Homo erectustan hallicesin dayı boş yapıyosun hayatın sıkıcı galiba da neyse niye uzatıyorum ki ülkede vücut fonksiyonlarını bilmeyen kisi çok o yüzden kızamicam bile skkskdkd
Neden bu konuda çok hassasin. Kokulu ise enfeksiyon saydam kaygan şeffaf da zevk suyu kısaca bu. Bizde de böyle. Uzun zaman birlikte olmayınca olur. Düşünmene bile gerek kalmadan oluverir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rengi ne
Yok saydam
Sogudugun şey nedir tam olarak?
Olabilir kokusuz, kaygan ve ıslak bir akıntıdır. Ölü hücreleri, bakterileri dışarı atan vajinanın sağlıklı ve temiz kalmasına yardımcı olur korkma
Anladim tesekkürler 💗💗
:)) sizin probleminiz
abi ne kadar bos birisin aw anladik homosun
Ahahahaha biz tuvalete falan gidiyoruz he haberin olsun
Ahahahahaha cinsel hayatına burada son verdik
Kız otistik demeseydin iyiydi bir arkadaş üzülüyor da
Ya skkskdkd o anlamda demedim normal otistikler alınmasın
Bu yorumun altindaki kimseye demiyorum diger cevaplar için dedim
Sen tek hücrelisin sorun yok
Homo erectustan hallicesin dayı boş yapıyosun hayatın sıkıcı galiba da neyse niye uzatıyorum ki ülkede vücut fonksiyonlarını bilmeyen kisi çok o yüzden kızamicam bile skkskdkd
Kız bir soru sordu sorduguna pişman oldu cidden
Pisman olduö cidden
Daha fazla yazmayalim rahatsız etmeyelim sorusuna cevap verdim oda anladı zaten faydalı bilginiz yoksa meşgul etmeyin iyi günler
Zsvkle alakalı olabilir mi
Zevk suyu olabilir. İzlediğin bir şey ya da hayal ettiğin bir şey buna sebeb olabilir
Bu kötü ya da ayip bir şey degil.. sağlıklı insanlarda olan bir şey
Onla alakası yok adet oldum sandım yazmışım aniden demişim okudugunu anlamaya calis ok
Neden bu konuda çok hassasin. Kokulu ise enfeksiyon saydam kaygan şeffaf da zevk suyu kısaca bu. Bizde de böyle. Uzun zaman birlikte olmayınca olur. Düşünmene bile gerek kalmadan oluverir
Belkide normal temizleme sıvısı da olabilir. Kokulu değilse korkma
Peki isteklimisin şu an belki ondandir
Boşaldın
aynen s@l@k
Evet ciddi