Öncelikle evliyim iki çocuğum var ben başka istemiyorum ama eşim istiyor onun yüzünden bir şey yaptiramiyorum hastanede falan sürekli e nabizdan hastane geçmişlerine bakıp duruyor ilaç kulanmakta ne kadar korur bilmiyorum bana böyle doğal yollarla ya daha farklı bir yol varsa yardımcı olur musunuz bir kız Bir oğlan çocuğum var zaten başkada istemiyorum artık ne yapmam lazim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aranizda konusup halletsenize bu konulari, illa orta yolunu bulursunuz. Sen istemiyorsun o istiyor mesela hani neden illa senin istedigin olacak, belki o bakmak buyutmek istiyor o yuzden diyorum bi konusun edin orta yolunu mutlaka bulursunuz.
Doğru ama bir baba anneye çocuklar için ne kadar yardımcı olursa olsun ama anne herzaman fazla fedakarlık yapar hem gece hem gündüz çünkü baba işe gider akşam gelir bı akdamlari bide hafta sonları belki bende iki çocuğum var en büyüğü 9 yaşında ben eşimle 18 yaşında evlendim ve direk hamile kaldım severek evlendim haylada seviyorum ama bende biraz hayatımı yaşamak istiyorum yeterince hem eşim hem çocuklar için fedakarlık yaptigimi dusunuyorum biraz da ben hayatımı yasiyim diyorum ama anlmaiyor işte
Hayatini yasamak icin yanlis zamani tercih etmedin mi sence. Bunu ilk evlendiginde yasayacaktin bence, neden direkt evlenir evlenmez hamile kaldin onu anlamadim asil hatayi orada yapmissin bence, bi 22lere kadar en azindan yasardin oyle cocuk yapardiniz. Şu an zaten cocuk bakiyorsun tecrubelendin de, ufak kac yasinda bilmiyorum ama yani zaten bence hepsini bi 10 sene icerinsinde yapin yani yaptin yaptin ondan sonrasi zaten hem zorlasir hem insanin cani istemez bakmasi ayri dert olabilir yorucu olabilir vs o yuzden simdi hadi senin istedigin oldu ama belki uc bes sene gecer bu sefer daha da isteklendi kocan o son cocugu da istiyor ve sonunda oldu, asil o zaman zor olmaz mi sana da bakmak buyutmek ne guzel diger ikisini buyutmussun simdi bir tane daha kac sene sonra. Insan da bir surecten geciyor, hani evleniyor cocuk yapiyor buyutuyor sonra evlendiriyor ama sen ikisini buyutmussun artik ergenlige girmis yetiskin 18 yasina girecek hooop bir cocuk daha hadi ona da bak bakalim, bu sekilde dusun o yuzden bence ne yapiyorsaniz simdi yapin halledin buyutun cok gec kalmadan sonra rahatlarsin cekilirsin kosene. Bu benim fikrim ama yine sonuc sizin istediginiz olacak tabi, adami da nereye kadar bu sekilde bir karar varmadan durdurabilecen.
boşalacağı sıra hemen ağzına al ve dölleri yut. onun fantezisi haline gelir artık içine boşalmaz.
🤢🤮 iğrenç
hiç ağzına almaz mısın?
Asla çok iğrenç bişey
sen de ona seks mi diyosun be.
Ne alaka çok iğrenç bişey bence zaten yapan insan nasıl yapıyor anlamıyor nasıl midesi bulanmiyor
ya kocanı çok mahrum bırakıyosun eğer oral falan yapmıyorsan
Baglat ya da her ilişkiden önce koruyucu ilaç kullan
Bu nasıl saçmalık zorla hamile brakmaya kalkmasi çok saçma sen dogurcaksin sonucta
Anlamıyor iste ne anlatsam anlamıyor
tüplerini bağlat ya da rahmini aldır
Bunu yapman için esininde izni olması gerekiyor yani benle birlikte inada kağıt imzalayiyorlarki asla böyle biseye imza atmaz
oha yeni öğrendim acayip saçmaymış
Bende çok sinir oluyorum kandinlarin kendi bedenleri hakkında neden kocanın izni oluyor mesela ben ikinci çocuğum sezeryan olması gerekiyordu onda bile eşimin hemde benim imzamı aldı eşim ilk başta imzalamdi doktor eşin imzalamassa sezeryana alamam dedimisti
resmen bizi damızlık olarak görüyor bu devlet
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ay çok güldüm yaaa şu halde bile yaa ama gercketen öyle valla
Eşini başka yerlere boşalmaya alistirman lazım
Zaten sorun orada o çocuk yapmak istiyor ama ben istemiyorum
İste o yüzden sevişirken boşalmaya yakin ya ağzınla boşalt ya goguslerin arasinda yani iliskiyi sen yönet ki içine bosalmasin
Aile hekiminden düzenli D. K. hapı al
İlişkiye girme kesin çözüm
Kolaydı zaten kocam sonuçta ne kadar kacabilirsin kaçtın en fazla bir ay sonra
Zorla çakacak hali yok sende hemen hamile kalıyorsun
Aynen öyle yapıyor zorla yapıyor bu sefer
Nasıl zorla şikayet at sende vajina senin vajinan sonuçta
Şikayet et derken nereye edicem bu sefer boşan diycekler aslında eşinle her konuda anlaşırız çok iy bir insan ben çok çocuk sevmiyorum oyuzden kaçıyorum yoksa boşancak olsam zaten boşanırim beklemem yani
Senin gibi bir kadını haketmiyor verme
Bazen bende öyle düşünüyorum ama seviyorum işte ama onu çok seviyorum diyede çok çocuk yapamam ben
Kapa bacaklarını bebeğim zor değil
al karşına konuş ve anlaşın
Keşke anlatmayka anlasa anlamıyor iste
bu tür bişey içinde arkadaş iş çevirmek hoş değil ama ikinizde birbirinize saygı duymalısınız
İki çocuk yeter neden halen istiyor derdi nedir
İki tanede daha olsun yeter diyor 😱
4 tane istiyor fazla değil mi sen neden karşısın çocuk sevmiyor musun
Çocuk seviyorum ama çocuk büyütmek kolay bir şey değil heleki böyle bir zamanda ayrıca çocuk büyürken annenin büyük fedakarlıklar yapması gerekiyor bir çok konuda bende zaten bunu hayla yapıyorum ama tam çocuklar büyüdü ben biraz rahat ederim diycem hemen çocuk istiyor ayrıca 4 çocuk bence fazla
Orası çyle zor bu zamanda kocanda ilgilenmediği için Kadın tek yapamaz Eşin din kafasıyla düşünüyor acaba çocukların yaşları kaç
Doktora git
Yukarıda da yazdım zaten e nabizdan sürekli kontrol ediyor hastaneye gidip bir şey yaptiramiyorum istemiyor izin vermiyor
İçeri patlamasın
İlacı arkadaşına aldır sende gözükmez gerekirse yemeğine şap koy azmasın
Hocaya okut üflet
Ne alaka