Göz kızarıklığı nasıl geçer?

Gozlerimin aki devamli kirmizi. Goz akini beuazlastirici damlalar kullandigim halde hala kirmizi. Boyle bir soruna sahip olan var mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Tamam. Bu gun buldum. Secret, i. Goz aki uzun sure bemmbeyaz. ve rahat. acilip kapaniyor ( goz kurulugu bitti). 1- Refresh. Eye gel. ( yag biciminde. damla degil gel. Olani). ilk olarak Lumify goz beyazlatici damlayi aciyorsunuz.. icin refresh eye gel ile doldurun tam dolmadan. iyice calkalayin karismis oldugunda emin olun. Lumify goz beyazlatiyor. Refresh. Eye gel. Gozu yaglandirip kurulugu onluyor... Yani beyazlatici ve goz kurulugunu onleyici iki. Goz ilaci karismis oluyor. Gozler beyaz artik
Güncellemeler
+1 yıl
Visine. Clear eyes bir suru goz damlayi kullandim.. artik iki markadan Eminim..1- Refresh eye gel.
(Jel olani damla degil). Bu gozu yaglandirip tutup acilip kapanirken yanmayi onluyor..2- Lumify " Bosch & Loump" firmasinin. Goz. beyazlatici damlasi. Gercekten beyazlatiyor.. yukaridaki yaglandirici ile gozler bembeyaz. Oluyor.
( Not bu iki goz damlasi borax pahali ama tam calisiyor kendi adima. Bu iki markayi devamli kullanacagim. Visine beya oteki goz damlalari bitti benim icin.
Göz kızarıklığı nasıl geçer?