Eskisi gibi uzulemiyorum hiç bir duruma, iyi bir şey mi bu kötü bir şey mi bilmiyorum da. Memnunum bu durumdan ama kötü bir şey mi bilmiyorum. Tehlikesi var mı bunun?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tehlikeli değil bence iyi bir şey
Ama insanı insan yapan da duygular sonuçta😅, bilemedim o yüzden😁
Bence iyi bir şey. Üzüntüyü insani duygu olarak kabul etmek istemiyorum ben artık. Acıya tepkisiz kalalım mis gibi. Üzül, acı çek kimse görmeden, nereye kadar?
Ya şöyle iyi, olgun hissediyorum kendimi ama mutluluğu da hissedemiyorum tam. Aşırı mantıksal davranıyorum. İnsan değilmişim gibi hissediyorum kendimi
Mantıklı olmak olgun olmak daha iyi bence. Gerisi işe yaramıyor maalesef.
Yani evet bu insanlara ancak duygusuzluk yarıyor da kendimi bı tuhaf hissediyorum eskiden aşırı duygusal birisi olduğum için
Bende yaşıyorum bu durumu, böyle olunca çevremde de kimse kalmadı doğal olarak ama böyle iyiyim sanırım ya kimse berfin neden böyle yaptın diye hesap sorma yetkisine sahip değil artık
Çevrede kimsenin kalmaması sorun değil ya aslında, az ve öz insan hep iyidir de işte insanı insan yapan da duygular olduğu için tuhaf oluyor yani
O eskidendi sanırım ya, duyguların bir önemi olmayan devirdeyiz. Hatta duyguların insanları vurmak için kullanacaklar listesinde ilk sırada olduğu bir zamandayız.
Ya değeri yok evet de değerinin olmaması insani bir şey olmadığı anlamına gelmez sonuçta. Robottan da farklı olalım dimi😅. Sadece mantığı baya ön planda tutmak iyi ama duygu da olmalı
Duygusuz olalım demiyorum zaten ama o duyguları da gereken kişilere harcamak lazım.
İşte ben duygusuzum sorun orada skfkdkdk. Hissedemiyorum. Öyle abartı için falan demiyorum. Bildiğin his yok, 0.
İnsanın genelde zaafı olur ya böyle sevdiğin biri bile olmadı mı
Bu durum bı kaç aydır var aslında ve bu süreçte anca etkilendiğim birisi oluyor onu da öyle fazla ilerlemiyor hissim çünkü beni sevmiyorlar. Böyle olunca ben de öyle platonik olmak istemiyorum. Dediğim gibi beyin acı çekmemek için elinden geleni yapıyor😅. Zamanında hep sevdim ama sevilmedim çok üzüldüm, aldatıldım bile bu yüzden aşırı mantıksal yaklaşıyorum sevgi konusuna😅
Aldatılmayan da yok ki bu zamanda cidden. Bende yaklaşık 1.5 yıldır böyle tek tabancayım içimdeki son kırıntıları kullanıyorum. Memnun muyum bilmiyorum ama çok iyi bir şey olmadığı kesin :’)
Valla aldatılmam diye düşünüyordum da alasını yaşadım 😅, canım acıdı mi yok acımadı ama onu bile yaşadım diyorum kendime 😁. Bende de son kırıntılar kaldı. Seversem cidden çok severim orası ayrı da o sevdiğimden başka bir daha sevebilir miyim hiç hiç bilmiyorum. Çok yiprattilar sagolsunlar ☺️. Bakalım doğru kişi varsa onu bekliyoruz dkgkkdkdkd yoksa da sorun değil 😅
En azından aşka inancın kalmış dua et 😄 ben ne yapayım ben? 2 defa aldatıldım sevdim ama aşık olmadım sorunum bu muydu bilemiyorum ama artık önemsemiyorum. Gönlüne göre birini bulursun umarım 🙃
Aşka inancım tam var denmez, sadece bazen dışarıda cidden benim bile o sevgiyi hissettiğim sevgilileri görüyorum ondan dolayi belki benim de vardır diyorum kendime de işte pek de zannetmiyorum bu zamanda. Yaşım ilerledi, pek karşıma insan çıkmıyor. Çoğu kişinin ilişkisi de var zaten, bilmiyorum yaş ilerledikçe doğru kişinin çıkacağını da pek zannetmiyorum. Cidden sever mi beni kalben onu da bilemiyorum, mantıksal olarak mı sever sadece diyorum. Mantıksal olanı da ben istemem açıkçası, mantığın sonu kötü biter illaki görüyorum ve baştan beri biliyorum. Bakalım yalnız kalmaya alistim zaten ama güzel bir ilişkim olursa da kötü de olmaz 😅
Umarım sen de bulursun ☺️, bu arada burcun ne 😅
Yay burcuyum, sen? Pek inanmam açıkçası ama ismen biliyorum öyle.
Ben de yengeç😅. Ben inanıyorum eskiden harbi yengeç idim çünkü dkfkkdd. Artık değilim pek 😁
Sözde gezmeyi severmişim ama alakam bile yoktur 😅
Dkdkdkdkdk yay burcunu pek bilmiyorum, pek tanıdığım yok çünkü 😁. Biz yengeçler aşırı duygusal, evcimen, romantik, sezgileri yüksek, sadakatli burclariz. Tam ilişki insaniyiz aslında da işte iyi olanı sevmiyorlar 😁😂