Güncellemeler
+1 yıl
Bir zaman uykusuzluk çekerdim şimdi de sürekli uykum geliyor, derse gireceğim dinlerken uyuyakalıyorum🤣 ki daha girmeden uykum var
Güncellemeler
+1 yıl
Caner Süper soru dedi
Uyku hali istemiyorum işim gücüm var bu uyku neden geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sürekli uyku hali ya da uyumayı istemek genellikle depresyon belirtisidir. Papatya çayı ve spor tavsiye ederim.
Papatya çayı uyku getirir daha çok, önceden uykusuzluk çekerdim o zaman kullanirdim işe yarardı
vitamin düzeylerini kontrol ettir. hayatına heyecanlı aktiviteler yap
Zaten hayatım yeterince aktif yeni bir şey ekleyecek yer de yok vakit de🤣 derse girmek zorundayım
iyi dersler hocam ne diyelim
Hoca değilim öğrenci 😅 teşekkürler
:) peki yavrum allah zihin açıklığı versin :D
Hacamat yaptırın özellikle kafadan birikmiş metabolizma yapiyor bende günde 14 saat uyuyirudn
Hacamat yaptıramam sanırım hiç yaptirmadım bugüne kadar
Basta çok ürkütücü ama yapılınca keşke daha önce yaptirsaydim diyirsunuz arı ısırığı gibi ayni
Biliyorum nasıl bir şey ama yok yaptıramam hiçbir yerimden
O zaman rahatlatıcı baharat kullanin karanlık odada yatın ve saat 10 gibi yatın en gec
Aynen dediğin gibi zaten
Birde bu konularda sevgili ya da koca çok önemli onlarla yaşanan sorunlarda yorgunluk ve deprosyan yaptığı için uyku artırıyor
Hiçbiri yok çok şükür birde onun derdiyle uğraşamiyorum
😊😊😊 iyi çok şükür inşaellah guz l bir uyku rahatlatır seni birde öğlen namazından sonra kaylule uykusu var vücuda çok faydali
Yok o saatten sonra uyuyamam koşturmam yoğunlaşıyor
O zaman gece uykusuna dikakt edin programlı yatın belki bir kaç gün erkilenirsinzi ama sonu güzel olur dediğim gibi gün icindede ağırlıklı meyve ve bitkisel çaylar icin
Yediklerine dikkat ediyo musun ve ruhsal olarak bi sıkıntın var mi
Ruhsal kimin yok ki benim hiç bitmez ama yediklerimde sorun yok
Vitamin eksikliği olabilir o zaman
Psikolojik muhtemelen
Nasıl ya ne alaka
Beden dinlenmiş ancak beyin bir sebepten dolayı kaçış olarak uyku istiyor
Ona yapacak şey yok sorunlarım büyük ve çözümü yok uzun zamandır bekliyorum sonucu ama sorunlar bitmez ki zaten
Evet yapabilecek çok şey olmasada en azından gündemde tutmamaya çalış🙏🏼
Kabullendim artık yapacak şey yok
Hayırlısı
Kan tahlili yaptırmanı öneririm vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir
Spor yap bedenini yor
Gun içinde zaten yoruluyorum koşturmaca çok bende birde spor yapacak ne halim var ne de yaparsam bir deri bir kemik kalırım
Belki de mevsimsel olabilir bende uyuyamıyorum ne yapsam olmuyor
Güncelde yazdım bir iki sene önce de onunla uğraşıyordum şimdi de bu sürekli uyumak istiyorum oysa koşturmaca bir hayatım var uyuyamam
Yaşın kaç?
40
Dönemsel mi oluyor uyku düzensizliği?
Hayır bu uykusuzluk çok önceydi şimdi de bu uyku halini fark ettim yeni. Online ders dinliyorum mutlaka uyuya kalıyorum dinlerken derse girmeye korkuyorum şu an yine uyuyacağım diye🤣
Sinir bozucu olmadı ders dinlerken , tv izlerken , telefondayken uyuyakalmak
Sadece ders dinlerken oluyor tv karşısında uyuyan biri değilim ya da başka zaman
Kulaklıkla felan mı dinliyorsun?
Evet
Kulaklık etkili olabilir tek taraflı sesin gelmesi , bende berber koltuğunda genelde hemen uykum gelir
Ahaha o da iyiymiş ama ben berbere her gün gidilmiyor neyseki ama ben atlamasam her gün derse girmem lazım
Aslında muhabbetin sararda gizlisin
Evet sarar herkesi ama ben sohbet etmiyorum 😅
Esiyoruz ya işte 😂
Anlamdışı_
uykunu azalt
İstesem de olmuyor erkenden uyuyakalıyorum çünkü erken kalkiyorum
azalt işte
Fazla kilonuz var mı onunla alakalı olabilir
Hayır aksine Zayifim kilo sorunum yok hiç de olmaz
D vitaminin eksik olabilir
Hastasın belkinyaş kaç
Ne hastalığı değilim 40
Şeker falan var mı
Hayır hiçbir sorunum yok çok şükür sadece koşturmaca dolu bir hayatım var yoruluyorum bu yüzden erken yatıyorum sabah da erken kalktığım için bu normal ama şimdi de uykum geliyor gün içinde uyumak istemiyorum ama ders dinliyorum online o ders içinde mutlaka uyuya kalıyorum
Bol su iç bence fazlada yorma kendini
Su içiyorum ama yormamak elimde değil sorumluluğum çok
Neden bu kadar sorumluluk var neler var
boş ver var işte hayatım yoğun
Anlatmak istersen dinlerim seve seve
Yok uğraşamiyorum teşekkürler
Uğraşmakmı 🤣🤣
Hangi şehirdesin
İstanbul
Uzakmış bende mardin
Ev hanımımısınız
Hayır