Sağlık 160 boy 70 kg çok mu şişmandır? ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Belim 80 santim 160 boy 70 kg çok mu şişmandır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Şişman değildir 1 0 Yorumla
Legionberk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl şimdik şöyle kilondan eksi 5 kg düşük olmalı daha azı en fazla 10 kg olabilir ama ideal 5 kg inmelisin 2 5 Yorumla Legionberk +1 yıl istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Daha da kilo aldım ajs Yorumla Legionberk +1 yıl sen bana instagramdan ulaş berk_simsekl yaz bana hatta Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Bakıcam Yorumla Legionberk +1 yıl baktın mı? Yorumla
Sena_Tamgoz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl önemli olan yağ kas oranın bence ben tartıdaki sayılara takılmıyorum pek 1 3 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Kas oranım yüksek yani daha zayıfım diyorlar Yorumla Sena_Tamgoz +1 yıl yani aynadaki görüntüden memnunsan sorun yok bence kuzum Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Belim biraz daha incelse mükemmel Yorumla
AkanZee Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Orta öyle aşırı şişman denilecek bir fark yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Balık et eğer göbekten aldıysa sisman olur 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Nope Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi güzel işte Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 340 cevap paylaştı. Kadında evet. Çok şişman değil ama balıketlidir 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 941 cevap paylaştı. Baya şişman 1 2 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Ay ölmeliyim Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Orası sana kalmış Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hafif baliketlisin 0 6 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Hafif? Alsls Yorumla WinchesTR +1 yıl 10 kilo fazlan var çok olmaz herhalde Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl 10 kg ne demek ya hayatta verilmez Yorumla WinchesTR +1 yıl 1 ayda verirsin Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Çok zor Yorumla WinchesTR +1 yıl Değil sende irade yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 60 olsa ideal olur 1 3 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl En fazla 62 yi görebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oda olur ama eğer gorunus olarak kilolu gorunmuyorsan vermenede gerek yok nasil mutluysan o kiloda kal Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Görüş almalıyım Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl öyle 0 13 Yorumla Venetor +1 yıl bayağı kilon var Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Öleyim madem Yorumla Venetor +1 yıl ölme .20 kg ver yeter Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl En son ilkokuldayken 55 kgydum imkansızı istiyorsunbsjsj Yorumla Venetor +1 yıl istersen verirsin. Kız arkadaşım 1.62 43 kiloydu.49-50'ye çık diyordum. Duzenli diyet ve sporla hallolur Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl İskeletle birlikteymişsin Yorumla Venetor +1 yıl hayır. Sen kilolusun. Benim boyum 1.88 Benim ideal kilo referansım bile 74 civarı Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Kemiklerim ağır jaj görsen öyle demezsin Yorumla Venetor +1 yıl 50'yi geçtim.58-60'a düşsen bile yeter Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl 65 ideal kilom Yorumla Venetor +1 yıl yok daha neler. 60'a düş en azından. Biraz azimle basarirsin Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Orta yol gel 65e bağlayalim Yorumla Venetor +1 yıl kardeşim 1.73 58 kgsenin sağlığın nihayetinde ama 65'de anlaştık m Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şişman değildir
şimdik şöyle kilondan eksi 5 kg düşük olmalı daha azı en fazla 10 kg olabilir ama ideal 5 kg inmelisin
istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim
Daha da kilo aldım ajs
sen bana instagramdan ulaş berk_simsekl yaz bana hatta
Bakıcam
baktın mı?
önemli olan yağ kas oranın bence ben tartıdaki sayılara takılmıyorum pek
Kas oranım yüksek yani daha zayıfım diyorlar
yani aynadaki görüntüden memnunsan sorun yok bence kuzum
Belim biraz daha incelse mükemmel
Orta öyle aşırı şişman denilecek bir fark yok
Balık et eğer göbekten aldıysa sisman olur
Nope
İyi güzel işte
Kadında evet. Çok şişman değil ama balıketlidir
Baya şişman
Ay ölmeliyim
Orası sana kalmış
Hafif baliketlisin
Hafif? Alsls
10 kilo fazlan var çok olmaz herhalde
10 kg ne demek ya hayatta verilmez
1 ayda verirsin
Çok zor
Değil sende irade yok
60 olsa ideal olur
En fazla 62 yi görebilirim
oda olur ama eğer gorunus olarak kilolu gorunmuyorsan vermenede gerek yok nasil mutluysan o kiloda kal
Görüş almalıyım
Yo çok güzelsin ama iştee kapalısın nie
Yok be
Hayır ideal
Evet
Balık etli falan
Şişman
öyle
bayağı kilon var
Öleyim madem
ölme .20 kg ver yeter
En son ilkokuldayken 55 kgydum imkansızı istiyorsunbsjsj
istersen verirsin. Kız arkadaşım 1.62 43 kiloydu.49-50'ye çık diyordum. Duzenli diyet ve sporla hallolur
İskeletle birlikteymişsin
hayır. Sen kilolusun. Benim boyum 1.88
Benim ideal kilo referansım bile 74 civarı
Kemiklerim ağır jaj görsen öyle demezsin
50'yi geçtim.58-60'a düşsen bile yeter
65 ideal kilom
yok daha neler.
60'a düş en azından. Biraz azimle basarirsin
Orta yol gel 65e bağlayalim
kardeşim 1.73 58 kg
senin sağlığın nihayetinde ama 65'de anlaştık m
Balık etli diyelim