Bazı sabahlar gözlerim çok şişiyor. Geçmesi için en etkili yöntem ne?
#Dropgun
#Dropgun
alttaki görselde verdiğim örnek poşet çay var ya çayı onunla demliyorsun sonra o kalan poşet çayı gözlerine tutuyorsun şişlik iniyor. veya patates dilimle ve koy.
patatesi ya da salatalığı halka şeklinde kes biraz dolapta beklet sonra gözlerinin üstünde 10 15 dk beklet geçer
bazı sabahların hangi sabahlar olduğunu söylemen lazım :d şaka bir yana soğuk kompres uygulaman lazım ayrıca salata dilimleri ile göz damarlarına bakım yapman
Salatalık dilimi koy ya da patates dilimi, hemen geçmesini bekleme ama bunu düzenli yap faydasını görürsün.
Cevap
8Cevap
Hani poset çaylar var ya bardakta demliyosun. O çaydan yap sonra o icınde çay olan poset zımbırtısını al gözünu kapatıp şiş yerlere sür. Indirir şişliği
Neden soruna hep sacma sapan trol cevaplar vermiski insanlar sinirim bozuldu sen burda ciddi bir soru sormussun ://
Buz koy uzerine iki kalip olarak 15 dkka boyunca uzerinde kalsin daha sonra indir bir sureden snra ellerinle goz kapaklarina masaj uygula parmaklarinla daha sonra ne soguk ne sicak ilik bir suyla goz kapaklarini yika ve dinlendir.
Kahvaltı bittikten sonra çayı döküp işte yaprak mı derler dem mi derler neyse onu gözüne sok
Yani üstüne koy sıcakken bezle kapat
Yok cidden iyi geliyor 😒
Ya çay bittikten sonra dökülen yaprakları yok mu o sıcakken gözünün 0stüne koyup bir bez bağlıyorsun üstüne korsan gibi dolaşıyon iniyor 😏
Aksam yatmadan once yemek yersen yuzun gozun sisebilir. Sabah gozunun ustune soguk birsey koy. Iki kasik al buzdolaba koy sabah kulan. Gecmis olsun
çivi çiviyi söker bir yumruk at uyaninca ters etki yap bir belki geçer 😂
Çay demleyip geceden dondurucuya bırak sabahta küp küp iki tane al eline şiş olan yerlere tut.
Salatalık koy Elma da denerdim ben aslında soğuk olan her şey.
Benimde şişiyor kendimi bildim bileli şu an şiş 2 gözümde morardı suratım çenem boynum kulaklarım kollarıma kadar şiş suratım da aynı ağzımı açamıyorum benim ki 2 hafta sürüyor çayla buzla damlayla geçmiyor
yok mu çözümü
İnternette görmüştüm bende birisi tavsiye ediyordu işe yarar mı bilmiyorum da buz küpü gezdiriyormuş göz çevresinde felan o şişliği alıyormuş
patates bağla 15 dakika karanlıkta yat geçmedi mi tekrarla
Ben patayesi rendeliyorum bir beze sariyorum ama ince bir beze sonra gozume koyum yarim saat kadar bekliyortum ise yatriyir dene istersen.
Geceden yemek kaşığı koy buzluğa, sabah kalktığında birkaç dakika gözünde beklet.
Faydası oluyor.
dostum fazla çapaklanma da oluyorsa bir göz doktoruna git.
Bana da oluyor. Çay ya da salatalık koy.
Aleyna ya çok bakmaktan olmuştur. Dinlendir gözünü
çay posası falan filan
bol tasdikli su ile yıka geçer.
Yastığını yükseltirsen kan akışını önlersin
Çayı demle pamukla koy
Ilık su ile biraz yıkıcaksın
Buz kompresi uygula
Çiğ patates koy.
Uykusuzluktandır
Zamanla geçer
Çamaşır suyu Dök
Salatalık