Güncellemeler
1 yıl
Günaydın
Güncellemeler
1 yıl
Herkese selam
Yemek yeme isteğinin kalmaması zayıflık kemiklerin ve damarların çok belirginlesmesi gece terlemeleri kemik ağrıları sebebi nedir ya d vitamini eksikliği var vitamin kullanıyorum ama içimden hiç yemek yemek gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana Büyü yapabilecek potansiyelde birisi var mı
Evet yılan çiyan cok
Aranda Ciddi husumet olan birisi var mı
Evet evinizden büyüde cikmisti
Ama yüzümüze gülüp arkamızdan düşman olanlar diyelim
Ne çıktı mesela evinizden
Kısmet kapatma büyüsü
Bunları konuşmak istemiyorum ama şu an onla ilgisi oldgnu düşünmüyorum sağlık sorunu yaşıyorum ben ne alakası var onunla
Evi iyice araştır yattığın yerlere falan eve halen gelip giden birileri var mı komşu olur başkası olur
Yok gelmiyorlar öyle ve evde kimseyi oda yanlız bırakmıyoruz bunla alakalı değildir
Gün içinde stres oluyor musun
Evet ama 2 aydır falan böyle istahsizim
Dahiliye...
Şu an dahiliyeye gidicek deilim ben şu an soru soruyorum
Şu an demedim zaten. Dediğiniz şeyin onlarca sebebi var. Basit bir şey de olabilir kötü bir şey de olabilir. Yapılması gereken onlarca tetkik var.
Ya ben tam kan sayımı yaptrdim B12 ve d vitamini ne de bakıldı sadece d vitamini eksikliği var 10 a düşmüş vitamin kullanıyorum ama şu an bu sikayerlerim devam ediyor üst bacağımın biraz arka kısmında şişlik var gibi ağrı da yapıyor
D vitamini nasıl kullanılmalı ve hangileri kullanılmalı diye biraz araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum. Şişlik de belki bir yere çarptınız falan belki..
Bı yere carpmadim eminim iki aydır böyle bazen içinde bişey varmış gibi o bölgede hareketlilik oluyor ama vitamini kahvaltıdan sonra kullanıyorum iki farklı vitamin birini hergun birini de hafta da bir gün kullanıyorum ama ek olarak bişey tuketmiyorum iştahım da yok canımın istediği tek şey çikolata ve kahve bide vitamin den dolayı ellerimde kuruluk vardı o geçti vücudumda morluklarda olusuyor
Siz bence bir daha gidin dahiliyeye.
Tahminimiz var mı bu durumumla alakalı lütfen varsa bı düşünceniz söyleyin
Bir tahminim yok. Çünkü ben tıp eğitimi almadım. Ama bakın sizde kaygı ve endişe var. Çarpıtılmış düşünceler duygularınıza hükmediyor ve yaşam kaliteniz bu yüzden düşük gibi. Hastalık hastası derler ya, öyle misiniz?
Hayır değilim çok zor günler geçirdim sinirlerim ile oynandı bu yüzden epilepsi bile oldum o geçti ama şu an böyle şeyler bana normal gelmiyor normalde göbekli biri olmama rağmen şu an eser yok çok zayifladim
Stress inanılmaz şeyler yapabiliyor. Bir şey yokken varmış gibi hissettirebiliyor. Ben içiniz rahat olsun en azından diye dahiliye önerdim.
Tamam teşekkür ederim
Rahat olun. Bir şey olmamışsa düşünmeye gerek yok çünkü henüz olmamıştır der Sokrates.
🌹🤲🏻
😊😊💐
Aleykümselam 🙋♂️
Selamün aleyküm 😄
Nasıl hissediyorsunuz?
Aynı 🙂 eskisi gibi çok ağrılarım yok ama bazen baya ağrıyor lösemi diye çok düşündüm ama kan sonucu normal çıktı
İyi hissetmek/ Dr. D. Burns bu kitabı okumanızı öneriyorum.
Ayrıca lösemi ister akut ister kronik olsun basit kan testleri ile teşhis edilebiliyor. Sonuçlarım normal çıktı diyorsunuz o halde öyle kötü düşüncelere yer vermeyin.
D vitamini eksikliği 10 a düşmüş
Tam kan sayımında 5 değer referans dışı ama normal olduğunu söylediler
Öyle dedilerse öyledir. Düşünüp durmayın. Düşündükçe ağrır zaten.
Peki öyle olsun
Sorun olmazsa ozldn yazabilirmiyim
Sağ bacağımda damar yumağı var onun için emara giricem ama o bacağımda hafif kalçaya yakın yerde bı şişlik var gibi ve ağrıyordu kalçama vuran bı ağrı da var
Yazabilirsiniz
Mesj atablrmsn