Mutluyduk çok hemde 2 ay sonra belki düğünümüz olacaktı ama beyninin bir lobunda tümör çıktı ve doktor ileri hayatında düşünme yetisini tamamen kaybedeceğini söyledi ben her şeye rağmen devam etmek istedim ama o istemiyor ne desem onunla ölene kadar mutlu olabilirim ya da ne yapsam bu kararından vaz gecirebilirim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
17 ekimde beyin ameliyati oldum, olsanda olmasanda öleceksin en iyi ihtimal felç kalacsksin dediler ama hic biride olmadı felcte kalmadim yaşıyorumda, sözlün hasta diye terkedilirmi allah sana vicdan versin
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın
Pardon kardesim sonunu tam okumamisim, bırakma kovsada gitme, Şu an o çok duygusal
Evet çok duygusal ve sürekli kaçıyor benden uzaklaştırmaya çalışıyor bahaneler sunuyor kavga etmeye çalışıyor telefonlarımi açmıyor ya da mesajlarıma bakmıyor ben elimden gelen herşeyi yapıyorum çok üzülüyor onu böyle gördükçe bende üzülüyorum ama ikimizin ilerisini düşünmüyor beni üzmek istemiyor hep diyor daha iyilerini layıksın mutlu olmayı hak ediyorsun tarzında cümleler kuruyor ama bende hep kendisine karşı olan hislerimi dile getiriyorum yanında olduğumu gösteriyorum ama o istemiyor ve bana diyor kararima saygı duy diye
Aslinda birakma beni demek istiyor
Onunda farkındayım ama kesinlikle taviz vermiyor
Evlenmeseniz bile devam edin ilişkinize onu gezdşrin ilgilenin eger gerçekten aşıksanız aşkınız onu iyileştşricek inanın ben çok örnek gördüm böyle
İnşallah öyle olur cidden böyle bir şey mümkünse yapmiyacagim bir yok herşeyi yaparım
Bi alrabam vereme yakalandı yattı hastaneye yanında onunla aynı odada yatan arkadaşları hep vefat etti annesi kızına aşıktı resmen bir gün kuzenleri annesi yanından ayrılmadı bu kız kurtuldu yendi. Hiç bir sağlık sorunu yok. Annesi benim kızımın bişeyi yok bakın görün nasıl kalkacak dedi 6 ay yattı hastanede neler aldı dogal besinler maşallah Allah bir daha yaşatmasın darısı başınıza inşallah ben hamileyim içime öyle dogdu iyileşecek o
İnşallah ya cidden siz öyle diyince çok mutlu oldum tarif edemem inşallah analı babalı büyütsün çocuğunuzu mutlu olursunuz inşallah
Sevgi zor zamanda yanında olmak demektir o şu an bambaşka düşüncelerde o yüzden bırakma yoksa daha fazla zarar görücek
Evet biliyorum bırakmam bırakamam zaten sadece o beni kendinden uzaklaştırıyor bende ona bı fazla yaklaşmaya çalışıyorum
Yanına gelmemi bile istemiyor geldiğimi görünce veya duyunca kaçıyor
Gitmeye devam et o kaçsın ama git, zaten sıkıntılı bir durum
Farkındayım biraz zaman isteyen bir şey bu inşallah bir gün anlar beni ve bana güvenir
İnşallah umarım, umarım iyileşir
İnşallah hemde cidden Allah kimsenin başına vermesin bunu yaşamayın... çok kötü
Amin
Bırakma onu. Dibinde dolaş en sonunda pes edecek
Zaten bırakmıyorum ama iş baya ciddi farklı hastaneler farklı doktorlar hepsi aynı şeyi diyorlar ama o da bu durumdan dolayı istemiyor beni çok uğraşıyorum çok hemde evet bı nevi kendince haklı ama ben inandiramiyorum ona
İnanır o sana haksızlık etmek istemiyor ama en sonunda dayanamayacak sana sen yanında dur yeter başta direnecek ama geçecek
Evet şu an çok direniyor hatta buluşmak bile istemiyor
İnat ettikçe direnci kırılacak sen sadece yılma tereddütte kalma o da bunu hissetmesin yeter kolay gelsin sana
Umarım şifa bulur bu arada ikize de mutlu bir yaşam dilerim çok mutlu olun💜
Teşekkür ederim birazda olsa bana güç verdiniz
Kıyamayacak sana eminim zor olur ama kıyamaz. Seviyor çünkü onun da sana ihtiyacı var aslında.
İnşallah cümlemizin
Biliyorum o yüzden hep yanında olmaya çalışacağım ne kadar kaçsa bile
Tebrik ederim seni ama adam gibi adamsın helal olsun
Olması gereken bence bu sonunda ne olursa aşk sadece sevgiden ibaret değildir sonuçta iyi gününde kötü gününde yanında olmaktır
Kesinlikle öyle, sırtın yere gelmesin arkadaşım iyi bak kendine 🌼🙏
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Ben teşekkür ederim 🌼🙏
Benim de eski sevgilim kalbim delik demişti ayrılmak için yalan çıkmıştı umarım öyle bir şey değildir ama gerçekten öyleyse biraz saçma düşünüyormuş sonuçta hastalıkta sağlıkta söz veriyorsunuz evli olsanız boşanacak mıydı çok saçma
Bırakma tabi ki de o ne derse desin
Bu durumdayken asla ama değişik düşünceler içinde bunları bana açmıyor bir türlü ve bende kendimi inandiramiyorum ya da beni düşündüğünden inanmak istemiyor gibi yapıyor
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim