Hayatım bir Anda Alt üst oldu. ? Başına gelen var mı?

Ben 24 yaşındayım evliyim Haziran ayında parmaklarimds kına lekesi ile uyandım yıkadım geçmedi sanki küf lekesi olur ya turuncu çıkmadı sonrasında kendiliğinden geçti umursamadim. Bu defa 8 Temmuzda kolumda büyük bir kına lekesi ile uyandım. Bu defa da yıkadım çıkmadı mantar vs yazıyordu çamaşır suyu ile silince geçti mantar olsa geçmezdi. neyse dedim kötü düşünmek istemiyorum. 1 hafta sonra bebeğimi emzirirken panik atak dedikleri şeyi yaşadım giz kararması kalbimin güm güm atmasi ölüyormuş hissi boğazım düğümlenmisti hastaneye gidene kadar öldüm öldüm dirildim resmen doktora gittim hicbrisey yok şaka gibi. Şok olmuştum psikiyatriye gittim ilaç verdi kullanmadım. Özel psikoloğa gittim 7 seans bir işe yaramıyor korkularım geçmiyor sagliksal bir şey de yok kan değerlerim. bile güzel kaç kez acillik oldum hicbirsey çıkmadı neyse korkular başladı bende gece evde yanlız kalma karanlıktan korkma takip ediliyormuş hissi biri resmen beni sıkıyor sürekli geçmek bilmeyen göğüs sol kol ağrısı kardiyoloji doktoru hicbirsey yok diyor ama daraliyorum kalp krizi geçirip öleceğim diyorum ölüm korkusu sardı resmen catlayacagim durduk yere gelen sıkıntı ve ağlama isteği 😔 namaza başladım bu süre zarfında namaz kılarken arkamda biri varmış gibi kuran okurken çatlayacak gibi oluyorum eşimle sürekli kavga ediyorum ona seni sevmiyorum bile dedim eski sevgilim olan kişiyi rüyamda gördüm. Asla alakamız yok bilinç altı bile değil iken. Oda evli ama beni unutamadığıni söylüyormus korkuyorum büyü yapar falan diye o kapasite onda var neyse ben duzelmeyinxe daha kötü olunca annemler hocaya gitti hocada Musallat var demiş bende bı kac hocaya sordum onlarda aynisini dedi hatta biri büyü ile gelen musallat dedi ve o kişinin anneannesini bana tarif etti baş harfine kadar söyledi ama inanamadim böyle bir şey başına gelen var mı ya da bildiğiniz Allah rızası için bu işi yapan biri var mı nolur ben kurtulmak istiyorum bundan yeter artık hayatımı mahfediyor 😔
Hayatım bir Anda Alt üst oldu. ? Başına gelen var mı?