Bcaa aynı etkiyi gösterir mi? Hergün kullansam bi mahsuru olur mu?
Hergün bcaa kullan
Protein tozu al
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bcaa aynı etkiyi gösterir mi? Hergün kullansam bi mahsuru olur mu?
Senin arkadaşın protein tozunu fazla aldığı için olmuş ya da karaciğerini alkol alarak çok yordu; bunun sonucunda protein emzimi yapamadığı için yağlanmasını sağladı. Bunların hiçbirisi değilse karaciğeri sağlam değildir.
Protein tozunun yerini BCAA tutsaydı bunu duyan bütün sporcular aynı şeyi yapardı. Demekki ikisi de aynı şey olmadığını buradan anlaman lazım. BCAA, protein olmadan bir işe yaramaz. Proteinin kaslarda durup daha fazla ve daha hızlı işlem yapmasını sağlayan bir aminoasittir. Tamamen BCAA ile beslenirsen işe yaramaz. Kilona oranla ve çalışmana göre protein alırsan karaciğerin daha az yorulur.
Teşekkürler yorumun için. Bu arada. İkisinide almak lazım anladığım kadarıyla?
BCAA'yı almak zorunda değilsin ama protein tozunu almak zorundasın
Bca yı neden almak zorunda değilim? Protein sentezini arttırıyormuş. Kaslara daha çok protein girmesini sağlıyormuş. Ayrıca testesteron arttırıp, yağ yakımını azaltıyormuş. Önemli bir şey olmasa çoğu protein içinde bcaa glutamin gibi aminoasitler olmazdı? Bazı tozlar sadece protein ve karbonhidrat. Bcaa yok
Sorunda hangisinden vazgeçeyim diyorsun; ben de protein yerine, BCAA'dan vazgeç diyorum. Onu zaten fazla fazla kullanmana gerek yok. 5-6 gr alman yeterli oluyor. Onu da yumurtadan, peynirden, sütten, etten hayli hayli karşılarsın.
Proteini besinlerden karşılssam, bcaa yı toz olarak alsam nasıl olur. ?
Boyuna, kilona ve çalışma sıklığına göre durum değişir, ama bcaa'yı daha az alacağın için onu besinlerden karşılamak daha mantıklı.
Cevap
2Cevap
Hergün bcaa kullan
Protein tozu peynir suyundan yapılır ilk defa karaciğeri yağlandırdığını duyuyorum
Sağa sola sorsaydın. Söylerler di... Benim arkadaşım protein tozundan karaciğeri yağlandı
Banane bundan. Konumuz dövüş mü
Bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?