Bunun ismi makat çatlağı böyle ciziliyormus gibi bir durum varsa o makat çatlağı
0
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kabız ishal yok bende aslında üşütup hasta olursam ishal olurum yani ne bileyim acaba zorladigim icin mi kan geliyo basur belirtilerine baktım kan harici baska belirti yok
Evet emekleme pozisyonda kaliyorsun iç çamaşırı dizine kadar indiriyorsun o da bakiyor eldiven ile basur var mı yok diye e malum yerlerde görüyordur bakıyorsa 😀 sağlık olunca ses edemiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
prebiyotik kullan, lifli gıdalar tüket, çok da zorlama kendini.
Bunun ismi makat çatlağı böyle ciziliyormus gibi bir durum varsa o makat çatlağı
Kabız ishal yok bende aslında üşütup hasta olursam ishal olurum yani ne bileyim acaba zorladigim icin mi kan geliyo basur belirtilerine baktım kan harici baska belirti yok
Bunun en güzel yolu doktora gitmek elle muayene ediyor o zaman daha rahat olur için bence makat
Oha doktor acip bakarmi seyime
Evet emekleme pozisyonda kaliyorsun iç çamaşırı dizine kadar indiriyorsun o da bakiyor eldiven ile basur var mı yok diye e malum yerlerde görüyordur bakıyorsa 😀 sağlık olunca ses edemiyorsun
Ohaaaaa
Lann
🤣🤣🤣🤣🤣
Lan erkek bide doktor
😀😀😀😀 sağlık bu mecbur
Manitama dedim kiskancliktan gebercek whwkkek
Yandın sen de fobi olur bu gitmende şimdi 😀 ama yemene dikat edersen zamanla geçiyor ballı su iç
😀😀😀 çok kötüsün bu arada insan insana bunu yapaz
Haijajajsjs of ben utanırım ama ya
😀😀😀😀 kim utanmiyor ki ama mecburen bayan hiç görmedim ben genel cerrah ben hep erkekler ben birde o adamla yürüyüşte falan selam veriyorum sen düşün
Aynen erkek
Bsomsnsbs bakalım
Gitmek istemezsen ballı su iç ılık şekilde yediklerine dikkat et geçer
Olmaz ya gideyim mutlaka gidin diyo her yerde
Bence de sen utanıyorum diyorsun temizligini yap temiz git her anlamda bir sıkıntı olmaz 🙏 şimdi den geçmiş olsun
:)
hemoroid olabilir ya da anal yırtığı
cevap soruda :) çok zorladığın için
İnsallah öyledir cano
öyle öyle ama yine de doktora git
Gidicem sagoll
rica ederim
Ya hemoroid ya yırtık çatlak filan
Yırtılma olmuştur
Basur olmuşsun.
Doktora gidicem bakalım ne diyecek
Dediğim gibi çok zorlarsam geliyor genel olarak yok öyle bişey
Bence gitmelisin. Basur sebebi oranı düzgün yıkamaman çoğunlukla. Daha dikkatli temizle.
Zeytinyağlı yemekler tercih et. Ve zorlama bırak kendini.
Aksine çok iyi yıkıyorum
O tür yemekleri de yiyorum bakalım