aşırı kilolu değilim hepi topu 4-5 kilo fazlam var. çok iştahlı birisi de değilim sadece tatlıyı seviyorum (şerbetli yiyemem sadece sütlü çikolatalı tatlılar). gün içerisinde çok az çikolata tüketmeyi seviyorum yani bünyem istiyor. sürekli kilom artış gösteriyor bende çeşitli diyetler uyguluyorum vs ama hepsinde tek ortak nokta şeker çikolata tüketmemek. arkadaş ben diyet için bir süre bunları tüketmeyeyim hadi eyvallah ama bu gıdalar hayatımızın her alanında sürekli olacak. yani hiç mi arkadaşımızla tatlı yemeye gitmeyeceğiz dışarda. ya da evimize gelen misafire yapınca hiç mi tadına bakmayacağız. bana bu çok gerçek dışı geliyor. şekeri bırakmadan bir diyet neden mümkün olamıyor ki? bir insan ömrü boyunca şekersiz beslenemez. porsiyon azaltıyorum ama yok yine de yarıyor işte. 1 kiloyu zar zor verirken bir gün sadece bir porsiyon tatlı yedim diye ertesi gün 1 kilo almak aşırı zoruma gidiyor
şimdi aralıklı oruç deniyorum. her şey güzel hoş ama yine şeker tüketilmeyecekmiş. ya zaten şekeri bırakabilsem aralıklı oruç yapmama gerek kalmaz ki zaten kilo verilir. bu arada çaya kahveye şeker atmam, şerbetli tatlu ağzıma sürmem. ama sütlü çikolatalı meyveli şeylere asla dayanamıyorum. napıcam bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kanka muz ye kilo aldırmıyor lif var muzda başka bir şey öneremiyorum tatlı yemek istiyorsanda öğlen tatlı yemek kilo aldırmıyor çünkü gün içinde sürekli koşuşturmaca dayız iş nedeniyle ama kesinlikle akşam gece yeme yok sa kilo vermessin alırsın insan vucudu böyle en çok sekerden uzak dur miğde herşeyi parçalıyor ama şeker önce yağa dönüşüyor sonra eriyor bu yüzden şekerli yiyecekler yer ve 1 sene diyet yapsan da zor kilo verirsin göbekli bir insanı düşün o göbek şekerli ürün tüket messe anca 1 yılda eriyor buna göre ya da araştırıp kendine yol haritası çiz
hmm akşam yeme gündüz yesen de eritirsin diyosun. işim de tempolu değil bütün gün oturarak çalışıyorum. bazen öğle molalarında yürüyüşe çıkıyorum tek hareketim bu. akşamları da spora gitmeye çalışıyorum. ama işte ya yerimde sayıyorum ya da kilo alıyorum bu durum motivasyonumu al aşağı ediyor:/
kanka oturarak çalıştığın için kilo veremessin zaten ayakta gidip gelmen lazımyada Şu elektrikle Çalışan titreyen bantlar var onları alıp gün içinde kullanman lazım isimleri şu an aklımda değil ama tatlıyı gündüz ye akşam yeme yemek yerkende günde en az 2 öğün yemen lazım yoksa yağlar yerine kasları eritirsin düzenli spor yap 6 dan sonra yemek yeme istediğin gibi kilo verebilirsin dene farkı gör
şu an öyle yapıyorum bakalım öğlen 1e kadar hiçbişey yemiyorum sonra öğle yemeğini yiyorum. şimdi bir muz yedim bu saatlerde. akşam yemeği yemicem kahve içicem sadece
kanka kahve sekersiz olursa kilo atmada yardımcı olur şekersiz ve acı kahve kilo aldırmaz
kolayca verirzin o fazla bisey degil
veririrm veriyorum da zaten ama koruyamıyorum ki. 21 gün şekersiz diyet yaptım mesela evet 21 gün yemedim ama 21 günün sonunda bunu kutlamak için de tatlıcıya gittim:D 21 günle ya da 1-2 seneyle olacak mevzu değil yani. hayata adapte etmek lazım ama çok zor
ye ama az ye. sporla destekle fit kal
boş ver ye gitsin