Çocuk & Ebeveyn Hamile kalmamak için ne yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hamile kalmamak için ne yapılır Güncellemeler+1 yıl Sevgilimle iki gün önce birlikte oldum içime boşaldığındsn şüphe ediyo ertesi gün hapı vs kullanmadım ne gibi bı önlem. alabilirim? Hamile kalmamak için ne yapılır? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Prezervatif Doğum kontrol hapıSpiralErtesi gün hapıDışarı boşalma 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 393 cevap paylaştı. Yapmayacaksın hamile de kalmayacaksın yapıyorsan da sonradan ağlamayacaksın 0 0 Yorumla
Kralinkralicesii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kadın doğuma git deri altina takıyorlar korunma için ama eşinin rızası gerekli diye biliyorum 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 536 cevap paylaştı. papuç şart 0 1 Yorumla S93S94 +1 yıl şansa bırakma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Prezervatif
Doğum kontrol hapı
Spiral
Ertesi gün hapı
Dışarı boşalma
Yapmayacaksın hamile de kalmayacaksın yapıyorsan da sonradan ağlamayacaksın
Kadın doğuma git deri altina takıyorlar korunma için ama eşinin rızası gerekli diye biliyorum
Korunabilirsin mesela
koruyucu kullana bilrsin
Soru tersten sorulmus
Zinadan kaçınılmalıdır.
İlaç icebilrsn doğum kontrol hapı deniyor ona
Şey yapılmaz🤪
skisilmez
papuç şart
şansa bırakma
Kondom?
Korunacaksin tabikj
O işi yapmamak