Anlik gelen sikinti can sikintisi stres durumun da psikolok yardimci olur mu? Yoksa gelip gecici diye beklenmesi mi tavsiye edilir? Eger uzmani olan arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
Simdiden tesekkur ederim cevaplarinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlik gelen sikinti can sikintisi stres durumun da psikolok yardimci olur mu? Yoksa gelip gecici diye beklenmesi mi tavsiye edilir? Eger uzmani olan arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
Simdiden tesekkur ederim cevaplarinizi bekliyorum.
Anlık gelen sıkıntı, can sıkıntısı ve stres durumları zaman zaman herkesin yaşadığı duygusal tepkilerdir. Bu tür geçici duygusal tepkiler normaldir ve genellikle kısa süre içinde kendiliğinden geçer. Ancak, eğer bu tür duygusal tepkiler sürekli hale gelir, günlük yaşamınızı olumsuz etkiler veya başa çıkmakta zorlanıyorsanız, profesyonel yardım almayı düşünmelisiniz.
Bununla birlikte, duygusal zorluklarla başa çıkmak için sadece psikologlar ve terapistler değil, aynı zamanda aile, arkadaşlar ve güvendiğiniz kişiler de önemli bir destek kaynağı olabilir. Sıkıntılarınızı veya stresinizi yakın çevrenizle paylaşmak, duygusal destek ve anlayış bulmanıza yardımcı olabilir. Özellikle geçici duygusal tepkilerle başa çıkmak için bu tür sosyal destek de oldukça etkili olabilir. Unutmayın ki konuşarak ve destek alarak stresi ve sıkıntıları hafifletebilirsiniz, ancak durum sürekli hale gelirse veya daha ciddi sorunlarla karşı karşıyaysanız, profesyonel yardım düşünmelisiniz.
Chatgpt cevap vermek yasak yakalarlarsa hesabını kapatıyorlar
@Bizden_Söylemesi benim cevabımı ona benzettiğiniz için teşekkür ederim :)
soruya 1 dk da cevap verirsen benzetme değil oradan aldığını artık sistem anlıyor. Ben söyleyeyim sonra hesabım neden kapandı diye dövünme
@Bizden_Söylemesi Teşekkürler, bu arada nickin tam nasihat vermelik. Bizden seöylemesi :)
Cevap
4Cevap
Psikologa her ihtimale karşı git. Bir şey kaybetmezsin. Ciddi bir şey yoksa sadece 1 seans gidersin zaten.
bence kafanda büyütme
Bazen oyle diyorum da acabasi oluyor insanin. Tesekkur ederim
acaban olmasın net ol
Evet paylaş
İstersen git
birsey sorucam
Buyurun
özel ama durumunla ilgili
Tabi sorun
burdan değil özel dşyorum
dmye gelebilirmisin lütfrn
ordamısın
neden cevap vermiyorsun
heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy heyyyyyyyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?