Arkadaşlar ölümden korkuyorum aşırı ciddi garip bir sorum var dalga geçmiycekler cevaplasın?

soru biraz uzun okuyana teşekkür ederim yaş 19 100 yıl sonra ölücegiz hepimiz ve ben yaşlanmaktan ve ölmekten aşırı korkuyorum birde benim eski yatagımın boyu çocuk yatagı ile aynı 1.69-1.70 falandı ve tek kişilikti benim boyum 2.05 kilomda -201-202 falan tuna tavus ile aynı kilodayım obez demeyin 1.70 tek kişilik yatağa zaten sığmıyordum 2.05 adamım ama aileminde yatak alıcak parası mallesef yoktu utanarak söylüyorum bende amerikalı homleslar gibi 2.05 boyumla 1.70 boyunda dandik bazalı yatakta uyuyordum şu an çalışıp yeni yatak aldım 2.20 boyunda ama eski yattıgım yatagı görünce herkes şoka giriyor bu boyla bu cüsse bu yatağa nasıl sıgdın falan diyor bana herkes bendede şöyle bir takıntı oldu acaba öldümmü veya boynum kırıldı bitkisel hayatamı girdim diye düşünüyorum 2.05 200 kilo adam bilinçsiz bir aile yüzünden 1.70 yatakta uyudu uzun yıllar Allah'a şükür şu an uyuduğum yatak 2.20 boyunda çift kişilik ve sıgıyorum sıkıntı yok yani boynumda kırılma falan yok olsa hissederdim bir sıkıntımda yok fiziksel eski yataktan dolayı ama benim aklıma şöyle sorular geliyor acaba ben öldümmü veya bitkisel hayatamı girdim eski yatağa sıgmadıgım için vücudum iflas etti ve öldümmü acaba diye saçma sapan sorular geliyor boy ve kilomdan dolayı normal tabi size sorum ben öldümmü yoksa bitkisel hayattamıyım siz hayalmisiniz? Yoksa gerçek dünyadamıyım yaşıyormuyum ölmedimmi dalga geçmeyin ciddi cevap verin dalga geçicek psikologa git diycek cevap yazmasın anlayışlı insanlar cevap yazsın?

Arkadaşlar ölümden korkuyorum aşırı ciddi garip bir sorum var dalga geçmiycekler cevaplasın?