonra kulak ağrım azaldı ağzımda spesifik bir dişin ağrıdığını fark ettim. Başka bir dişçiye gittim. Ve dişimde gerçekten aşırı hassasiyet vardı orada baya ağladım çünkü doktorun kontrolü aşırı tetikledi ağrımı ve artık bir buçuk hafta olduğu için bıkmıştım. 36 numaralı dişime kanal tedavisi uygulanacak şu an geçici dolgu yapıldı. Ancak şöyle ki dilimin yüzeyinde yara çıktı ve antibiyotik kullanıyor olmama c vitamini kullanıyor olmama rağmen büyüyor ve lenf bezlerim hala ağrıyor. Diş etlerim tekrar çekildi ve diş köklerime dilim değince sert sert hissediyorum diş taşım olduğunu sanmıyorum çünkü yeni temizletmiştim. Kısaca;
-kulak ağrısıyla başlayan
-çeneye vuran
-lenf bezlerini şişiren
-dil altı tükürük bezlerinde iltihap yapan
-dilde aft oluşumu ve küçük dilin çevresini kırmızı kırmızı yapan
-zaman zaman ateşte yapıyor
-köprucuk kemigimin 2-3 parmak altında ağrı yapıyor
Ne olabilir?
+Olarak söylemeliyim devlette de KBB ye gittim şu an onları ilgilendiren tek sıkıntının aşırı büyümüş etlerim olduğunu burnumla nasıl nefes aldigimı sordu
++Birde bu olaydan bir ya da bir buçuk ay önce koltuk altimdaki lenf bezlerimin şiş olduğunu aile hekimim söylemişti ancak randevu bulup gidebildigimde çoktan kuculmustu lenfler
Çok uzun yazdığımın farkındayım ancak iki buçuk hafta olacak ve acı çekmekten yoruldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer