Sağlık Kimler bu sedyede yattı? barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 yok mu hastalanan ya canım sıkıldı ilgilenecek kimse yok hhahsh Kimler bu sedyede yattı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Bende yattım geçmiş olsun 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok kez yattım.. Allah kimseyi düşürmesin o duruma eksikliğini de göstermesin.. Tüm hastalara şifa versin.. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Apandist olduğum zaman yatmıştım ve gerçekten çok büyük acı :D 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Bir kere araba kazası geçirmiştim. Sadece o zaman yattım. Çok şükür tekrarı olmadı. 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yattım ama tekrarını istemem, depoya kaldırdım komple 1 2 Yorumla Richardgör +1 yıl Lazımsa satayım, motörlü hemi de) Yorumla Richardgör +1 yıl Yatağı da promosyon) Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İşte biliyordum bu hemşireler de bir kıl olduğunu sjsks kaçıyordum zorla getiriyordular oraya ancak hemşire olunca giderim diye düşünüyorum 0 1 Yorumla barbie1997 +1 yıl Ay napalim canımız sıkılıyor alla alla ahsbshs Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin yatmadım çok şükür kardeşim 40 gün yattı Allah düşürmesin inşallah 🤲🥺 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Muhtaç da olmayalım, eksikliğini de hissetmeyelim. 🙏Sen sağlıkçı mısın? 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Yess Yorumla BeyazMamba +1 yıl İlginç ve güzel o halde. 👍Belki tam yorumlayamamış olabilirim ama boşta kalıp ayaklarını uzatarak vakit geçirmek yerine, ilgilenecek birileri olsun istiyorsun. Az görülür ve çok güzel bir durum. 🧿🌹😊 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı. 1.5 2 ay oldu hastanede 10 gün yattım yemek yasak sadece serumla besleniyordum 0 0 Yorumla
_rüz_gar_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl tansiyonum çıkar gibi oldu,, sedye diyorsun... peki 0 0 Yorumla
Deli_miyim_neyim Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Hangi hastane o yakın olan biri gelip yatsın 😀 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl gecmis olsun. cok ksldim refekatci olarak. zordur 0 0 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Hastane ozel :) 1 1 Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Gecmis olsun neyin vardi refekatciye gerek varsa Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sayısız kez yattım 1 1 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl En son 4 ay önce ameliyat oldum yattım Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 940 cevap paylaştı. Bu gece annem yattı.. 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Geçmiş olsun 🙏🏻 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Ben yattım ağır bir olaydan hemde 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Ay noldu Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Kolumda kesi vardı damarlar falan kesilmiş 3 gün hastanede kaldım ondan dolayı Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birkere yattım 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 645 cevap paylaştı. Sırtım ağrıyor biraz 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maalesef ben 1 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yattım gene yatıcam 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Neden Yorumla İrrae +1 yıl Her an komaya girebilirim diye Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl devlet mi orasi :s 0 2 Yorumla barbie1997 +1 yıl Özel Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl Bla bla Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 590 cevap paylaştı. Ayy çok hastayım 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. 11 gün kadar yattım 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Ben. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tobe tobe 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. 1 gece kaldım 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ben. 6 ay yattım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bende yattım geçmiş olsun
Çok kez yattım.. Allah kimseyi düşürmesin o duruma eksikliğini de göstermesin.. Tüm hastalara şifa versin..
Apandist olduğum zaman yatmıştım ve gerçekten çok büyük acı :D
Bir kere araba kazası geçirmiştim. Sadece o zaman yattım. Çok şükür tekrarı olmadı.
Yattım ama tekrarını istemem, depoya kaldırdım komple
Lazımsa satayım, motörlü hemi de)
Yatağı da promosyon)
İşte biliyordum bu hemşireler de bir kıl olduğunu sjsks kaçıyordum zorla getiriyordular oraya ancak hemşire olunca giderim diye düşünüyorum
Ay napalim canımız sıkılıyor alla alla ahsbshs
Yaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin yatmadım çok şükür kardeşim 40 gün yattı Allah düşürmesin inşallah 🤲🥺
Muhtaç da olmayalım, eksikliğini de hissetmeyelim. 🙏
Sen sağlıkçı mısın?
Yess
İlginç ve güzel o halde. 👍
Belki tam yorumlayamamış olabilirim ama boşta kalıp ayaklarını uzatarak vakit geçirmek yerine, ilgilenecek birileri olsun istiyorsun.
Az görülür ve çok güzel bir durum. 🧿🌹😊
1.5 2 ay oldu hastanede 10 gün yattım yemek yasak sadece serumla besleniyordum
tansiyonum çıkar gibi oldu,, sedye diyorsun... peki
Hangi hastane o yakın olan biri gelip yatsın 😀
gecmis olsun. cok ksldim refekatci olarak. zordur
Hastane ozel :)
Gecmis olsun neyin vardi refekatciye gerek varsa
Sayısız kez yattım
En son 4 ay önce ameliyat oldum yattım
Yüz üstü yattım bir ay:)
Bu gece annem yattı..
Geçmiş olsun 🙏🏻