Bu nedir ya bilen var mı? Uzun zamandır var ya bazen içi kaşınıyor. Aynada bakıyorum beyaz süt gibi katı bir sıvı oluşuyor tamda deliğin ucunda?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yani bir cok sey olabilir. Zevke gelindiginde bosalma gibi olabilir ama kasinti falan da deyince enfeksiyon mantar olabilir doktora gitmekte fayda var biz bir sey gormeden etmeden bir sey dememiz yanlis olabilir
Canım doktora git istersen yanlış anlama ama temizlikten kaynaklı olabilir mi
Sanmıyorum canım . ya temizliğe önem gösteren birisiyim hava alması için evde külot giymiyorum serin şeyler giyiyorum ve hiç sabun falan sürmüyorum soğuk ya da ılık suyla yıkıyorum yani temizlikten değil eğer mantar varda içerde vardır ve büyük ihtimal stresten ve yanlış beslenmeden oldu... Çünkü araştırma yaptım en büyük nedeni stres ve yanlış beslenme tarzıymış😔 teşekkür ederim bu arada ya en güzel yorumu sen yaptın🫶🏻
Doktora gidicem de bişey merak ediyorum normal kan testinde belli olmaz mı mantar ya da enfeksiyon? İdrar enfeksiyonu idrar tahlilinde mi sadece belli oluyor?
örnek olarak internetten vs fotoğrafı varsa bunun yollarsan bana bende halama sorabilirim kendisi doktor bir fikir verebilir geçmiş olsun tekrardan
Çünkü normal kan testi verdim temiz çıktı yani sadece demir eksikliğim vardı ama idrar veremedim regldim😔Şimdi vericem çok merak ediyorum uzun zamandır hiç idrar testi vermiyodum
jinekolog karar verir buna rica ederim geçmiş olsun
anladım canım dediğim gibi internette buna benzer fotoğraf varsa yollayabilirsin bana halama sorarım yarım saate falan cevap gelir kendisi doktor en azından fikir verir
Nasıl göndericem ki hiçbir bilgim yok vallaha resim göndermeyi bilmiyorum😔Tarif edim belki anlatabilirim... Şimdi aynada eğildim ve içine baktım tam böyle girişinde yani kızlık zarımın girişinde süt gibi beyaz ve katı kıvamda bişey var çok garip yani peçeteyle temizliyorum gidiyor ama ara sıra oluyor yani denk geliyorum ve bazen gerçekten böyle mayaşıyor gibi içi kaşınıyor ya... Çok garip yani o içindeki nedir😭
@redstrawberrybabanı kandır sen
Resim atmıyorum ki niye kandırsın kendisi kız ayrıca
@Berat5 ben kendi fotoğrafını istemiyorum ne anlatıyorsun internette buna bernzer bir fotoğraf varsa dedim zaten :)
beni kendi sapıklıklarınız ile karıştırmayın
Mantarmı acaba. Üşüttünüzmü? Sağlığınıza dikkat edin
Normal salgılanması gereken bir sıvı
Sanmıyorum... Normal şeffaf sıvı salgılanıyor. Boyle katı ve süt beyazı gibi bir katman oluşmuyor kimsede ya... Mantar ve enfeksiyon olanlar da oluyor galiba korktum şu an
Neden? O zaman doktora bakmak lazım hormonlara bağlı değişir sürekli akışkan olmaz bizdede değişyor sürekli ama sağlıklıyız. Korku varsa doktor anlar ne olduğunu
Mantar ise balık kokusu gelir ozaman mantardır
Bir çeşit mantar bazı antibiyotikler de sebep oluyor
Ya git bi duş al 😅😅😅
Iyi temizleyemiyorsundur orayi kasinmasi normal degil 😅😅😅
Knk gayet iyi temizliyorum belkide senden bile iyi bakıyorumdue çünkü bu gibi durumları araştırıyorum hiçbir şekilde kimyasal kullanmıyorum ve külot bile giymiyorum vajinam hava alsın ve kararma olmasın diye😄İşe de yarıyor en azından vajinam beyaz buna da şükür sen kendine bak
Mantar stresten ve beslenmeden oluşur pislikten değil öğren sonra yorum yap
Benden iyi yaptigini nerden bildin kukumumu gordun mk kibirli şey
Görmedim ama yazdığın yorumdan belli
Benimkide mor mk mal
Belli mor olduğu HAPZBQOZHPQZHKQ
İkinizde bana atoiın o zaman ben karar verim kiminkinin güzel olduğuna🤨🤨
Midem bulandı kaldırın şu soruyu iykkk 🤮
Kaşar oluşuyor
Neyy
Sana kaşar demek istiyor
Hayır doğru söylüyor
Öyle dediyse karşılık veririz sıkıntı yok ama ne dediğini kendi bile bilmiyo gizli kullanıcı özgüveni işte 🤓
😂
enfeksiyon olmustur
Erkekler Ne Diyor
doktora git bence
Doktor diye bir şey var hastanede gidebilirsin ısırmaz yemez. Enfeksiyonun var buyuk ihtimal tedavi olmazsan kiste dönüşür oda rahim kanserine
Yaaaa uzun zamandır var ama ben adet öncesi gelen sıvı diye düşündüm
İltihap
İltihap olsa ölürdüm. bence ya
ALLAH KORUSUN 🫠
Ölmezsin kardeşim burada sapık çok gördüğüm kadarıyla yorumlarında doktora görün enfekaiyon kapmışsın tedavi olman için fitil verir
Bi göster bakayım doktorum ben
Arzulu olduğun zamanlardan değil normalde hiç bir şey yokken mi?
