BU DURUMDA KİM HAKLI?

3 ay kadardır bir ilişkim var ve bir soru sormak istiyorum. özellikle kadınların bu konuda ne yorum yapacağını merak ediyorum. kız arkadaşımla 3 aydır birlikteyiz. o şehir dışında okuyor ve sosyal medyadan tanıştık, birbirimize güveniyoruz. ve onunla birlikteylen ne o ne de ben güvensizlik yaratacak bir şey yapmadık. ben şu an çalışmadığım için günümün büyük çoğunluğunu ona ayırıyorum. o müsait oldukça onunla ilgileniyorum. işi varken veya müsait değilse asla bunu sorun etmiyorum. yeri geliyor saatlerce konuşuyoruz. bazen uyurken bile telefonu kapatmıyoruz açık kalıyor öyle kapatsam sabah kavga ediyoruz. o yazdığında veya aradığında o an ne iş yapıyorsam mutkala anında cevap veriyorum. son bir haftadır uyku düzenim bozukdu ve bunu düzeltmek için her gün bir kaç saat geç uyuyorum. ve bunu her gün güzel bir dille anlatmaya çalışıyorum. ve her defasında benimle ilgilenmedin diye kavga ediyor. arkadaşlarımla dışarı çıkmamı sorun ediyor başka bir arkadaşımla konuşmamı sorun ediyor. kız arkadaştan bahsetmiyorum zaten yok. erkek arkadaşlarımla vakit geçirmemi sorun ediyor. en son saat akşamdan önce 4 gibi uyudum ve saat gece 2.30 gibi uyandım o da 1 de uyumuş ama aramamış bile. sabah kalktığımda kavga etmeye başladı ben seni 1 e kadar bekledim gelmedin benimle ilgilenmedin ben benimle ilgilenmeyen bir adamı hayatımda istemiyorum diye söylenmeye başladı. ona yine uykumu düzene sokmak için çaba gösterdiğimi kalp hastası olduğum için normal insanlar gibi yorgunluğa dayanamadığımı tekrar anlattım ve sabretmesini çaba göstermesini rica ettim. ancak yine tavır koydu ve ayrılmakla tehtit etti. arkadaşlarımla o gün pikniğe gitme planı yapmıştık ve öğlen çıkacaktık. bunu söylediğimde daha çok sinirlendi. benimle ilgilenmek kendini affettirmek yerine arkadaşlarınla görüşmeye gidiyosun deyip heryerden silmeye başladı. sabredip anlatmaya çalıştım ama nafile. pikniğe gittiğimde bile herşeyi bırakıp onunla ilgilendim satlerce sadece onunla konuşup uzun uzun yazıp ikna etmeye çalıştım akşam saat 7 ye kadar durmadan mesajlaştık ve tek yaptığı tartışmak oldu. aradım cevap vermedi sadece mesajlara cevap veriyor. zaten dışarda arkadaşlarımla beraber olsam da onunla ilgileniyorum sürekli mesaj yazıp arayıp konuşuyorum. daha önce de arkadaşımın düğününe gitmeme izin vermedi ve gidersen yarılırım diye tehtit etti. kaç yıllık arkadaşımın kınasına gidemedim kavga etmemek için. ve bu durumda kendini haklı görüyor. daha bunun gibi bir çok örnek var. ben kendisini asla kısıtlamıyorum asla meşgulken ona bir şey dayatmıyorum. ama o özel bir hayatım olmaması gerektiğini ve herşeyi yok sayıp onunla ilgilenmem gerektiğini savunuyor. ve sürekli senden daha iyi seven birini bulurum kimse de seni bu halinle kabul etmez kimse seni sevmez diyor. ne zaman hoşuna gitmeyen bişey olsa ayrılık konusu açıyor. bazen kendi düşüncelerindeki kelimeleri söylemediğim için bile benimle kavga ediyor. benden ayrıldı ve konuşmuyor nerde yanlış yaptım sizce.

Güncellemeler
1 yıl
yapay zekadan ziyada başka bir kadının duygusal olarak ne düşündüğünü merak ediyorum. çünkü partnerim kendini sonuna kadar haklı görüyor. dışardan başka birinden yardım almayı tavsiye ettim çünkü ne dersem diyim sorunu kendinde görmüyor. birilerinin ona haksız olduğunu ve ilişkiye zarar verenin kendisi olduğunu dile getirmesi gerek. haksız olduğunu fark edince küçümser bir tavra giriyor ve dalga geçmeye başlıyor.
Güncellemeler
1 yıl
verilen cevapları görünce kendisini küçük düşürmeye çalıştığımı düşündü. benden nefret ettiğini söyledi ve her yerden engelledi. keşke ilişkiyi düzeltip kurtaracak birşeyler yapmaya çalışsaydı. üzüldüğüm tek şey bu ilişkiye benimle aynı değeri vermiyor oluşu
BU DURUMDA KİM HAKLI?