Yeme & İçme Artık dönerde mi yiyemiyeceğiz? emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karışık dönere 100 TL verdim içim acıdı..Bu fiyatlar artık günümüz için normal mi yoksa değil mi.. Artık dönerde mi yiyemiyeceğiz? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal döner mi 100₺ vallaha helal olsun dewamkeeee 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Maalesef çok zor 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Cidden üzücü bir durum tavuk döner bile lüks oldu ya. 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ekmek bile yiyemeyeceğiz, bunlar iyice batırdı ülkeyi 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dönerin fiyatı beni çok üzüyor artık 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Orası kazık bence. d 0 3 Yorumla emre00488 +1 yıl Yapacak birsye yok bulunduğum bölgede hep dönerci var Yorumla problem_değil +1 yıl Maşallah. d Yorumla emre00488 +1 yıl 😐😐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal döner mi 100₺ vallaha helal olsun dewamkeeee
Maalesef çok zor
Cidden üzücü bir durum tavuk döner bile lüks oldu ya.
Ekmek bile yiyemeyeceğiz, bunlar iyice batırdı ülkeyi
İnşallah 200 olur
Dönerin fiyatı beni çok üzüyor artık
23 tl almıyorum burada
Orası kazık bence. d
Yapacak birsye yok bulunduğum bölgede hep dönerci var
Maşallah. d
😐😐
Yuh fazla bence
Artık şaşırmıyorum hiç
Oha la