Normalde hiçbir şey yokken tabiki ya mastürbasyon yaparken normal zevk suyu fışkırıyor yani böyle bişey olmuyor
Ve bazen hatta şu an kaşınıyor içi
Bir jinekoloğa göstermen doğru olur. mastürbasyon yaparken değil de normalde ıslandığın yoğun olduğun anlarda ise dert etme.
Jinekoloğa açıp mi gösteriyoz y
Bayan doktordan randevu al
Enfeksiyon kapmışsın damla. Jinekoloğa gitmen lazım.
İdrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali var veya mantar benzeri enfeksiyon türleri doktora gitmende fayda var idrar tetkiki ve kan tetkiki vermen senin için en doğrusu olacaktır riske atma derim 🙋♂️
Offff simdi gormeden ne diyebilirim
Ben bile görmek istemiyorum ya en azından mastürbasyon yaparken gelmiyor yoksa zevkim kaçardı heralde
Psikolojim bozuluyo
enfeksiyon olabilir mi?
Enfeksiyon böylemi oluyor
Uzun süredir deşarj olmuyorsan oluşuyor.
Boşalmadığım için mi
Evet aynen
Uzun süredir boşalmazsan koyu kıvam alır. Öncesinde Sık sık mı yapıyordun?
Geçmiş olsun, mantardir
Zevk suyu katılaşıyor
Hmm oda olabilir ya istekli bir yapım var boşalmayınca orada birikiyor olabilir mi?
Çünkü öyle bahsettiğin gibi balık kokmuyor be
Normal vajina kokuyor
Evet zevk suyu hasta degilsin kaşınıyormu beyaz beyaz kup kuru oluyor zevk suyu işte o kızmısın kadınmı? Balık kokmuyorsa rahat ol arkana yaslan
Takipleşelim konuşalım istersen?
Yok kızım bakireym
Alttan muayene edemez yani kurtuldum🥰
Ya bazen kaşınıyor iç tarafı böyle mayaşıyor çok fena kaşıntı oluyor ama şu an değil
Hayır mesajlarım nereye gidiyor takipleşelim yazmıştım
O boşalamadığından olabiliyor boşalmalısın an geliyor ama boşalmıyorsun akıntı oluyor kuruyor çok akmadığından
Ben yazamıyorum seviye atlamam lazım yazabiliyorsan yaz burdan yoksa ınstagram vereyim takipleşelim? İstersen
Özel bişeylerdir o kendin öğrenmelisin
Nasıl öğrenecem yahu
İnternete yazarak araştırarak başka türlü öğrenmek zor
Peynir oluyor peynir
Dr görün
Ekelde konusalim
Ne acaba🤨
Normal
Tam olarak nasıl
Ya bakire olduğum için tamda o deliğin dışında böyle süt beyazı gibi katı bir şey var ve çoğu zaman baktığım zaman görünüyor nedir bu ağlicam😭
Yardımcı olabilirim
Uygunsa
Acaba düşünceler, arzulamadan falan sonramı oluyor
Damla
Damla şu an durum nasıl
Damla midemi bulandırdın ya kaç gündür bu yorumları görüyorum