Benim için kesinlikle çok önemli
Tabi istenmeyen zaman ve durumlarda göz ardı edilebilir
Tabi istenmeyen zaman ve durumlarda göz ardı edilebilir
Kesinlikle çok önemli
Önemli değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok dikkat etmesi gerekiyor.. düzenli diş fırçalaması yeterli olur ve sağlıksız şeyler de çok sık tüketmesin
Bence de kanka
Ağız bakımını asla göz ardı edemem yılda bir kere diş taşı temizliği yaptırmalıyız ağız bakım suyu ve fırçalama rutin
Ya hani yemek yerken aniden buluşuruz falan o zaman çokta önem verilmez ama bakım yapılması normal zamanda tabiki şart
Dışardayken tamam fakat kahve içildikten sonra ağzını en azından çalkalamasını isterim
Eee tabiki bu demek değil ki yemek yedi diyelim soğanlı sarımsaklı falan ben onun ağız kokusunu çekmemem hiç yoktan bide kokusu bastıracak bir şey içip ağzına bir sakız atması hem kendisine hemde etrafına bir saygıdır
çok dikkatli ve titiz olmalı gerçekten de ağız bakımı benim en dikkat ettiğim noktalar
Aslında olması gereken bu da çoğu insan dikkat etmiyor
maalesef ya :/ ülkemizde ağız bakımı ve duş alma alışkanlığı gerçekten de yok
Duş? Diş? Bunlara önem vermeyen insanla iş yapmıyorum? Birde ilişki kurmaya çalışanlar var ya deli oluyorum
bunlar alışkanlık aslında çocukluktan geliyor sanırım mesela ben çocukluğumdan beri çok küçüktüm dişlerimi fırçalıyordum
Tabi her şeyin önceliği küçüklük aile terbiyesi ve insanın kendini geliştirmesiyle olan şeylerdir kendini nasıl alıştırırsa insan öyle devam eder
kesinlikle öyle ya
Lütfen tüm bakımlarıni eksiksiz yapsın
Kesinlikte dostum kız erkek fark etmeksizin bakım şart insanın kendisine olan saygısıdır öncelikle
Ayn bakımlı olmak karşı tarafta da olumlu etki birakirr
Karşı tarafı hadi ordan insanın öncelikle kendisine saygısı olması lazım insanın kendisine saygısı yoksa karşı tarafı önemsese ne olur
En önemli şey belki de.
Bence de