Güncellemeler
+1 yıl
Anladım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer göz altı morluğu uykusuzluk vbm sebeplerden dolayı olmadıysa bu genetik gözaltı morluğu anlamına gelir genetik gözaltı morlukları da doğal yöntemlerle geçmez ancak göz altı ısık dolgusu vs gibi estetik dolgu tarzı bir operasyon geçirmen gerekiyor operasyon olmadan doğal yollarla geçirmek mümkün değil
Genetik gözaltı morlukları doğal yollarla geçmiyor genetik olup olmadığını su şekilde anlıyorsun kendini bildin bileli gözaltların mor mu? Eğer cevabı evetse işet bu genetik gözaltı morluğu oluyor ve doğal yöntemlerle geçmez
Keşke uykusuzluktan olda günde 8-9 saat uyuyorum
Ergenliğe girdiğimden beri bu şekilde diye bilirim özellikle karantinadan sonra gözüme batmaya başladı ve hiç geçmedi kimi zamanlar hafifliyor kimi zamanlar belirginleşiyor ama hiç tam olarak gittiğimi görmedim
Hım seninki genetik olmalı ailemde var mı göz altı mor olan bir bak annen babadan var mı
Anne babamda var ama yaşlarına rağmen o benimkiler ksdar belirgin değil
Seninki büyük ihtimalle genetik , kızlar bu durumda makyajla kapatıyor erkekte kapatıcı makyaj sürsen insanlar anlar mı emin değilim yüzünde kapatıcı olduğunu anlarlarsa
Rezil olursun tabi o yüzden en iyisi bu kapatıcı işinids unut , operasyonlar da pahalı bence sen ne yap biliyor musun?
Göz altı morluklarına fazla yer kaplamaması için
Yüzünün alanını genislet
Yani kilo al ve sakal bırakma
Yüzün sakalsız ve hafif kilolu durursa göz altı morlukların fazla belli olmaz ayrıca gözlükte yakabilirsin
Belirginligini azaltıyor
Doktora giderse eğer çogunkişinin göz bozuk sana numaralı gözlük verirler takımcada hem daha net gözür hemde gözün fazla belli olmaz
Gözün hiç bozuk değilsede günes gözlügüyle
En azından yazın idare edebilirsin diye düşünüyorum.
Eğer bunlarla geçiştiremeyecek kadar rahatsız his veriyorsa ve paran varsa
O zaman operasyon düsünürsün ama iyi araştırmalısın
Saçma sapan yerlerde yaptırırsan bu tarz operasyonlarda dış çektirme dolgu estteik bile olsa sahte yerlerde yapılınca ölümcül sonuç veriyor o yüzden operasyon kararı verirsen internetten önce iyi arastır daha sonrada tanıdık doktora yoksa aile doktoruna sorarbilirsin alanı değiller ama nerede yapılır ne işlem yapılması gerekir vs belki bilgi veririler
Ve ayrıca nazı kişilere ben gözaltı morluğu yakıstırıyorum güzel duruyor belkide sen abartıyorsundur?
Göz altı morluklsrım aşırı belirgin değil zaten ama olmaması daha iyi
Mantığından krem falan aldımda işe yaramadı ona üzüldüm kendimizle barışık olacağız o halde yapacak başka bişey yok :D
Aynen