Griptim, antibiyotik kullandım ama hala öksürük geçmiyor yetoo, sesimi söylemiyorum bile kısıkk üff.

Griptim, antibiyotik kullandım ama hala öksürük geçmiyor yetoo, sesimi söylemiyorum bile kısıkk üff.
Geçmiş olsun.. genelde bir kaç gün sürüyor ama sıcak şeyler içilmesi lazım. ağrı kesici de etkili olabilir.. ya da bol meyve sebze ve bitki çayları da iyi gelir..
Teşekkür ederim.
Öncelikle geçmiş olsunn. Sıcak bir şeyler içebilirsin. Mesela ıhlamur, nane-limon, ada çayı gibi şeyler iyi gelir. Biraz da kendini yorma dinlenmeye çalış vücudun yorgun olduğu zaman da zor atlatırsın.
Çok teşekkürler.
Öksürük şurubu vardı adını unuttum, çok sağlamdı. 2-3 yutuşta bitiriyordu öksürüğü..
Doğal bitkiler vs. De bitirir elbet ama biraz daha beklersin.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.
Benim bi ara geçti sanırım tekrar başladı. Arkadaşım da aynıydı vitamin ilaçlarını kullandı eczaneye gidip. Sonrasında hemen iyileşti. Reçetesiz bu arada
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun öksürük Ali hemen geçmiyor maalesef bu süreç boyunca bol bol sıvı almanda fayda var
Teşekkür ederim.
Geçmiş olşun 🥺 Bitki cayı olayak zencefilli, tarçınlı ve karanfilli bir çay olabiliy. Ihlamur ve şıcak şüt daha hızlı iyileştirir çeni💞💞💞
Zencefil olmadan olmuyor mu ya hdjd galiba son çare onu deneyeceğim. Teşekkür ederim minnoşum. 💕
Ayağına sarımsak ezmesi sürersen hemen geçer. Ayrıca keçi boynuzu pekmezi, bal ve zencefil karışımı da etki ediyor.
Kestane balı net uyumadan önce bir çay kaşığı ye brikaç gün
Bana da çare bulun ya benden de gitmedi bir türlü geçmiş olsun @Eoéa_Eoéa 🙁
Öksürük şurubu etkili oluyor düzenli ve saatinde içince.
Pastiller alın ve sağlıklı beslenmeye çalışın. Sık sık sıcak bir şeyler yiyin.
sıcak su tüketimi ve ilaçlarla çok öksürmenin önüne geçilir hafif öksürük kalır ama o da zamanla geçer
Geçmiş olsun kız, çorba ve bitki çayı iç lo
Teşekkür ederim canım.
Öksürmeyerek jsjdjjsj
Onu yapıyorum bu arada, kendimi tutup sonrasında öksürük krizine giriyorum jfkd
Ahahha şaka şaka aşkom yapma onu sakın tehlikeli olabilir bal falan tüket
Tüketiyorum aşkitom. 💕
Zencefil zerdacal tarcindan çay yap
Keçi boynuzu pekmezi ile kesinlikle 👍🏼
Keçiboynuzu pekmezi iç
Aç karnına kozalak macunu tüket
Ballı limonlu su boğazını rahatlatır.
balın içine tarçın zencefil koy ye