Güncellemeler
+1 yıl
5 yıllık ilişkim vardı 9 ay önce evlendim. Annem kötü birisi ve bende kötü şekilde büyüdüm. Anne olmayı istemiyorum. Deprem etkisinide atlatamadım. O kadar boş konuşuyorsunuz ki. İnsanlar sadece bilgi almak için geliyor. Ne kadar sapık insan ve boş beyinli insan var. Yanlışlıkla oldu. Bazen kelimelerinizi seçerek kullanmanız gerekir. Karşıdaki belkide sizin yaşayamadığınız çok zor bir dönemden geçiyor olabilir. Ölümün kıyısındayım o yüzden yazarken düşünün. Düşünmüyorsanız siz bilirsiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düzenli bir şekilde kullandıysan bir seferden bir şey olmaz. Ama anne olmak istemiyorsan tüplerini bağlatman ya da spiral taktırman daha iyi olur.
Hayır sadece Prezervatif kullanıyorduk. Hap kullanmadım. Yine de kalır mıyım :( çok üzülüyorum.
Bu işler belli olmaz ama yumurtlama döneminde değilsen kesin bir şekilde hamile kalmazsın diyemem. Doğum kontrol hapını aksatmadan her gün aynı saatte kullan.
korkma la o kadar. aldirirsin. takibini yap. dogal hakkin bu. yalniz cocuk istemiyorsan baglansana. dert etmezsin artik. rahat rahatta et ete deger.
Eşim istiyor. Bu yüzden bağlatamıyorum. Ama şimdi anne olmak istemiyorum. Anne olmak zorunda değilim. Kötü hissediyorum. Keşke eşimde istemese.
yav siz evlenirken bu konulari hic konusmadiniz mi. kocan sana saygi duysun biraz. cocuk bakmak cok zor ve acayip sabir gerektiriyor. sülük gibi yapisiyorlar. annelik duygusudur nedir o olmasa kadinlar cocuk falan bakamazdi herhalde.. cocuk istemezsen gerekirse bosanirsin. stres yapipta kendine bin tane hastalik yapma. cilt hastaligi oluyor insanlarda hep. bu konularda da saglik ocagi eczane olur utanmadan konus bilgi al derim. önemli senin icin bayağ.
Açık konuşayım, Deprem anında acil olarak bulunduğumuz yeri terk ettik. Evimiz olmadığı için başka şehire geldik. Eşimde yardıma geldi sonra imza atıp nikah kıydık. Zaten 5 yıldır beraberdik. anlatabiliyor muyum? 8-9 aydır dışarı çıkamıyorum. Çünkü iyi değilim. Bugün terslik oldu ve olay böyle gelişti. Eşim asker o başka şehirde görev yapıyor ben başka şehirde. İzine geldi ve anlık olay gelişti. Daha nasıl anlatayım? Gidip kimle konuşayım ki? depresyon yüzüne evden dışarı çıkamıyorum. Dışarı çıkma korkusu oluştu. Eşim bunun farkında mıdır bilmiyorum. Ders çalışıyorum yks hazırlanıyorum. Bu yüzden dışarı çıkmadığımı düşünüyor olabilir. Daha ne anlatayım ki. Neyse çok üzgünüm anne olmayı istemem
Niye çöp olsun vs anlamadım ne diyon
8 Ay korundum. Bugün olan oldu. Şimdi hamile kalır mıyım korkusu başladı. Nasıl hamile kalmam bunu öğrenmeye çalışıyorum. Kusura bakma çok kötü hissediyorum. Yazıya dökemiyorum anlatmak istediğimi.
Fark ettim de. Doğum kontrol hapı kullanıyorsan eğer zaten zor hepsini geçtim her gün aynı saatte kullanmaya devam et yeterlh
İlkinde olursa zaten tsrihe gecersiniz :)
24 saat içinde ertesi gün hapı alabilirsin
Sence işe yarar mı? kaç tane içmeliyim.
Gerçi süresi geçmiş. Kaç tane olduğunu bilmiyorum. Eczacınıza sormalıydınız
Sevişmeyerek
Çivi çiviyi söker bi daha yap
Bazen yaramaz