Kadınlarda regl dönemi ne kadar sürede bir tekrar eder ?
Kişiye göre mi yoksa belli bir cevabı var mı ?
Kişiye göre mi yoksa belli bir cevabı var mı ?
Peki günler nasıl birbirini takip eder...Yani mesela bu ayın yirmisinde oldu bi dahaki ayın kacina deni geliyo bu her zaman degisiyomu yoksa ayın yirmisinde oldu 27 de düzeldi üstüne bi 21 daha say ayın ayın tekrar 17 yada 18. gününe denk geliyo üstüne bi daha bi 7 say 25 düzeldi üstüne yine 21 say yine ayın 16 si gibi bu böyle devam ediyomu yoksa. Yani her ay kaç gün fark ediyo...
değişir,her kadının periyodu farklı,üçaşağı 5 yukarı 3 hafta ile 4 hafta arasıdır. bunun dışı anomali kabul edilir.
Ben ne kadar sürer okumuşum :) normali 28 günde birdir ama bazen daha uzun aralıkta olabilir buda kadın için hastalık belirtisidir yani en normali 28 günde bir
o zaman kız arkadaşım olduğunda bu değişken ruh haline karşı da tedbirimi almalıyım.
bunun için gününü bilmem gerekir dmi ?
peki irem kaç gün devam ediyor bu dönem ? ciddi anlamda kişiliğinizin değiştiğini duydum bu dönemde
peki bu dönemin hamile kalmaya etkisi mutlaka vardır..bu dönemi olayın merkezinde düşünürsek
kadınlar ne zaman ilşkiye girildiğinde hamile kalır,ve ne zaman girilmeli ne zaman girilmemeli ?
kişiye göre birkaç gün fark eder ama genel de birbirine yakın zamanlardır.
Cevap
2Cevap
Kişiden kişiye göre değişiyor.Benim bir ay boyunca olmadığım oluyor mesela. 28-30 gün sürer normal bir düzende
gelen kan nasıl ? yani katı gibi mi yoksa sıvı mı ?
Sıvı ama daha az akışkan
çok kokuyo mu pis ?
3 tip döngü var: 21 gun, 28 gun, 35 gun
Bunlardan herhangi biri olabilir.
28 günde 1 giriyosunuz bu döneme...peki ne kadar sürüyor ?
1 ila 8 gun arasinda değişir.
senin bu dönem için düşüncen nedir ? yani bu dönemlerinde kendini nasıl hisseder ve karşındaki erkeğin nasıl davranmasını istersin ?
Sessiz takılması en iyi olur. Zaten kadınlar bu donemde yeterince hassas, agresif ve ağlak olabiliyorlar. En iyisi hi hi deyip gecmek en fazla 3 gun sabret sonrasında hastalik devam etse bile hormonlar ilk 3 deki maksimumlugunu yitiriyor.
tamamdır :) bir şey daha sormam lazım..her ay her ay çekilir çile değil..
kadınların bu hastalığı yaşamasının mantığı ne ?
ne özelliği var bunun ?
Her ay yeni bir yumurta hazırlama donemi iste. Hazırlıyor vücut, döllenmezse atıyor.
Eziyet diyorsun ama bir süre sonra o döngüye alışıyoruz biz ve seviyoruz :)
Sonuçta bir uğraş verdiriyor sana..Tabiki alışman doğal ama seviyoruz kısmı çok anlamlı gelmedi bana. Ayrıca şu reklamlarda gördüğümüz ped ler bunun için var ama sürekli kullanmıyorsunuz demi ? Sadece o dönem yaklaştığında olmalı
Bunun ne demek oldugunu bir erkek olarak anlayamazsin ama gercekten seviyoruz cunku hormonsal olarak bir kadın gibi hissettiriyor.
O pedler sadece regl oldugunda kullanılıyor tabii ki.
Haa şimdi oldu. Elbette, kadın olarak hissetmek. Güzel ve mantıklı bir açıklama, empati kurdum ve olayı anladım. p.s : Kadınları çok seviyorum :)))
:) sev tabii ama sadece birimizi seversen daha iyi olur o kızcağız acısından.
Hepsi çok tatlı :) Ben adaletli biriyim birini kimseyi ayırmam hepsini severim. Bende sevgi çok :)))
Bol sevgiler o zaman sana :)
Bak yine aşka geldim :) Yarın sahaya iniyim de sevecek yeni kızlar buluyum kendime belki içlerinden birine kendimi adarım :))
normali 28 günde birdir ama 22 güne kadar düşebilir
anladım en fazla 1 haftalık bir oynama var yani
kişiden kişiye ve bir çok nedene göre değişir. genelde 28-30 günde bir
Kişiye göre değişir 2 günden başlıyo 1 hafta kadar olanda var.
Her ay tabiki mutlaka bi problm olmadıgı muddetçe..
kaç gün sürer ?
Hormonsal dengesizlikler yoksa ayda 1 defa olması gerekir.. Lakin hormonsal dengesizlikler varsa gecikebilir..
sen bu dönemde nasıl bir ruh haline büründüğünü, neler hissettiğini anlatır mısın ?
bir arkadas :
28 günde bir adet gören kadının yumurtlama günü 14. gün 35 günde bir adet gören kadınında 21. gün olarak söyleniyo ama internette daha detaylı bilgi görebilirsin.
demiş..O günlerde ilişkiye girildiğinde mi hamile kalır kadın ? Yani adet gördüğü dönemde girilmemeli mi ?
Kadın çok mu pis oluyo ? iyice temiz oluyo mu içi o günden sonra ?
herkesin günü farkldır ama her aydır.
peki bir şey sormalıyım o zamn
İşleri zor allah kolaylık versin.
ayda bir
hiç bitmez mi ?
benim 15 günde bir
O DA NEE
28 günde 1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar